Meeled

Depressioon: kuidas haiged seda tuhandenäolist tõbe kirjeldavad? (25)

LISA KOMMENTAAR

njaa26. aprill 2016, 20:46
raske depreka puhul aitab pikemaks ajaks ümberkolimine teise riiki, kliimasse, kui kodumaal enam ravida ei saa. Nii soovitavad ka arstid.
aga25. aprill 2016, 11:38
Unustasite lisada, et alkoholism on üks depressiooni käitumisvorme. Inimene teeb seda, et "kaduda", et "unustada". Ta ei suuda muul moel oma olukorda kontrollida, jääb järgi ainult selline ajutine, kuid ohtlik, lahendus. Nüüd aga korraks mõelgem, mis toimub inimestega. Tõsi, "kõik" joovad ümberringi. Ja see on omakorda masendav.
hhmmmm23. aprill 2016, 22:59
Mis peab siis segaseks minema kui tööpäev on seljataga? Loomulik et väsinud ja tahan diivanile lesima ja ei ole aega võileiba teha. Igasuguseid kaasaekseid lollusi mõeldakse välja. Ei tea kuidas keskajal, kas siis pidid kõik erivajadustega olema? Ilmselgelt on kellegil mingi tähelepanu vajadus et sellised sümptomid nüüd tuua! Ma olen ise depressiooni all olnud; Unehäired, masendus, liiga erepäike, ei oska ise endaga peale hakata, kõik mis olid huvitav on igavad ja pigem muutunud tüütuks, jne jne.
Oh jah25. aprill 2016, 10:22
Ega jutt ei käi väsitavast tööpäevast või halvast tujust, vaid tõelisest haigusest. Aga noh, mõndadel on ju raske aru saada ja vahet teha.
depreka vastu23. aprill 2016, 20:00
Aitab k6ige paremini Taimaa reis ja sealsed kuumad naised.Järgi proovitud.
24. aprill 2016, 15:53
sul oli seksinälg, mitte deprekas, tola.
kas keegi on saanud ad st23. aprill 2016, 17:22
ABI? või on kõigil negatiivsed kogemused.
jah23. aprill 2016, 22:24
ma tunnen inimesi, kes on abi saanud. Kuid tähtis on see õige leida, või siis õige doos saada. Selleks tuleb ehk isegi mitmeid ravimeid proovida, mõnele leitakse kohe see õige.
ff23. aprill 2016, 11:56
Muidugi ei välista ma negatiivsete tunnete tekkimises füüsilisi mõjusid nagu mingi ainevahetuse häire, füüsilised parasiidid, kasvajad jmt. Kõik võib olla. Vaja on lihtsalt otsida ja katsetada, kuni leitakse midagi mis aitab, on see siis mingi ravim või energeetiline puhastumine. Kui midagi muud ei juhtu, siis vastava kirjanduse lugemine raamatutest ja internetist arendab ja avardab silmaringi.
ff23. aprill 2016, 11:31
Artiklit ja eelnevaid kommentaare lugedes saadud mulje on värvikas. Süüdi pole neis tunnetes ei teised inimesed (kuigi sealt tuleb teinekord ka ebameeldivat, pole nemadki puhtad, kuid see on midagi muud) ega kliima ega toit ega pingeline töö (kuigi ka viimastel on oma mõju). Süüdi on energiaparasiidid. Ise kõike omal nahal tundnud. Ainuke, mis on aidanud on enda energiavälja puhastamine ning oma mõtete keskkonda vaikuse loomine, et mitte uuesti ja uuesti negatiivseid mõtteid kedrata, mida need molluskid tekitavad. Edasi tuleb teha sama oma emotsioonide keskkonnaga. Ja pidada meeles ütlemist, et õnn on see, kui midagi sitasti ei ole. Võib ka kirikusse minna, kuigi ise pole seda proovinud, ehk on keegi seal meister neid "kurivaimusid" välja ajama. Palju on internetis juttu, et energiaparasiite meelitab kohale negatiivne mõtlemine. See on osaliselt nii, neil pole vahet, kui positiivne või negatiivne on inimese energia, söök on söök. Negatiivse inimese väli on lihtsalt lõhkisem ja emotsionaalne inimene paiskab ümbrusse rohkem energiat, need kaks kokku panna, siis on tõenäosus suurem saada külge parasiit.
Eestis pole kuulnud et oleks inimesi, kes selle energeetilise saastaga hakkama saaks. Pendli Veeliks olevat saanud, kuid on läinud teispoolsusesse. Ka välismaal on palju kes seda puhastusteenust pakuvad, kuid peale sooja auru suust välja ajamise ei suuda muud tulemust anda. Nii et uurige mediteerimisest.
Svetlana Sinimeri23. aprill 2016, 08:49
Soovitatav oleks depressioonis inimestel tegeleda tööga kerge tööga ,joonistada haigus välja,see paneb ka hajeviloleku kokku!!!Laste puhul on joonistamine kunst lausa prima vera!!!
Svetlana Sinimeri23. aprill 2016, 08:22
HAJEVILOLEK-EHK SEGANE MEELEOLU-selle all olev inimene läheb tee pealt üle vales kohas jääb auto alla ,võib jätta elektripliita sisse keeta supi üle triikraua ja veekraanid lahti mida iganes!!!
Svetlana Sinimeri23. aprill 2016, 08:09
Kui depresioonis antakse valet ravimit siis tekib ka väga võimas pinge inimesel kõhus peas ,meelekohad rõhuvad,kõhus on suruv tunne inimene läheb kurjaks ja teeb lollusi,kusjuures kui rohu mõju väheneb siis inimsel tekib pinglangus ja inimene saab aru kui rumalalt ta on käitunud ja sooritab seejärel enesetapu .Kõiksugu suured pinged avavad kurjusekasti ja ravim teeb seda siis inimene ravimõju all seda kahjuks petada halba tegu ei saa ,kui tekib pingelangus siis hakkab tööle headusekast ja seda osa nim et inimene läheb tülli iseendaga ja sooritab seejärel enesetapu!!!
tubli Sveta BlauSee23. aprill 2016, 17:14
Saime palju vajalikku infot.
Svetlana Sinimeri23. aprill 2016, 07:39
Kui inimesele öelda depressioon siis ei ütle see inimesele midagi .Kui aga kasutada õiget väljendit PINGE siis ütleb inimsele ikka palju .
On olemas lühiajaline pinge ja pikaajaline pinge ,sellest tuenevad järjest enam ka sümptomid
Kui on tegu pikaajalise pingega siis on sümptomid söögiisutus,magamatus hajevil oleks närvilisus,segane meeleolu Hiljem järgneb sinna tahtmatus midagi teha ,kedagi näha ,häbenemistunne ja lõpuks enesetapu mõtted ,mis muutuvad kinnisideeks!!!
Lühiajalisel pingel tekib söögiisutus ,magamatus , hajevil oleks ja segane meeleolu selle aga klaarib ära immuniteet või võib öelda et kui neid lühiajalisi pingeid on tihti siis , sümptomid järjepanu kaovad ja tekib süvenenud Pingehaigus!!!Tuleb muuta elustiili et vabaneda Pingetest!!!
Saksamaa teaduste Labor teadlane Svetlana Sinimeri
need on õudsad hood küll22. aprill 2016, 23:04
lisaks veel valuhood, jõuetus, magamatus, kuigi magad ajaliselt pikalt, söögiisu kaob. Ja kui veel kuid kestab. ei aita siin tahtejõud ega midagi. arstid ka ei saa aidata. tõmbad deprekapesast kuskile ilusasse kohta na,,i, hakkad üsna kiirelt paranema. aga võimenduvad ka vanad haigused, mis juba taandusid aktiivselt.
arvamus22. aprill 2016, 22:43
Tuhandenäolise "haiguse" nimi on ELU.
EI ole23. aprill 2016, 00:32
Elu on elu, seal pead võitlema kord kaotades, kord võites. Kord on rõõm, siis valu ja kurbus ja isegi kohutavad kaotused ja tragöödiad. See on elu.
Deprekas on nagu aju "aneemia", kus rauapreparaat ei aita, aga "targad" soovitavad kallistada puid:))) Saaks veel aru, et raudtorusid, kui ajus "raud" puudu...aga nemad on targemad ja soovitavad üsnagi tungivalt puid:)))
Tegelikult on elu ilus, ärge ennast alt vedage, minge ikka arstile ja küsige abi, ärge kuulake puudekallistajaid või liiminuusutajaid. Puud on toredad, liim mitte, aga alles siis kui ajukeemia korras. Peate aitama end arstide toel, puud aitavad vaid hingehalli korral hinge, mitte ajukeemia tasakaalutuse korral ajkeemiat.
mai23. aprill 2016, 08:13
arstid ju ei aita, vähemalt minu perearst küll
aga sa mõtle ise23. aprill 2016, 08:29
mis sinu depreka põhjused võivad olla, psühholoog saab ka aidata. Võib-olla polegi väljapääsmatu situatsioon.
katsetatud23. aprill 2016, 15:21
ad aitavad lihtsalt vegeteerida ja muudavad sind kardinaalselt.Teed ja tunned asju täiesti kellegi teisena.Ükskord kui psühhiaater sind enam näha ei taha siis alles taipad,et ei oleks iialgi niimoodi tegutsenud.
kuidas nad siis muudavad?23. aprill 2016, 17:25
ei ole maile23. aprill 2016, 22:11
perearst ei saagi sind aidata, pead psühhiaatri juurde minema. Perearst oleks võinud seda muidugi õelda.
katsetatud 15,21-le23. aprill 2016, 22:19
vale ravi muudab, õige toob enda juurde tagasi. Olen olnud inimese kõrval ja tean, et õiget ravi tuleb otsida ja katsetada. Ravi peab olema selline, et oled nagu sina ise, aga depressiooni või ärevushäireid pole. Ravi alguses on tähtis, et suudad väga täpselt oma tundmusi arstile kirjeldad, sest vaid selle järgi tunneb ära, kas ravi õige või vale, kõik äärmused on ohtlikud, muutud apaatseks või siis üliõnnelikuks, siis on suur õnnetus ukse taga
Rahvamees.22. aprill 2016, 17:42
Aastaid tagasi istusime majandi ametühingu koosolekul. Aru andma oli kutsutud kümneid hoiatusi saanud padujoodik ja otsustamisel oli vallandamine. Koosoleku kulgedes küsis direktor minult, et miks mina midagi ei räägi? Mul kõht valutab, tunnistasin üles. Sina helista arstile ette! Sina istu autosse, ma viin sind ise kohale, jagati käsud! Vana direktor tundis oma meeskonnaliikme depressiooni ära vist?