Mõtle häid mõtteid ja kuula oma lemmikmuusikat - see toob naeratuse suule ja loob päevale mõnusa alguse!Foto: PantherMedia / Scanpix
Meeled
11. mai 2016, 09:26

Kuus nippi päeva alustamiseks hea tujuga

Selleks, et päev tuleks ilus, pole tarvis midagi muud, kui alustada seda hea tujuga. Huffington Post annab seitse lihtsat soovitust.

1) Unusta telefon! Kui esimene asi, mida hommikul teed, on ebameeldiva e-kirja või uudiste lugemine, on terve päev mokas. Kellegi teise kirjale vastates unustad sa iseenda ja sead kellegi teise vajadused esikohale. Hommikused viis esimest minutit pühenda iseendale, mitte kellelegi teisele!

Asenda nutitelefoni vana hea äratuskellaga ning hoia mobiili hoopis teises toas, et sul ei oleks võimalust seda juba kinnisilmi haarata.

2) Hommikul mõtle ainult ilusaid mõtteid. Mõtle, kuidas su päev hakkab välja nägema ja kuidas sa jõuad kõik vajalikud asjad tehtud, kuidas tööd saab tehtud ja ülemus märkab su pingutusi... Mõttel on suur jõud ehk mida soovid, seda saad. Soovi endale siis ometi üks mõnus päev!

3) Ringuta. Korralik ringutus paneb vere käima. 

4) Mõtle kolmele asjale, mille üle oled tänulik. Tänutunne tõstab tuju, annab energiat ja lisab paraja portsu optimismi. Tuleta endale igal hommikul meelde vähemalt kolm põhjust voodist välja ronimiseks. Need ergutavad sind tegudele.

5) Pane oma mõtted kirja. Pole tähtis, kas kirjutad üles oma unenäod, eesmärgid algavaks päevaks või sind vaevavad mured — pastakaga kirjutamine paneb aju tööle. Lisaks pakub see arvutiklaviatuuri klõbinale mõnusat vaheldust.

6) Kuula oma lemmiklaulu. Mis saaks olla hommikul parem, kui lugu, mis naeratuse suule toob!