Foto: PantherMedia / Scanpix
Uudised
18. aprill 2016, 10:10

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool ootab homme kõiki tervisepäevale

Teisipäeval, 19. aprillil kell 13-16 on kõik soovijad oodatud osalema Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli ja Eesti Õdede Liidu koostöös toimuva tervisepäeva loengutesse, töötuppa ja tervisenäitajate mõõtmisele.

Kõik kohale tulnud inimesed saavad esmase ülevaate oma tervisenäitajatest ning häid nõuandeid oma eluviiside parendamiseks. Südame tervise eest hoolitsemine on aktuaalne teema nii noorte, keskealiste kui ka vanemate inimeste jaoks ja kasulikke soovitusi jagub igale vanusele,” ütles Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli õppejõud ja Eesti Õdede Liidu Tallinna ning Harjumaa piirkonna juht Gerli Liivet.

Tervisepäeva loengute keskmes on liikumise, stressi, ravimite ning suutervise olulisus ja seos südametervisega. Lisaks mõõdetakse tervisenäitajaid, õpetatakse esmaabivõtteid ning võimalik on arutleda koos tervishoiu kõrgkooli õppejõudude ja üliõpilastega tervisliku toitumise ning liikumise üle. Kõrgkooli raamatukogus on avatud temaatiline fotonäitus ning võimalik on osaleda õpitoas, kus õpetatakse elustamise ABC-d.

Tervisepäeva loengud toimuvad aadressil Kännu 67.