MIKS MINA? Märt Agu tunnistab, et väike lootusetuse tunne tabas teda tol õnnetul päeval küll. "Mõtlesin, et miks minuga kõik täna juhtub!"Foto: Teet Malsroos
Keha
11. aprill 2016, 06:00

MÄRT AGU LÕHKUS KUKKUDES ÕLA: "Mõtlesin tantsusamme, jalad läksid natuke risti,pisut väsimust ka sinna juurde…" (19)

Tantsugurul oli õnnetu päev – peale õlavigastuse põles ka tema tantsustuudio.  

Tantsugurul oli õnnetu päev – peale õlavigastuse põles ka tema tantsustuudio.  

"Ma kukkusin natuke õnnetult õla peale, vana inimene ka juba. Nii vähe ongi inimesel vaja, et ennast katki teha," räägib tantsuõpetaja Märt Agu, kes eelmisel nädalal õnnetult kukkus. 

Märtsi eelviimane päev ei olnud Märt Agule just eriti õnnelik. Mees kukkus nii õnnetult õlale, et pidi erakorralise meditsiini osakonda tõttama. "Minu töö on minu elu, seega ei saa täpselt öelda, kas tegin tööd või mitte. Trepist ma alla ei kukkunud. Mõtlesin tantsusamme, jalad läksid natuke risti, pisut väsimust ka sinna juurde ja kukkusingi totsaki õla peale maha," kirjeldab Agu ja räägib, et erakorralise meditsiini osakonnas diagnoositi tal väike liigeserebend. "Kätt ümber keha kinni ei tõmmatud, aga anti kolmnurkrätik kaasa ja öeldi, et õlale tuleb hästi palju puhkust anda, kätt ei tohi eriti liigutada ja tuleb hoida seda rahulikus asendis. Peaks kiiresti – kaheksa nädalaga – korras olema." 

Edasi lugemiseks: