Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
10. mai 2016, 14:19

Sekslelud, mis võivad päästa su suhte

Kuidas tuua enda ja partneri voodisse särtsu? Kuss.ee sekspood soovitab proovida vallatuid sekslelusid ning annab sulle kaheksa head soovistust, mida proovida.

Vibratsiooniga meeste Strap-on. Strap-on on saadaval nii meestele kui ka naistele, kuid kõnealuse strap-on-i plussiks on vibratsioon, mis suurendab teie mõlema seksuaalset naudingut. Teine variant on kinnitada strap-on naise jalale, kui teil on soov keegi kolmas oma vooditoimetustesse kaasata.

Nibuklambrid. Klambrid kinnituvad õrnalt nibude külge ja nende raskuse pärast ei pea muretsema. Need on mõnusalt pehmed ja karvased, mis lausa viivad vallatusse meeleollu.

Läbihingatav suutropp ja silmaklapid. Kas oled unistanud sellest, et seod kallima kinni ja teed temaga kõike, mida ise tahad? Sedamoodi, et ta ei saaks erutusest karjuda, kuigi tahaks nii hirmsasti? Läbihingatav suutropp on selle tarbeks suurepärane valik. Enne vallatuste tegemist võite sirvida ka raamatut "50 halli varjundit“.

Topeltdildo. Ükstapuha, kas kasutavad seda kaks meest, kaks naist või mees ja naine, sellega saab igasuguseid põnevaid poose harrastada.

Sekspesu. Kuss.ee pakutud sekspesu valik on tõeliselt lai – nende hulka kuuluvad tervet keha võrguna kattev pesu, lahtised püksikud või peaaegu kõike paljastav rinnahoidja ja palju muud!

Bodywand Masseerija. Eestis on teadaolevalt registreeritud mõni väiksem maavärin… Aga tõenäolisem on, et seismograafi pani tööle geoloogi naaber, kes kasutas seda Bodywandi! Proovige teie ka… ja enne keskenduge just üksteise erinevatele (mitte nii intiimsetele) kehaosadele. Õrritage üksteist – nagu tähendab selle vallatu vidina ingliskeelne nimi, see on "võlukepp".

Vibraatorpüksid. Naine paneb püksikud jalga ning mees saab eemalt tänu väikesele puldikesele kontrollida nende vibratsioonitaset. Püksikud on ühes universaalses suuruses.

Vibreeriv peenisepikendus. Mitte et mees ei suudaks oma naist ise rahuldada, aga vahepeal tahab naine lihtsalt proovida midagi enamat… ja ikka oma mehega! See peenisepikendus on kliitoristimulaatoriga ning lisab pikkusele 5,1 sentimeetrit ja jämedusele 33%.