Foto: PantherMedia / Scanpix
Hea nõu
10. mai 2016, 15:40

GENIAALNE TRIKK: Lõpp valulikele kannalõhedele! (4)

Sidrun soki sees magamine kõlab üsna hullult, kuid kui pärast esimest korda on selle hämmastav mõju tunda, saab sellest kannalõhedega kimpus olijate lemmikiluprotseduur.

Paljud ei pööra talvel pediküürile erilist tähelepanu, nii tekib kandadele paks ja kuiv nahk, mis hakkab pragunema. Kannalõhedest lahtisaamiseks on palju erinevaid viise, alustades pimsskiviga hõõrumisest ja lõpetades kallite kreemide kasutamisega. Kuid need viisid nõuavad palju vaeva, raha ja püsivust ning ideaalset tulemust seejuures enamasti ei näe, kirjutab Healthy Life Tricks.

Sestap võikski appi võtta lihtsa sidrunitriki – see on soodne ja lihtne ning teeb jalad kiirelt ilusaks.

Sa vajad ühte suuremat sidrunit ehk sellist, mille saad pooleks lõigata ning mis kataks nii ära terve kanna. Sidrunimahl kasuta ära perele jahutava joogi tegemiseks. Seejuures jälgi, et mahla välja pigistades jääks veidi viljaliha ka koore külge. Siis pane poolik sidrun kannale ning kõige otsa tõmba vanem sokk – see hoiab sidrunipooliku kannal kindlalt paigal.

Hoia sidrunit kandadel vähemalt tund aega, kuid parema tulemuse saamiseks üle öö. Sidrunimahl töötab nagu keemiline kooriminegi, eemaldades kannalt pragunenud ja kuiva naha.

Tulemuseks on igatahes ilusad, pehmed ja lõhedeta kannad.