Foto: Global Beauty
Ilu ja mood
2. mai 2016, 10:32

4 suurimat muret küünehooldusel… ja kuidas neid lahendada?

Sul on küüntega muresid ja ei tea, kuidas neid lahendada? Nõuandeid jagab professionaalsete küünelakibrändide maaletooja Global Beauty.

Kas ja miks on oluline kasutada maniküüri puhul sama brändi tooteid? Kui soovite saada tootjapoolset lubatud tulemust, siis on soovitav kasutada näiteks küünte lakkimisel ühe brändi aluslakki, värvilakki ja pealislakki. Need tooted on spetsiaalselt välja töötatud üksteist täiendama, et anda parim lõpptulemus. Väga tihti kurdavad kliendid, kuidas küünelakk üldse ei püsi. Siis aga selgub, et palju lakitakse küüsi ilma aluslakita. Aluslaki peaeesmärk on kaitsta küüsi ja anda värvilakile parem püsivus. Samuti annab see värvilakile lisavetruvuse, mis parandab laki püsivust. Tihti ei peeta vajalikuks kasutada pealislakki, mis kaitseb värvilakki, annab kauni läike ja samuti aitab värvilakil kauem püsida.

Mis võib olla põhjuseks, et ükski küünelakk ei taha peal püsida? Siin võib põhjuseid olla mitu. Väga oluline on enne lakkimist puhastada küüneplaat õli ja kreemi jääkidest. Lisaks küünelakieemaldajale on saadaval erinevaid tooteid, mis on mõeldud spetsiaalselt küüneplaadi puhastamiseks, et küünelakk kinnituks küüneplaadile paremini, mille tulemusena saavutatakse parem püsivus. Tihti esineb klientidel ka loomupäraseid omadusi, kus küüneplaat on liiga niiske või rasune. Selle mure lahendavad tooted, mis on mõeldud küüneplaadi ph taseme neutraliseerimiseks ning mis eemaldavad küüneplaadilt liigse niiskuse ja rasu. Kui küüneplaat on puhastatud, siis kindlasti aitavad küünelaki püsivusele kaasa alus-ja pealislaki kasutamine.

Kuidas küüneplaadi eest hoolitseda lakkimise vahepealsel ajal? On täiesti õige lasta vahepeal küüntel lakkimisest puhata. See ei tähenda aga seda, et me ei peaks sel ajal küüsi kaitsva või hooldava tootega hellitama. Igapäevaelus puutuvad meie käed kokku erinevate väliste agressoritega, mis võivad kahjustada küüneplaati. Sellisel juhul on mõistlik kasutada küüntele mõeldud seerumeid, õlisid, maske või kaitsvat ja hooldavat lakki.

Kuidas valida mulle sobiv küünelakieemaldaja? Parim valik küünelakieemaldajatest on atsetoonivabad. Kõrge atsetoonisisaldusega küünelakieemaldaja võib kuivatada küüneplaati ja sagedasel kasutamisel muuta küüneplaadi hapraks ja kihistuvaks. Samuti on oluline kasutada atsetoonivaba küünelakieemaldajat siis, kui tegemist on kunstküüntega, sest atsetoon võib sulatada kunstmaterjali. Olemas on ka küünelakieemaldajaid, mis on kerge atsetoonisisaldusega ja sisaldavad lisaks veel küüsi hooldavaid toimeaineid. Selline küünelakieemaldaja on ideaalne glitterlakkide eemaldamiseks.

Parima tulemuse saavutamiseks soovitame järgmisi brände:

Küünelakid Zoya, Cuccio ja Ciaté garanteerivad Sulle hoolitsetud ja trendika välimuse, sest tegemist on professionaalse taustaga brändidega, mis pakuvad kvaliteeti ja moodi käsikäes. Igal hooajal näevad ilmavalgust põnevates uutes toonides lakikollektsioonid, mis inspireeritud otse moelavadelt ja kangatekstuuridest (kujutle naha või kašmiiriimitatsiooniga lakki!). Just innovatsioon ja uuendused muudavad nende brändide toodete kasutamise iseäranis mugavaks, põnevaks ja sõltuvusttekitavaks.

Zoya - ohutu maniküüri lipulaev

Joondumine uusimatest trendidest teeb lihtsaks oma riiete ja lakitooni kokkusobitamise. Zoya saab igal hooajal trendikollektsioonide loomiseks inspiratsiooni kõrgmoest ja seetõttu võib uusimaid toone kasvõi pimesi valida, mööda panna on võimatu.

Tänapäeval on jumestusmaailma superstaarideks BB ja CC kreemid, mis nahatooni parandavad. Zoya on loonud analoogse toote küüntele – Zoya Naked Manicure hooldab probleemseid küüsi, muudab küünetooni ühtlasemaks ja ilusamaks ilma, et keegi saaks aru, et lakki kannad. Seetõttu sobib see toode imehästi ka meestele.

Zoya Smart Spa tooteliin on nutikas valik, sest ühtede samade toodetega saab teha nii maniküüri, pediküüri kui ka kehahooldust. Praktilised tooted pakuvad aroomiteraapia naudingut ka meeltele.

Plussid:

- tervisele ohutud lakid

- suur värvivalik

- universaalsed hooldustooted

Foto: Global Beauty

Ciaté - trendikatele preilidele

Brändi lõi tunnustatud Briti küünekunstnik Charlotte Knight ja selle fännide hulka kuuluvad näiteks Beyoncé, Kate Moss ja Kylie Jenner. Kõige keskmes on lakipudel, millesarnast te varem näinud ei ole. Stiletto käepidemega ja kuulsa musta lipsukesega – kes ei tahaks seda iludust käekotis kaasas kanda?! Püsivalikus on üle 100 värvitooni ja mängu toovad põnevust erinevad tekstuurid - matid, kreemjad, läikivad, pärlendavad, sätendavad ja palju muud.

Lisaks sellele on valikus suur hulk humoorikate nimede ja disainiga hooldustooteid (vihje - siit leiad lahedaid kingitusi!). Näiteks küünte jõusaali nime kandev toode muudab need tugevamaks, küünte ihukaitsja pakub aga pealislakki ja hooldust samas tootes.

Plussid:

- imeilus disain ja väga hea kvaliteet

- alati ajast ees

- maitsekas toonivalik otse Londoni moelavadelt

Foto: Global Beauty

Cuccio - lõputu värvivalik

Professionaalse käte- ja jalahooldustoodete sarja Cuccio loojad on itaallased Anthony ja Roberta Cuccio, kes ehitasid eduka brändi üles kõigest kohvritäiest ilutoodetest 1980ndate alguse Californias.

Igal hooajal ilmuvatest otseselt moelavadest inspireeritud uutest kollektsioonidest jäävad nii mõnedki kuumad toonid püsivalikusse, mis garanteerib laia valiku ka tulevikus.

Cuccio Naturale, Toskaanast inspireeritud maailm, hoolitseb käte ning jalgade heaolu eest. Tooted sisaldavad erinevaid väärtuslikke aktiivaineid, nagu mesi, piim või granaatõunad. Siit ka taevalikud lõhnad, mis viivad sind lõdvestavasse puhkusemeeleollu.

Plussid:

- kolmekordne värvipigmentatsioon

- kiire kuivamine

- lakkide ja hooldustoodete hiiglaslik valik

Foto: Global Beauty

Tooted on saadaval Tallinna ja Tartu Kaubamajas ning Global Beauty kodulehel! Hoia end kursis ka Zoya Eesti Facebooki lehel ja Cuccio Eesti Facebooki lehel.