Hea nõu

Miks peab soolaste roogade söömisega piiri pidama? (2)

LISA KOMMENTAAR

arvamus14. aprill 2016, 14:52
kui ma kasutasin toidu valmistamiseks pan-soola,oli mu vererõhk kõrgem ja vereanalüüsis NA sisal-
dus normist väiksem.Nüüd ma tarvitan roosat soola,vererõhk on normis ja NA sisaldus veres normis.
Vererõhku aitab normis hoida ka D-vitamiin.
Tom14. aprill 2016, 13:16
Mis te siis pasundate nagu oleks kõigile ebatervislik! Mul on madal vererõhk ja söön nii soolaseid toite kui maitsvaks pean. Paluks suhkru kohta ka sama asjalikku ja lühidat analüüsi, miks see tervisele kahjulik on? Kogu aeg taunitakse suhkru tarbimist, aga lihtsat skeemi nagu eespool soola kohta ei suudeta pakkuda. Tean, et paljud inimesed näevad õudukaid suhkrust, aga kui neilt küsida, mida suhkur konkreetselt tervisele halba teeb, ei oska nad vastata. Mina põrutan nii soolast kui magusat ega hakka oma maitsemeelt vägistama.