Hea nõu

Kuidas kevadel end kõige paremini päikese eest kaitsta? (8)

LISA KOMMENTAAR

Kaja6. mai 2016, 08:56
Just! Kes päikest kardab: burka selga või keldrisse peitu!
Mina lähen randa, päevitama!
Imelik jah6. mai 2016, 08:17
Küll puttate ja hellitate oma kaduvat liha. Käiakse solaariumis et pruuniks saada, siis kaeveldakse et D vitamiini saab Päikselt, mida on liiga vähe siin kliimas ja kui Päike paistab siis jooksete pakku. Koguaeg igasugu tabletid ja kreemid, kohe muidu nahavähk ja krt teab mis. Kuidas saab nii hellik olla? Küll aga kui samasoolised teineteisele pe.rse panevad siis pole ohtu. Kuigi just nendel pidi haigusi kõige enam olema. Mis ühiskond teil on? imelikud inimesed, tõesti imelikud.
M 656. mai 2016, 07:29
Miks ennast üldse peab päikese eest kaitsma? Olen vanakooli mees ja tean, et kogu energia saadakse Maale Päikeselt. Aga lugedes ka ajakirjaniku nime, kes kirjutas, sai selgeks: "Kõik, kõik müügiks"! Käige ükskord kuradile oma müügitööga! Olen terve kui purikas. Parajalt päevitunud, kaal normaalne, söön kõike, mida hing ihkab. Ei saa aru, miks peab oma elu mingite tibinate kraaksumise pärast nii keeruliseks elama?
Mis sinna randa minnakse?6. mai 2016, 06:26
Arvan, et ikka päikest püüdma, mitte selle eest peitu pugema.
Eesti päike polegi selline, et vaja saasta täis kreeme kasutada. Vaadake neid ameerika staare, milline tedretähniline ihu neil on. Nägu on paksu meigikorra all, aga dekoltee, õlad, käsivarred nagu tedremuna. Eestlannadel on kõigil kena nahk, mõtlen selliseid keskeas naisi, kes päevitanud on siis, kui neid määrdeid veel ei tuntud.
päike6. mai 2016, 03:57
...veel parem oleks ikka burkad ja muud kotid pähe tõmmata, pole vaja ennast kreemitada ja raha ka hoiab kokku.
Lugeja6. mai 2016, 00:19
Vanade patareide sisust päikesekreemid..
tohmu5. mai 2016, 21:27
Mida siis krt kaitsta on, mõned päevad aastas näeb päikest. Ja kreemitajatel soovitaks lugeda mis seal koostisosade all kirjas on, äkki läheb kreemitamise soov üle.
Albiinod 5. mai 2016, 20:47
koligu suveks keldrisse.