Uudised

Terviseamet hakkab uurima hoolekandeasutuste tegevust (6)

LISA KOMMENTAAR

eh4. mai 2016, 09:16
see uurimine saab lõppeda ainult sellega, et hinnad tõusevad lakke. Iga uurija oskab leida uusi ja uusi vajakajäämisi, mis nõuavad vaid raha. Ainult raha. Aga kas tavalise inimese koht ongi hoolekodus? Saagu hakkama nagu terve elu on saanud. Ja kui enam ei saa, siis sellist raha ei ole, mis kõrgerd komisjonid ette näevad. Kes on need uurijad? Loomulikult megapalkadega kõrged ametnikud, kes ei suuda iial mõista, et tavainimene on väga vaene.
hooldekodudele 4. mai 2016, 09:13
puuduvad ju nõudmised, välja arvatud toidukäitlemise kohta.Ei olle määrust, kui palju peab olema hooldajaid , nii töötabki päeval 1 hooldaja 20 vanuri kohta ning öösel 1 hooldajaa 60 kohta.Ei uurita ka hooldekodu surmajuhtumeid, isegi kui sureb 50 aastane.Arstiabi saab tänapäeval telefoni teel, ravimeid e- retseptiga, nii et ravimine toimub katse-eksituse meetodil.Kas see muutub kunagi ? Ei tea.
oo4. mai 2016, 09:21
ei uurita surmajuhtumeid? Mida see uurrimine peaks üldjuhul näitama? Ilmselt, et alati hooldajad on kuritegelikud? Tuleb urgitseda seal, kus vähegi annab.
Pereliikmed ja lähedased peaksid olema ise huvitatud hooldatava olukorrast , käima tihti külastamas ja abistama kus vähegi saavad.
Kogu aeg3. mai 2016, 23:44
oleks vaja silma peal hoida, kui seda tehakse hoolealuste heaolu eesmärgil. Sellel üritusel aga võivad hoopis teised eesmärgid olla.
need3. mai 2016, 17:27
asutused korjavad ainult raha aga vastu ei anna midagi.üks on väätsa.
kasum3. mai 2016, 17:19
hooldekodud peavad vastama seatud eesmärkidele. Hoolealuste eest hoolitsemiseks peavad olema võimalused ja pädev ning oskustega personal. Lamaja haige saatmine ja vastuvõtmine nn "päevakodu" tyypi asutusse on juba kurjast