Uudised

Lõpp kalorite lugemisele! Pista kakakapsel põske ja vitsuta, palju tahad (12)

LISA KOMMENTAAR

Iti18. mai 2016, 15:26
Neid baktereid peaks saama ka labratooriumis kasvatada.Teise inimese roojakapslite sissevõtmine või võõra rooja viimine pärasoolde klistiiriga on ikka väga metsikud ja keskaegsed ravivahend.
SööS#tta!15. mai 2016, 15:29
Väga huvitav teooria, aga pigem piiran toitumist.
raffas15. mai 2016, 15:26
see on test, kas inimene on intelligentne olend.
15. mai 2016, 09:10
milleks kapsleid neelata?
võtke kohe kõhnade roe ette ja hakake helpima
kes tahab suppi, saab vedelamat sitta. kes tahab praadi saab paksemat. kellele meeldib midagi lutsutada, see saab päris kõvasid paulaid jne. annab roogasid valmistada kui palju tahes. kes soojalt, kes külmalt, kes värskelt... maitse asi.
ootan, millal esimene sitarestoran uksed lahti teeb.
Varsti pole15. mai 2016, 09:38
ülerahvastumise tõttu enam maailmas, mida süüa. Seepärast treenivadki rikkad vaeste peal sitasöömist.
Peeter14. mai 2016, 21:29
3. klassi tasemel teadlaste jutt. Ükski 50 aastane ei saa vitsutada nii palju pitsasid kui tahes ja paksuks mitte minna. Mida iganes süüa võivad peamiselt nooremad, kes liiguvad palju. Asi pole seedimises, vaid kalorites ja nende kulutamises.
Vaadake TCL pealt saatesarja Ameerika kõige paksematest inimesest - nad KÕIK hakkavad kaalust kohe alla võtma, kui jäävad dieedile ja hakkavad ennast liigutama. Mingeid kakatablette pole vaja ja ka mingis geneetilises häires seal asi ei ole, pigem psühholoogilises - söömissõltuvus (naudingu otsimine tervise arvelt).
hiiuvana15. mai 2016, 07:48
Mul endine kolleeg sõi vahetpidamatta, suu käis koguaeg. Lõna aegu sööklas sõi suure supi, kaks praadi ja magustoidu ja oma 1,90 sendimeetrise kasvu juures kaalus70 -75 kilo. Ja millised praed olid kolhoosi sööklatses, need olid ikka võimsad. Ametilt oli autjuht. Vot nii
pikkusühik15. mai 2016, 08:38
Vaadake oma kommentaaris pikkusühikud üle. Mul oli kunagi klassivend, kes ütles õpetajale, et ta on 140 meetrit pikk :)
Kaisa15. mai 2016, 16:09
Jah, kui keegi oskaks 6elda, mis vahekord on "sendimeetritel" tänapäeval kasutatavate m66tyhikutega.
to hiiuvana15. mai 2016, 22:42
Nõukaaegne autojuht kulutas tegelikult väga palju kaloreid. Mingit roolivõimu ei olnud, pedaale tuli vajutada kahe jalaga ja käike sisse lükata kahe käega. Lisaks pidi kõike käsitsi tõstma. Ja ausalt öeldes, su endine kolleeg põdes ilmselt buliimiat, sest 190 cm kasvu juures, keskealisena, kaaluda 70 kilo.. Ikka kujutad ette, kuidas selline inimene välja näeb või liialdasid ka natuke? Eriti kahtlane on see "kahe prae" jutt. Võitled ise ülekaaluga ja otsid "geneetilist" vabandust?
!14. mai 2016, 20:27
VironShaman14. mai 2016, 10:12
Eesti läbi aegade 1 tuntumaid tervendajaid Urmas Altmere kasutas just nimelt soolebaktered oma ravisegudes, millegipärast salastati nii AU-1 kui AU 8 tehnoloogiad. Ja nüüd ilmuvad tookordsete avastuste juba ammu teiste poolt uuesti avastatud tehnoloogiad, kuhu oleks jõutud kui poleks seda tapatalgute korraldajate võidurõõmu olnud.
Desintegraatori kahtlemata kõige kõmulisemad tooted olid Urmas Altmeri loodud raviomadustega toidulisandid AU-8 ja I-1. Nende poolseeditud toitu meenutavate vedelike koostises leidus loomamagusid, ravimtaimi, mett, piima, õietolmu ja trobikond kasulikke mikroobe.
AU-8 sisaldas ka aktiveeritud vett, ning see preparaat omandas kiiresti vähi- ja potentsiravimi kuulsuse.
Desintegraatori väravas lookles ööpäev läbi järjekord, kus ostuvõimalust ootavad kliendid end lõkketule paistel soojendasid. Ettevõte Desintegraator suples peagi sularahamiljoneis, edu kroonisid nõukogude oludes enneolematud välislepingud.
Arstiteadlane ja geneetik Aavo-Valdur Mikelsaar ütleb, et AU-8 ei olnud kindlasti kellelegi kahjulik. Kui vedelikul olnuks halbu kõrvalmõjusid, oleks hilisema kohtuprotsessi käigus see ära kasutatud. Kuid kohtus käsitleti vaid väidetavaid majanduskuritegusid.
“Võib-olla tõi AU-8 tarbimine kellelegi psühholoogilist kasu,” oletab Mikelsaar. “Platseeboefekti roll on ravimite puhul väga võimas, mõne uurija arvates moodustab kuni 50 protsenti ravimi efektist see, et inimene sellesse usub. Otsest teaduslikku uuringut AU kohta ei olnud.”
Kuid Ants Värnik mäletab, et vedelikku AU-8 katsetati ka loomaaia asukate peal. Selle manustamine aitas näiteks elule ühe tõsiselt haige amuuri tiigri, taastas tema söögiisu. Looma puhul ei saa aga platseeboefekt kõne alla tulla.
Üks Maalehega vestelnud teadlane tunnistas, et viis AU-8 sissevõtmiseks oma lõppstaadiumis vähihaigele sugulasele. “Ta suri ilma valudeta. See on väga haruldane,” nentis see teadlane.