Hea nõu

Pane tähele! Kui tunned tugevat valu mõnes neist kuuest paigast, mine viivitamatult arsti juurde (26)

LISA KOMMENTAAR

nii27. aprill 2016, 19:40
Insuldiga te arsti juurde ei jõua enamasti minna, sest kaotate enamasti iseseisvalt liikumise võime. Kas ajutiselt või ajaliselt. Samuti ei saa te ise endale abi kutsuda, kui olete kaotanud liikumis võime ja kõnevõime. Sellest järedlada, et tegeleda insuldi ennetamisega. Pidage nõu ateekri ja perearstiga. Infarkti annab ka ennetusega vältida. Pimesoolepõletik pole välditav, mis tuleb kui tulema peab. Selja probleeme on ka võimalik ennetada, kuid mitte vältida mõnikord. Pidage nõu füsioterapeudiga. Ärge laske probleemidel krooniliseks muutuda. Me oleme Eesti Vabariigi kodanikud, mite Londoni kuningakoja liikmed, kellele kõik ette taha arvatavasti ära tehakse. Teinekord vaadake ka passi ja mõelge, et aastas peaks käima perearstil kontrollis ja arutlema probleemide üle, kuidas edasi ja ,miks, milleks. Ja soovitus minna arstile kohe - vale kutsuge ikka kiirabi ja kohe iga asjapuhul.......... Ja tasub ennast inerneti abil haigustega kursis hoida, äkki tei on. Kõige sagedasemad kaebused, nõrkus, halb tuju, halb olla, keegiu ei hooli, perearst on loll jne..... sobivad iga haigusega..........
naiste ja pensionäride komme27. aprill 2016, 07:02
iga väikse valu puhul vaja arsti juurde joosta.
naine27. aprill 2016, 07:34
Naiste???? mulle on jäänud küll mulje, et mees jookseb iga pisema valu puhul arsti juurde :D
to naine27. aprill 2016, 11:09
shitt mees siis sul. Mind viidi vilkuriga autoga, 1 mulle igatpidi tuntud naistüüp kutsus kohale, olin deprekas pikas-pikas, magamata, jõuetu, söömata, põletikus. Siis ka veel puiklesin vastu, aga 1-l järeletulijal-ilusal tibil õnnestus mind masinasse meelitada. Järg.päev tegin silmad lahti-kus olen, nii meeldiv-rahu ja vaikus. 3 või 4.a. t´agasi, ei mäleta. Raviti, aga kõige parem ravi oli 1-l tsiviliseeritud moslemimaal, pandi jalule, kliima, toit, masseerija, sõbralikud suhtumised.
nää kui haletsusväärne kuju.
Enne praegust siiasõitu mere äärde, kus rannas viimasel peal hotelli välikoffes ma praegu tähti kriban, oli sama oht.
NAINE 07::34 ;? MINA NÄEN KÕIKE28. aprill 2016, 09:42
TARTU ÜLIKOOLI KLIINIKUMIS -----KES KÜLASTAVAD TIHTI ARSTE :
NEED OLETE TEIE NAISED::: ((SEST TEILE OM
ISEGI NAISTEARSTI RUUMID ---JA ARSTID :::
2;;;(((AGA EESTI MEES -----VÕTAB RAHA PAKI KAASA
JA RAHA EEST SAAB ""OMA MEESTE---ARSTI JUTULE:::
Kuulge Teie.26. aprill 2016, 20:58
Mis Teil kõigil viga on õelus tahab ära tappa. Liialt liiga noored vist. Kui kunagi probleemid kohal, küll siis pöördute kuhu vaja.
arnold II26. aprill 2016, 19:43
keegi kirjutas,et kui arsti juurde pääsed,on valud kadunud Seega on ka iseparanevaid probleeme Tuleb aega anda ja polegi vaja iga väikese valug aarsti ukse taha ronida Sellised"polkovniku lesed" tekitavadki pikki järjekordi ja tõelised abivajajaid ei pääse löögile Karjade kaupa käib arste mööda vanu üksikuid inimesi,kel on suhtlemsivajadus Seega nad käivad kabinettides vestlemas ja millest vanainimene ikka muust räägib,kui oma tervisest Aru peaks saama sellest,et eagga kaasnevadki muutused-liigesed logisevad,lihased lühenevad,nägemine tönts,veresooned lupjunud,kopsumaht vähenenud,süda kulunud, närvirakud erksuse kaotanud ,kuulmine tönts Need pole haigused,vaid keha normaalne vanameńemine. Kui jalag tudiseb,tuleb kepp kätte võtta .Kui pea ringleb,tuleb kaelalihaseid treenida Juttu võib ajada pensionäride klubides ja ka naabrimuttidega Turulgi on vanaeitede kontsentratsioon suur,minge ja vestelge!
troll26. aprill 2016, 08:47
Mina olen korralik inimene ja kuulekas inimene. EMo juhid kogu aeg hädaldavad, et neid häiritakse ilmaasjata. Kui mingisugune tervisehäda kallal, siis ma ise ei suuda kuidagi hinnata, kas minu häda on pisihäda või suisa eluohtlik. Ma pole spetsialist. Olgem ausad, isegi meditsiinitöötajad ei suuda seda alati hinnata. Nahaalsemad ajavad muidugi oma teadmatuse patsiendi kaela. Seepärast oleks ettepanek, et EMO ukse juureks oleks palgatud spetsialist, kes siis hindaks ära, kas ma olen suremas või simuleerin niisama. Ma võiks isegi maksta talle.
Põrguvürst.26. aprill 2016, 08:46
Mida te närveerite kui kuskilt valutab siis tead et oled elus, kui valu pole oled taevastel või põrguteedel.
Millise arsti,26. aprill 2016, 08:41
järjekorrad nii pikad, et kui lõpuks spetsialistini jõuad on valu kadunud, v oled otsad andnud. Iseasi, kui raha seljakotiga kaasas, siis saad rutem abi.
KA SIIN EMO --VASTUVÕTUS KÄIB JUBA NII:::26. aprill 2016, 18:19
1:::POETAD KRABISEVA VAIKSELT TASKU :::
JA KOHE JÄRGNEVAD SUUREMAD UURINGUD ! ! !
SINU EDASINE ELU ---SÕLTUB JUBA SUMMAST:?
yy26. aprill 2016, 06:56
valu alaseljas, mis kiirgab jaladesse . Sellisel juhul võttis mind vastu pereõde ja teatas, et see ei ole ravitav. Pöördusin uuesti ja küsisin, miks arst mind vastu ei võta - õde teatas, et ta on arstiga konsulteerinud.
Teadjamees26. aprill 2016, 02:06
Arsti surma korral pöördu viivitamatult teise arsti poole!
oh,selle südamepiirkonna valuga sai käidud targa mehe juures, kes25. aprill 2016, 21:08
soovitas vaadata sünniaastat ja teda mitte segada. Ta õpetab Tartu ülikoolis tohtrihakatisi ja puha.
Sellest on nüüd 3-4 aastat möödas,aga tiksun ikka veel.
25. aprill 2016, 20:57
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Psühhiaater26. aprill 2016, 02:07
Haige inimene, õpi oimeti kord kirjutama. Miks sa kasutad kogu aeg suuri tähti ja mingeid napakaid kirjavahemärke?!
02: 07 ------Kuule sina valve psühh:27. aprill 2016, 06:03
Mis on sinusugusel --teiste kirjutamisega tegemist::`????
Sina vaata ---et ARST eestis HAIGLAST --- hulle lahti ei Lase?
Natuke imelik25. aprill 2016, 20:46
...et soovitatakse infarkti- või insuldikahtlusega ise arsti juurde minna? Veel parem oleks meie eriarstide kuudepikkusesse järjekorda kirja panna!
25. aprill 2016, 16:48
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Vana mees25. aprill 2016, 18:27
Oi kui naljakas.. Kui mõni omastest infarktiga kokku kukub siis ei aja vast enam naerma..
kuivikule25. aprill 2016, 18:30
äkki seletad siis teistele ka ära misasi on 'pitsumus' ?
ja Vana--mees ,,,,,SEE JAMA SAABUS järsku;27. aprill 2016, 06:10
Sõitsin Töö autoga ---ja Talvel tuli linnas Lume koristusega tegeleda,,
NAGU Hommikul rooli tagant väljusin ;;SINNA KOKKU KA VAJUSIN;; HEA ------- ET NIIGI LÄKS ---ET ÜHE KÄEGA SAAB TÄHTI SIIN TOKSIDA!::: AGA ------OLEN EESTI SANT JA KERJUS::
KOKKU KUKUB 27. aprill 2016, 06:12
ON KAKS VÕIMALUST ::::
KAS SUREB HAIGLAS ÄRA-----VÕI ON UUS EESTIMAA SANT:::
EESTIS ---UUS KERJUS 168€ KUU RAHAGA::????
Mis tegema pead25. aprill 2016, 19:00
Mine hulluarsti juurde!
lõpetama25. aprill 2016, 20:18
nõustaja 25. aprill 2016, 16:34
kindlasti on karjakaupa inimesi,kes tunnevad korraga kõiki sümptome Tormake viivitamatult psühhiaatrile,sest teie raal on täiesti kokku jooksnud Ja veel,kes kardab.,see kaua ei ela! Paljudel juhtudel on eelpool loetletud sümptomid juba hilismärgid Ükski insult ei alga lambist. Ikka on eelnevalt kas kõrgem vererõhk,südame rütnmihäired ,diabeet Seljavalu järsk teke on seotud raskuse tõstmisega,traumaga Südameinfarkti puhul on ka vererõhk,eelnenud stenokardiat Kui tugev peavalu,siis võib tõesti olla ka ajuarteri rebend. Aga sellest kas paranetakse või surraks maha. Jalgade surinad,sim võiks viidata diabeedile ,eu vaja küll kohest arstile jooksmist Need sümptomid viitavad pikaemat aega kestnud veresuhkru kõrgenemisele,et on jub akujunenud sekundared tüsistused Ega neid terveks ei ravita,saab vaid leevendada Ärgem külvakem niigi närvilistesse "polkovnikutesse" veel lisa hüpohondrilisust.
küll sa oled tark25. aprill 2016, 16:59
talumees25. aprill 2016, 16:28
kõige olulisem jäi mainimata: kui diagnoosid ennast interneti või ajalehe abil.