Uudised

Arste häirivad patsiendid saavad suurema tõenäosusega valediagnoosi (16)

LISA KOMMENTAAR

on1. aprill 2016, 23:16
olnud kogemus ühe arstiga,kui küsisin millest sse haigus tekib...ei tea...ma räägin siis,et kas sellest või teisest asjast mõjud aga arst lõikas vahele,et vait,mina ütlen mis asi on ja mis rohi tuleb võtta-vot sellised arstid on...nagu nõuka ajal-kuhu ma diagnoosi panen,sinna ta lähebki...kasti.
nonoh1. aprill 2016, 09:53
rasked on tihti hoopis arstid. Lausa jubedad. Ja need rasked arstid teevad patsiendi raskeks. Kui sellise raske arsti poole pöördud, kaotad oma tervise päriselt.
!!!1. aprill 2016, 00:30
Ja kes arsti ei tülita või arsti juures vaikselt istub, see jääb üldse diagnoosist ilma! Nii et paned kõrvad pea alla nii või teisiti!
Väike näide veterinaaria teemal31. märts 2016, 22:45
Millal tal need sümptomid tekkisid? Noh, üsna kohe peale ostmist. Ja millal Te nad ostsite? Siis kui kõik teisedki. Ja inimesi, kes samas stiilis oma vaevusi esitavad, on palju.
Te kutsusite kiirabi ja tehti EKG, on see Teil kaasas? Ei, milleks, kõik peaks ju arvutis olema. Paraku ei ole. Jne.
no võim EESTIMAAL --- ongi ARSTIDE KÄES :::31. märts 2016, 20:37
ENSV ----NII SEE LUBATUD KÜLL POLNUD :::::::: OLI ARSTI VANNE ...
pealkiri 31. märts 2016, 20:28
kõlab nagu ähvardus. Tõeliselt pädevad ja heatahtlikud arstid ei pane valesid diagnoose.ei kogemata ega ka häiritud seisundis.äkki peaks pädevamaid arste hoopis koolitamajuhuseid küll ja veel, kus arstina töötav inimene ei olnud isegi arstiharidust saanud.nn huiarid liikvel.vähemalt Soome lehtedes mitmeid paljastusjuhtumeid olnud, kus arstidena töötavad inimesed, kes ka diagnoose panid ja inimesi ravisid, ei olnud õigus arstina töötada, kuigi arstidena esinesid ja töötasid. Kindlasti ei ole neid äärmuslikke olukordi palju, aga ettevaatlik võib olla.ka nende arstide suhtes, kes end häirituna tunnevad mingist süüst.äkki on ise sensitiivsed ehk ülitundlikud ja neid pidevalt midagi häirib.sest mõni ainult oma kurjust või ebapädevust eri põhjuste taha välja vabandavadki.ja ainult ebapädevad leiutavad vabandusi sellele, miks neil midagi untsu läheb.põhjusi mõnel varnast võtta.ma olen kohanud nii inimvihkajalikke arste, kes meelega inimeste tervist rikuvad, et nad ei tohikski arstidena töötada sellised.nii kui mõistlikuna selliste ette ilmud, on sellised nii häiritud, et meelegamidagi untsu keeravad.mitmetel juhtudel pole abi saanudki.ei osatudki midagi ette võtta.nii häiritud olid sellised arstid.kogemusi kahekümne aasta võrra juba.nii et ainult ebapädevad või kurjad meelesegadusse satuvad.on ka neid, kes ei satu ja pädevad on ja inimesi auku ei aita vaid terveks aitavad.tänud sellistele.
31. märts 2016, 19:34
lollid inimesed häirivad kõike-juuksureid,müüjaid,taksojuhte,bussijuhte,poliitikuid ,õpetajaid jne jne Sellised logorröaga vinguviiulid on endile probleem nr 1. Arst ravib,mitte ei korralda su elu,ei ole sulle igavuse korral seltsidaamiks seltsihärraks , ei ole vastutav ravimitööstuse toodangu eest,ei garanteeri sulle sissetulekut, ei muretse sulle armastavat seltsilist ja perekonda Mõelge ka enne,kellelt mida nõuate.
no31. märts 2016, 17:55
ei ole inimesed enam nagu lambad! teavad, et enda tervise eest tuleb endal vastutada ja ei popsi asjatult arsti määratud ravimeid...pean silmas antidepressante, mida kirjutatakse iga kord, kui õiget diagnoosi ei suudeta panna...
Aga nagu midagi HAIGE---- nõudma arstilt hakkab,,31. märts 2016, 20:34
KOHE --- Tuleb Uus RETSEPT ----just ANTI---Depressante ? MIKS VALUTAB PAREMAS KÜLJES --SEDA ARUTAME JÄRGMINE KORD;;KUI AEGA ROHKEM OM ????
2014,,, NII MA KÄISIN 1,5 aastat -- ARSTILT - ARSTILE Uuringutel ;; KAKS KORDA -- SOOLE UURINGUTEL ,,OTSITI IKKA VIGA --MIKS PAREM POOL VALU TEEB;;
2;; 2016 --VÕTAB ÜKS KIRURG KÄTTE --JA TEEB SONGA KOHENDAMISE ,,ET ;;JÄRSKU SEE AITAB ;;;
mina ka häirisin31. märts 2016, 17:32
oma günekoloogi kui polnud nõus emaka opiga, sest ta ei põhjendanud miks see vältimatult vajalik on. Lihtsalt väitis kuna maenam sünnitada ei taha pole mulle emakas vajalik. Nii rumalat põhjendust pole veel kuulnud. Tundus, et kui ta ärritus, et see on talle vajalik mitte mulle ehkki see on ju minu keha ja minu tervis.
31. märts 2016, 18:19
doonorluseks seda vaevalt kasutada saab, aga mingiks muuks tooraineks mingile tööstusele võib ju kasutada, riigi raha eest lõigud välja ja müüd maha, hea äri oleks.
arvan31. märts 2016, 20:18
et arst saab opi pealt raha.
jepp31. märts 2016, 17:16
Kui ei ole terve siis segad enamust arste, veel hullem, kui arsti määratud ravist invaliidistud, saad karistuseks vähi, kui vähiravi üle elad siis saadetakse psühhiaatri juurde, et keegi sind enam jutule ei võtaks.
reku31. märts 2016, 17:06
Kõige vähem häirid arsti, kui tema juurde ei lähegi, ja ei saa ka vale diagnoosi.
mai31. märts 2016, 15:06
arste häirib kõik, julged midagi rääkida või kui püüad olla madalam kui muru, ikka oskavad su kallal osatada- miks ei ole neil koolis suhtlemisoskuse tunde, vähesed oskavad suhelda
MIDA arst sinuga oskab suhelda ?31. märts 2016, 21:56
Näiteks pere--arst ,,pidev haigete arv ukse taga;;
retsept ---apteeki ja kogu sinu ravimine ?