Keha

VIDEO | MÜÜDID PALJASTATUD: valuvaigisti ei enneta pohmakat, kõrget alkoholitaluvust pole olemas (8)

LISA KOMMENTAAR

5. mai 2016, 10:44
Beer before liquor, never been sicker. Liquor before beer, you're a f***ing queer
tiblunn4. mai 2016, 17:02
Veidi vildakas pealkiri: "kõrget alkoholitaluvust pole olemas", artiklis selgub, et siiski on. Ilmselt pole autor materjali lugenud süvenenult.
Enda kogemusele toetudes võin väita, et alkoholitaluvus on otseses seoses organismi kohanemisega. Osalt ka kehakaaluga. Noorukieas piisas mulle pähe surina saamiseks 100 g liköörist. 300-400 g viina ära juua ei suutnud, lihtsalt kustusin. Nüüd, soliidses keskeas jääb mulle 500 g väheseks, see tekitab vaid kerge eufooria. Kaks pudelit viina on juba paras. Siis alles hakkab jutt jooksma (olgem samas ausad: kaasneb ka kerge tasakaaluhäire).
Kõrgel alkoholitaluvusel on joojale kõige muu kõrval veel üks oluline miinus - see hakkab väga tuntavalt rahakoti peale!
hmh4. mai 2016, 16:29
Olen ise näinud kõrvalt kui 15a. neiu korraga poole liitrise viina ära joob ja ei mingitki märki joobest. Seega täiesti mõttetu artikkel.
maamiiz4. mai 2016, 19:36
no kahe kolmekümmneselt sai ka liiter paar viinuskat õhtul võetud purju küll tegi aga mõõdukalt ja olen ennast kaks koda elus kaineks joonud ja pohmaka vältimiseeks ma ei lähe kohe magama kas lõhun puid ,jooksen sexin ja palju magusat enne magaminekut koos vedelikuga on minu retsept
deadlane4. mai 2016, 16:10
aga kui minul TÕEPOOLEST pärast napsitamist ja enne magamajäämist võetud paracetamol ennetab pohmelli, siis mida selle peale "teadlased" ütlevad?
spets4. mai 2016, 16:05
loll mees see! iga napsumees teab, et õllet ja kanget vaheldumisi juues oled järgmine päev väga haige, see on fakt! teine lollus nagu kõik kannataksid alkot sama palju - täitsa vale, ma ei suutnud 15 aastaselt kolme õlutki õhtu jooksul juua, nüüd neljakümne aastaselt võin liitri viina vabalt ära juua ja kõnnin ikka omal jalal!
"spetsile"4. mai 2016, 22:56
Kalla omale liiter viina sisse ja oled pikali kui latikas. Poole liitriga võib sama juhtuda. Kõige tipuks saad veel alkomürgituse. Kõik oleneb sellest kui pikk sinu "õhtu jooksul" on. "Liiter viina" on joodiku ärplemine. Sihukesele anna pool liitrit ja on "kutu"
Kui raske kellegi "pohmell" on, see oleneb muidugi alkoholi kogusest aga veelgi rohkem selle kvaliteedist. Aga mis ikka, kvalteetviinad on kallid, kust joodikud selle raha niiväga võtavad - "nemad,s teavad, neile anna kätte mis tahes, kui ta aga magus on ja purju teeb"
22.56-le5. mai 2016, 13:28
Kehva vant oled. Kui mina joon (paari kuu tagant), siis külma rahuga 1 liitri viina päevas ja nii 2 nädalat jutti. See, et sina kannad ainult ehk pudeli mingit veiniollust on su enda traagika! Ja loomulikult joon ma ainult Ukraina viina, mitte Viru valge taolist solki! Proosit!