Keha

Oomega-3 rasvhapped aitavad ennetada depressiooni, südamehaigusi, infarkti ja diabeeti (13)

LISA KOMMENTAAR

Karin8. aprill 2016, 11:02
Väga hea artikkel, piisavalt teaduspõhine ja sümpaatne arst. Hea on lugeda vahelduseks lugu, kus on soovitused läbi mõeldud toidule, toodud väga konkreetseid soovitusi ja räägitud seosest erinevate keha funktsioonidega. Mitte ei promota mingeid toiduained või veel hullem MMSi. Doktor, jätkate oma tublit tööd!
Svetlana Sinimeri8. aprill 2016, 07:54
Ma küsisin Aadu Liivati käest Perhi haigla neurokirurgi käest et et kas Te aru ka saate mis sellel pildil on et see pilt tundub väga halvasti tehtud .Liivat vastas et jah kõik on korras pildil.Jah võttis laest diagnoosi poluartriit.See oli 2014 aasta kevadel .Pärnu tegi domograafia all pildi 2016 aastal ja tulemuseks 44 aastat vana reuma diagnoos ,mis vastab ka tõele elu jooksul pandud diagnoosid seljale ja paremale jalale olid kõik valed!!!
Anti Liiv oli esimene kes kasutas seda lauset kilp on nõrgenenud 1990aastal!!!
Svetlana Sinimeri8. aprill 2016, 07:23
Eesti mehed sööge sibulat ja kala siis tõuseb nagu tala!!!
Saksamaa teaduste labor
Svetlana Sinimeri8. aprill 2016, 07:16
Armas Meeli kui sa räägid omega 3 siis Sa mõtled kindlasti kala!!!
Kala esmatähtsus inimorganismile on sexuaalsus ja veelgi tähtsaim onKILBI TUGEVDAJA.
Oled kuulnud kuidas psühhiaatrid kasutavad sõna kilp on nõrgenenud.Alternatiivses Maailmas kasutatakse seda sama väljendit KILBIS on auk sees.Aga siinkohal mõistetakse erinevaid asju .Kui eeterkehas on auk sees siis see tähendab et inimene on UFO ja võib maailmas ringi rännata ehk tema astraal ja mentaalne keha teevad seda!!!
Svetlana Sinimeri8. aprill 2016, 06:46
Tead Armas Meeli vanarahva tarkus ütleb -pikk jutt sitt jutt või teisiti räägi jutt mis on jutt ja situ sitt mis on sitt Egas mulgi lõugu ei pane keegi kinni!!!
Tegelikult on asi märksa lihtsaim ...SÖÖGE ARMAS EESTI RAHVAS IKKA UBINAT ÕUNA ,MIS ON ÜKDORGANISMI REGULAATOR!!!Õun sisaldab flavonoide mis on äärmiselt asendamatud inimüldorganismis .
Mis puutub aga vereanalüüsidesse siis mitte ainult vereanalüüsid ei tule laboritest vale vastusega vaid ka domograafi võib kõvem ja puhtam inimene nii ära moonutada et seda pilti pole võimalik üldse vaadatagi .
Eestis kõige viletsamad domograafi pilte teevad kahjuks Perhi haigla ,millest ei saa arstidki aru rääkimatta et selle pildi peal oleks näha haigus!!!
Rikutud kodanik8. aprill 2016, 04:27
Pildil on väga selge ja ausa näoga isiksus nagu Pevkur.
Sobiks poliitikasse musta valgeks rääkima.
7. aprill 2016, 20:42
Hapukapsas, kas 3 või 6?
Annuška8. aprill 2016, 18:48
Oomega-3 polüküllastamata rasvhappeid sisaldavad järgmised toiduained: Lõhe, heeringas, forell; rapsiseemned, sojaoad, linaseemned ning neist valmistatud õlid. Hapukapsas ei ole rasvhapete allikas (ehk ei sisalda Omega3 ega Omega6), küll on hapukapsas immuunsüsteemi tugevdaja ja aitab korrastada seedimist, sest sisaldab hulgaliselt probiootilisi baktereid. Neid me võtame toidulisandi kujul enne reise ja neid soovitatakse ilmtingimata manustada antibiootikumi kuuri ajal- ikka et korrastada seedimist ja tõsta immuunsust.
7. aprill 2016, 20:31
Päevalilleseemned, kas omega-3 või omega-6?
Annuška8. aprill 2016, 18:39
Päevalilleseemned - Omega 6 polüküllastamata rasvhapped
Annuška8. aprill 2016, 18:48
Päevalilleseemned - Omega 6 polüküllastamata rasvhapped
Rasvur7. aprill 2016, 18:40
Väga asjalik artikkel, eriti neile, kes söövad mis maitseb ja kätte juhtub!
vastupidi7. aprill 2016, 23:12
täiesti ebakompetentne....arvatavasti mingi ajakirjanikuhakatise sünteees erinevarest selle teemalistest artiklitest....omega-3 ja omega- 6 toimed segamini aetud!!!