Terviseuudised

Anna teada, kuidas suhtud sina ravitsejatesse!

"See, mida Veet Mano teeb, on röövettevõtlus, mitte haigete inimeste aitamine!" (253)

LISA KOMMENTAAR

naine18. mai 2016, 15:21
Imetlen ta oskust raha teenida. Tunnen üht sellist veel. Nad ei tee midagi valesti ju. Inimesed ise annavad vabatahtlikult raha ;)
Ester Vaitmaa käis ju ka kunagi seda seanssi kaemas18. mai 2016, 14:27
Lugege, päris naljakas:
http://publik.delfi.ee/news/inimesed/reportaaz-hingeabi-voi-soolapuhumine-loe-mida-teeb-60-eurosel-s...
-
Facebookis on ju ka igasuguste haiguste gruppe. Vahel tundub, et mõni ise läbi ja lõhki haige tunneb ka, et on mingi mentor hingeasjades, aga huvitaval kombel oma mediteerimine ja tshakrate avamine õpetajaletele endile ei aita. Selliste "gurude" loengutel käinutes saavadki mingid jüngrid, kes levitavad edasi nähtut-kuuldut (vastavalt oma haritusele) kindlas teadmises, et on ise ka midagi erilist ...
Teine suund on, mida süüa võib ja ei või, veregrupiteooriad jm selline. Osa on veel täiesti terved ja normaalkaalus.
ennustaja 18. mai 2016, 12:46
varsti ilmuvad välja kinnimakstud veetmanuu kiitjad
eks ole18. mai 2016, 11:09
ja igasuguse alandamise ning oma vaadete peale surumise võidabki alati see, kes lõpuks viitab maksudele, mis makstud või maksmata. Nõrgad olid need argumendid. Jäärapäine mõistmatus ja ainult ühte raiudes jättis sellest loost väga mõttetu kuuuurimise. Katrin võinuks selle asemel läbida jumestuskoolituse, sest see mis tal saates näos valitses oli kaos!
mis kaos?18. mai 2016, 12:01
Väga normaalne! Selline peabki olema.Paks värvikiht ammu aut.Ilusat pöeva!
18. mai 2016, 12:21
Maha Lusti Kati, elagu Veet Mano!!!
zeus18. mai 2016, 09:29
Ta ju teewnib elatist kergeusklikelt raha välja pressides.Kas maksuametile ka makse maksab ?Vaevalt.
:)18. mai 2016, 17:46
Mida uskuda otsustab ikkagi igaüks ise. Palju see tantsimine ja muusika aitab aga positiivsust, mis on meie põlvkonnas defitsiit, süstib küll inimestesse, kui muud ei suuda. Loll pole mitte see kes kallilt müüb, vaid see kes kallilt ostab. Turg määrab ikkagi hinna (mikro-makro )
Arst18. mai 2016, 08:19
Olen arstiharidusega, pole kunagi pöördunud kunagi ühegi sensitiivi poole ja külastanud olen vaid hambaarsti.Olen nö omavastutusel :) Kuid oma suurimaks õnneks pean, et juhmakate ajakirjanikega pole seni kokkupuuteid olnud. Vaatasin üle selle Lusti saate ja mul hakkas tõsiselt hirm.Ütlen kohe, et pole Mano fänn, kuid põhimõtteliselt pole tema filosoofia vale, iseasi kas selle eest selliseid suuri summasid peab sissekasseerima...lihtsad tõed ju... Aga lase rumal, harimatu ja kättemaksuhimuline ajakirjanik teemat käsitlema, siit tekib juba probleem. Mis teema see nendel lapsajakirjanikel üldse viimasel ajal ravitsejatega katkuda on: enne Riina Raudsik , nüüd Mano. kes on järgmine. Kuulge rumalad ja tigedad end ajakirjanikuks nimetavad lapsed, kel puudub igasugune sisemine hingeharidus , med. haridusest ei räägigi....hallooo! inimesed surevadki ja kes on selles süüdi? Süüdlase otsimise teema siin omaette teema...eestlane ju muud moodi ei oska eladagi, igale elusündmusele tuleb siin maal leida süüdlane. Ise olen seisukohal, et tüdruk oleks oleks võib olla surnud ravimite kõval toimetesse juba varem kui ta poleks Manolt innustust saanud. See filosoofia on õige, et igaüks peab oma tervise eest vastutuse võtma ja võimalusel ravimiärist eemale hoidma. Õige toitumine ja õige mõtlemine on väärt valikud.Ja ajakirjanikul oleks ka aeg see asi endale selgeks teha. Ja ka see, et viha, kättemaksusoov ühildatuna kuulsuseihaga ei too sellele harimatule ajakirjanikust näitsiku tervisele samuti kasu.
18. mai 2016, 08:42
See, kui keegi on arstiharidusega, ei tee teda veel teadusliku maailmavaatega inimeseks. Ma ei ole kuulnud, et tõsiseltvõetavad arstid, näiteks kirurgid, posimisest vaimustuses on. Küll aga ajavad igasugu umbluud tihtipeale just näiteks perearstid, kes ei ole nagu teaduspõhisest meditsiinist kohati midagi kuulnudki, ja peavad ka ennast sellest kõrgemal olevat. Muuseas, arstiharidusega on ka E. Ilves, kes jahvatab mingist hingeravitsemisest jms.
Mis 18. mai 2016, 08:51
asi imeelukas see " teadusliku maailmavaatega inimene " on? Kõlab rubriigist nagu " kommunism" :D
mis18. mai 2016, 08:54
imeelukas see "teadusliku maailmavaatega inimene" on? Kõlaks nagu rubriigist "kommunism" :D
Sinul on veel palju õppida!18. mai 2016, 11:50
Inimene vastutab ainult ise oma tervise eest! Kui sulle miski eriala või asi on tundmatu, siis see ei tähenda veel seda see õige või toimiv pole!
Tasub lugeda targemate inimeste raamatuid, ennem, kui sõna võtta nii võhikliku tekstiga!
aga18. mai 2016, 21:19
hetkel on olukord väga nutune kuna kogu meditsiin on äri---libateadused ja mürgised tabletid,ei usu soolapuhujatesse ja selgeltnägijatesse---usun oma perearsti ja iseennast,parim on olla terve ja toituda tervislikult ning tegeleda spordiga.
aivai18. mai 2016, 08:53
Vaatasin ka seda saatelõiku ja tõepoolest hirm hakkas. Ajakirjanik intervjueerib inimest, aga milleks....ainult selleks, et oma isiklikke eelarvamusi emotsionaalselt välja elada. Tüüpiline on see, et kui teemat ei valda, siis hakatakse raha külge hammastega kinni. Lõppude lõpuks ei aidanud seda lapsukest ka meditsiin. Kas ajakirjanik hakkab ka medpersonali rappima selle eest, et see ei ütle välja need nõutud maagilised "mul on väga kahju, et ta suri, ma kahetsen väga, et ma teda ei aidanud" , sest surma põhjusest ei taha ta midagi teada.
18. mai 2016, 11:24
Just selliste arstide jutu peale jooksevadki inimesed posijate juurde. Kollane meedia aga saab omale klikke juurde.
Absoluutselt nõus!18. mai 2016, 11:48
Imestan sügavalt, et TV 3 laseb üldse nii elukogematu lapse sellist saadet tegema?! Piinlik oli kuulta selle lapse juttu ja väiteid!
Kadri oli nii haige terve läbi elu, siis selge on see, et just nendest ravimitest, mis inimese immuunsuse hävitavad! Soolestikust saavadki alguse kõik meie hädad!
Hari ennast Katrin Lust!
ongi18. mai 2016, 13:03
Ajakirjanik ei oska sind ju üles otsida, kui sa oma nime kirja ei pane!18. mai 2016, 13:55
"Kuid oma suurimaks õnneks pean, et juhmakate ajakirjanikega pole seni kokkupuuteid olnud."
Üks tark arst siis, ise kas on terve või laiade teadmistega, et isegi kolleegde poole pole vaja olnud pöörduda - järelikult kunagi isegi haiguslehte pole vaja läinud.
Oletab vist, et ainus meedik, kes saadet vaatas - millegipärast teised ei tõtta siia kommentaariumisse Katrin Lusti sõimama!?
Riina Raudsikut nüüd Manoga küll võrrelda ei saa - kas "arst" ei saa sellest aru?
*
Miks mingi Mano-fänn end arstiks tituleerib?
shirashikkur18. mai 2016, 17:18
Väga hea kommentaar tervikuna. Ja väga tervitatav, et osadel arstidel on ka avaram silmaring ja tunnetus.
Saadet vaadates tundus, et kõik see, mis Veet Mano haige neiu kohta ütles, läks täkke, ent tänamatu haige mentaalne blokk ja rumal enesekindlus oli niivõrd suur, et ta suhtus sellesse kõigesse üleolekuga kuni lõpuni. Fakt on, et paljud eestlased on Manolt abi saanud, sh üks mu lähisugulane. Kusjuures Mano andis sisuliselt sama nõu nii mu sugulasele kui paljudele teistele, millest ma isegi olen rääkinud, et enamuse krooniliste haiguste peapõhjuseks on loomne toit, nii piima- kui lihatooted. Loomne toit iseenesest juba pole inimesele suures koguses eriti loomulik, aga arvestades ka seda, mis kujul see toit tänapäevases üliefektiviseeritud põllumajanduses ja toiduainetetööstuses valmib, siis on mõistetav, miks sellega kaasnevad nii paljud terviseprobleemid. Aga kuna ma pole ei arst ega sensitiiv, vaid lihtsalt inimene, kes püüab võimalikult tervislikult ja loomulikult elada, siis mu jutt pole nii mõjuv olnud.
Katrin Lust näib olevat aga lihtsalt intrigant ja põdevat üsna sarnaseid komplekse nagu see õnnetu ja üksiku hingega neiu.
Tsitaadis artiklist: "Kuulus tervendaja teenib imeravimisega 20 korda rohkem kui arstid, kinnitab teleajakirjanik Katrin Lust." ja "Pool tundi personaalset vastuvõttu 115 eurot."
Näiteks hambaarstide taks on üsna samas suurusjärgus, kust see 20-kordne vahe tuleb?
ATLEET18. mai 2016, 08:06
Sööge juustulaadseid tooteid ja toetage eestimaist röövettevõtlust!
sama diagnoos pandi mulle nagu luigelegi18. mai 2016, 07:48
aga teine inimene. ja põhjus oli mul teistsugune. mind toodi selles hangumisest välja. ise poleks saanud sellega hakkama.
raivo18. mai 2016, 07:36
esoteeriline möla ruulib ja lollid usuvad.
kaika maano17. mai 2016, 23:55
kui mano maha võetakse siis tuleb uus tervendaja kaika maano
o<-<18. mai 2016, 00:56
Ei tule sealt usast midagi head-ainult häving.
Marfa17. mai 2016, 23:53
Teet Mano ja Katrin Lust - mõlemad naeratavad nii armsasti. Mees peabki olema ropp ja karvane. . Milline ilus paar! Millal pulmad tulevad?
Nonoh aga ravimi rööväri ise? ( ilma seda tegelast kaitsmata )17. mai 2016, 22:16
"Kui on vaja ravimit osta, siis ei ole inimestel raha, aga kui on vaja Veet Manole pooletunnise visiidi eest 115 eurot välja käia, siis see leitakse, ükskõik, kui väike on sissetulek," imestab Lust.
Kui on vaja narkomaanidele sünteetilist heroiini toota, siis müüakse seda niivõrd kallilt, et isegi rikkad riigid ei jõua süstivate narkarite doose kinni maksta, ning lepivad veel mürgisema asendusega-metadooniga. Toodaks siis riik looduslikult ja ise, aga ei. Ravimitööstus on sõjatööstuse kõrval riigid üle võtnud.
See on vaid üks näide kahepalgelisusest. Kuulasin nõmme raadist just kuidas kunagi käis ameerikas peavoolu teadus kohut kiropraktikutega, sest tegu olla olnud sarlatanlusega. Kaotati, ja praeguseks olla kiropraktika üks levimumaid arstide alasid sealmaal. Jaapanis tegakse juba ilma tuimsetuseta südamesiirdamise operatsioone, elektrinõelte abil. Samas nõelravi oli mõni aeg tagasi ehtne sarlatanlus.
17. mai 2016, 20:08
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Tagantjärele targad17. mai 2016, 20:26
Käisid oma rumaluse vastu abi otsimas?
jusuusu17. mai 2016, 21:59
No kui riik peksab Narvas kirikusse 2 pluss miljoni pole ju ka mingit zarlataanlust nag
Tubli18. mai 2016, 08:43
Siis pääsesite Te väga kergelt ja võite kaotatud 200 eurot oma koolirahaks pidada:)
Mai17. mai 2016, 20:08
Olin ka sarkastiline aga mu tuttav sai seljavaludega abi.Ütles,et nüüd saab vähemalt magada.Meditsiin ei aidanud ja noa alla ei tahtnud minna.Tema käis Mano juures.See ju vaba valik ja miks seda kritiseerida.Igal oma elu elada.
tehnik17. mai 2016, 21:13
Seljavalu vastu on head Co-Codamol valuvaigistavad tabletid. Tarvitan neid praegu. Mitte muidugi iga päev. 1 tablett võtab valu ära 10-12 tunniks. Käsimüügiravim, hind 2.56 €, 20 tabletti karbis.
tehnik17. mai 2016, 21:46
Lugupeetud inimene, kes sa mu jutu peale miinuse panid! Et mul sellest sooja ega külma oleks, aga täiesti huvi pärast küsin selle teo motiivi. Kas mu jutus oli miski vale? Co-Codamoli pole olemas, ta ei maksa seda hinda või ei võta valu ära? Hoian peos nii tabletikarpi kui tšekki ja võin ravimi mõju kohta kinnitada, et õhtune tablett laseb öö rahulikult magada. Võibolla mõnel teisel mitte, aga minul küll. Millest siis see halvustav miinus? Ette tänades.
asd17. mai 2016, 23:11
Panin veel ühe, head õhtut.
18. mai 2016, 00:45
Aga miks? Selgitada ei oska või?
miks ja miks18. mai 2016, 08:30
Panin miinuse. Selgitada ka oskan. Mitte keegi ei kahtle sinu mainitud tablettide olemasolus ja selles, et ta sinul magada laseb. Aga vaat, kui see tablett ka valu põhjusele mõjuks nii, et seda enam võtma ei pea, elik ravib välja, siis paneks sulle plussi.
Co-Codamol on paratsetamool+kodeiin18. mai 2016, 14:11
Täiesti tavaline valuvaigisti lühiajaliseks valude leevendamiseks.
Sama koostisega on mitmeid teisi ravimeid,: Solpadeine, Panacod, Paramax-Cod, Paracetamol/Codein Orion, Pamol Cod jne.
Valu ei ole haiguse põhjus - valu on märguanne, et kusagil on midagi viga.
Huvitav jah, Mai18. mai 2016, 14:40
palju Mano sulle selle jutu eest maksis?
Vabandan17. mai 2016, 20:04
tarbijakaitse ja 10 miljonit. Kes saab arstilt abi kes sensitiivilt. Kes ravijalt. Ja kirikust saab abi juhul kui usud. amal ajal ei oska proua välja tuua ko kreetselt midagi. Koigepealt on lubanud vist Delfis et nyyd ma talle alles näitan. Tehke midagi kasulikku näiteks synnitage laps. Kell kukkub. Ja kirjutage asjalikke artikleid mitte selliseid mis toovad teie arvates rahakotti ehk täiendust. See on minu arvamus ja ytlen selle välja ja kindlalt saan ohtul kirjakese kus te syydistate mind et olen pals jne Olen suur naine aga minu mees hoiab mind ja loeb silmadest minu soovid. Ega näita mulle ust. .
Tarbijakaiyse poole17. mai 2016, 19:30
voib toesti pöörduda 10 milkonite varguse puhul. Jee!
Kas on tegemist aferistiga 17. mai 2016, 19:20
ei ea aga ajaleht oli aastaid tagasi täis Lusti kirjutisi mis ajasid mind ausaltöeldes öökima.Lust on väga tugev yhe inimese materdamisel. Näiteks on ta kirjutanud ähvardavalt yksikisiku koju. Kellele pole tema kirjutis meeldinud. Aga mis tahta lehest kus esiplaaanil artikkel sellest kuidas saada rahuldust ja kus igal nädalal ilmub oma pervertide nurgake. Samal ajal kui Eestil on kuhjaga probleeme. Sekka Evelin Ilvesest jutukesi mida keegi ei taha lugeda. Ja tahaks näha et yhel ilusal päeval leitakse ajakirjanik kes kirjutab asjadest nagu nad tegelikult on. MANO on selline kelle juurde lähevad inimesed vabatahtlikult. Eestis on inimesi kes on aferistitanud miljoneid aga seda proua ei julge analyysida. Mina ei ole Mano fänn aga arvan et oma ebaonnestumisd isiklikus elus ja maksa tema kaela ajada. Liiga odavalt tahate kuulsust proua . Praegusel juhul tundub nii nagu miu vanaema ytles koik on nagu v... viha. Panete honorari endale taskusse - voib olla sellise artikli puhul ei peaks te seda tegema. Parem uurige miks synnitusmajad ei vastuta synnitraumaga laste eest. ka surmajuhtumitega. Voi miks peab maksumaksja kinni plekkima kellegi 350 000 maja. Ja jääb veel oigeks. Ja mina pole toesti sensirtiivide pooltaja saan endaga ise hakkama.
to 19. 2018. mai 2016, 00:50
Räägi enda eest. Mina loen Evelin Ilvesest hea meelega.
Olen ise ka sama vana naine.
naiivsus kuubis17. mai 2016, 18:44
eriti lollid on need emotsionaalsed naised, kes selle tegelase osavasse lõksu langevad...mehed hoiavad sellest jamast ennast eemale õnneks
17. mai 2016, 19:08
aga sa vaata kuidas need "väega" sharlatanid siin tagajalgadele tõusid.
kardavad et nende kätte jõuab ka aeg.
sa17. mai 2016, 19:37
ikka ei suuda maha rahuneda ja pritsib endiselt sappi?Annad ju sellega oma viimase väe natukese ära:)
17. mai 2016, 19:43
ja sina ei suuda ikka ilma minuta hakkama saada? Oled nagu vamp kommenteerijate kannul. Kas sul on 4 mehe väest vhe et tahad energiat juurde saada?::)
sina ise 17. mai 2016, 19:53
iga uue jutu all kommimas minu kommi all. Sa ikka kisu makse nendelt ära kes tõesti inimesi ära kasutavad ja neile liiga teevad. Mina lihtsalt naljatasin,et näed kus mind kiideti. Võtan neid horoskoobi ja numeroloogia jutte kui meelelahutust. Kuid sinule kuidagi ei anna see jutt rahu.MIKS?
17. mai 2016, 21:22
Miks sa mul koguaeg igal pool sabas sörgid? Hm? Kas sul on energia puudus või oledki kommentaariumi vamp? :) Tee neid harjutusi, mida Veet Mano on sulle õpetanud. Karga, jookse, vehi kätega, sõima teisi negatiivseteks, et nad üldse julgesid siia oma arvamust tulla kirjutama, jne. jne.
Mul on oma arvamus ja see arvamus ei ühti sinu omaga. Kurb küll, aga ela üle see löök, et ma ei jookse massidega kaasa. Või nimeta seda ilmingut negatiivseks kui tahad. Sinu probleem, mitte minu. Aga lapsemeelne, ära põe.
Ma nüüd sätin vaatama, mida sellest paksukesest papist siis Lust ka räägib. Ravija, kes soovitab teistele tervislikku toitumist, kuid ise on ülekaaluline.
17. mai 2016, 18:34
Kuidas käib selline äri? Põhimõtteliselt nagu iga teinegi. Vahe ainult selles et kui teiste äride puhul on võimalus pöörduda Tarbijakaitse poole või käia kohut, siis selles äris ei vastuta äritseja mitte millegagi. Kasu lõigatakse inimeste kõige hellema koha pealt - tervis. Äri püstipanemiseks ja rahade sissevoolamiseks on vaja turgu. Turg aga tekib reklaami näol ning turu jaoks on vaja ustavaid jüngreid, kes äritseja kaitseks dzotile viskuvad. Kui aga ollakse väljaspoolt Eestit, siis on vahendusfirmad kõige lihtsam tee. Bisnesman saab oma protsendi kasumist, vahendajad oma protsendi ning hoolitsevad, et reklaami oleks söögi alla ja söögi peale ning loomulikult ka "positiivsed kogemused" kellegi x inimeste omad, keda keegi ei tea ega tunne ja pole ka kunagi kohtunud. Sellega on pidev sissetulek kindlustatud. Massimõtlemisega inimestele aga mõjub pidev reklaam nagu uinuti, mis halvab nende kriitilise mõtlemise.
jama18. mai 2016, 10:28
Täpselt sama võib ravimitööstuse kohta öelda. Keegi ei vastuta kui arstid tapavad inimesi valediagnooside ja ravimitega (maailmas surmad 3.ndal kohal on arstide tegevus). Lust võiks need ka liistule tõmmata.
...17. mai 2016, 18:34
mida kõike inimestele ei pakuta! Õhtuleht pakub iga päev kuhjaga seksiteemat ja keegi ei arva, et see oleks paha , seeigapäevane llollikeste seksiga ülevalamine.
Inimesed käivad iga päev ööklubides, kulutavd raha, tervist, et saada seda õnnistatud üheöösuhet. Ja keegi ei arva, et see on rumal aja ja raha kulutamise viis.
Aga kui üks psühholoog pakub abi katkise hingega inimestele, kellel seda kusgilt mujalt võtta ei ole,
siis tormavad sajad inimesed oma tarkusega talle kallale. Inimene vajab abi, saab seda ja maksab oma raha eest. Miks see kedagi segab?
Ela ise ja lase teisel elada.
to 18. 3418. mai 2016, 00:58
Loen siit välja, et inimesed ei saa sealt reaalset abi.
tore17. mai 2016, 17:44
tore et keegi lõpuks selliseid teemasid ette võtab.. Edu.
tüüp müüs konkreetselt vähihaigele sugulasele mingeid kalleid pihustatavaid vitamiine.. etnojah... VÄGA moraalitu inimene peab olema, et haigetelt ja lootuse kaotanud inimestelt raha välja petta :(
erapooletu17. mai 2016, 17:10
Küll on lihtne silte kleepida?! Ühte ravib ja teist ei saagi aidata. Nii see paraku on. Nagu ka Kaika Laine või keegi teine, kel ravijavõimed.
Kaika Laine17. mai 2016, 16:46
ei ravinud mitte ainult maarohtudega, vaid ka rohtudele loitsudega väge andes. Aastakümneid ravis ta tulemuslikult oma armastuse ja hellusega eesti rahvast. Kuidas see vägi toimis, ei tea meist mitte keegi. Tema abi kasutasid ka tuntud arstid. Keegi ei nimetanud teda soolapuhujaks. Miks nüüd selline viha Veet Mano vastu? Rõõmuga hõistatkse, et tasuta lõunaid ei ole, kuna elame kapitalismis. Isegi kojukutsutud torujüri tunnitasu on kõrgem, kui kirurgil.
Ravitaimed ravivad ka loitsuta17. mai 2016, 17:07
Võib ka ilma LAINEDETA kasutada.
Ainult ravimteedega19. mai 2016, 10:24
võid sa põiepõletikku ravada. Sul pole aimugi kui raskeid haigeid Kaika Laine terveks ravis.
to : Kaika Laine17. mai 2016, 17:08
kui sul elamine juba näitkes lekib. on abi küll ju profist torujürist ? kas pole ? aga mis kasu siis Veet Mano`st on keegi saanud ? on üldse keegi saanud ? vist mitte ? surm ja muud asjad ! rahast tühi rahakott panebki nutma ( kui seal seminaril oli neid. kes nutsid) . Veet Mano leidis siis ilmselt. et eestis na palju ullikesi . et siia kanda kinnitas ! jube jube jube !
hellu17. mai 2016, 19:56
Aga mina sain abi..nõme laimata!
Teemast mõõda18. mai 2016, 10:19
torujüri kasseerib raha oma äranägemise järgi, erinevad ravimifirmad samatoimeliste arstimite eest (mitmekordse hinnavahega) oma suva järgi, suured hinnavahed erinevate hamaarstide juures jne. Kõik on rahul. Nüüd on suur ahastus, palju Manole maksta. Kes tahab, see maksab.
Kadri26. mai 2016, 00:17
aga tema ei kasseerinud raha kah aitamise eest
ahah17. mai 2016, 15:23
Loomulikult šarlatan. Aga niikaua kui on nõudlust on ka pakkujaid. Mul tuleb nutt peale kui näen seda meie jututoa saadet. Need inimesed kes sinna helistavad on ju imbechillid. SMS-i teel võetakse needuseid maha ja võlutakse mingit imevett läbi telefoni inimeste kodudesse. Järelikult pool meie elanikkonnast ongi arengupeetusega ja nendelt raha äravõtjaid juba jätkub
miks sa seda küll vaatad?17. mai 2016, 17:36
Et siis ahastada ja kaasa tunda arengupeetusega inimestele?
Igal oma saade. Mina olen sealt oi, kui palju, tarkust saanud.
Kui vaja, helistan ka, aga ainult teatud inimestele.
Aga sina nuta edasi. Nuta, nuta, lapsekene, hakkab kergem.
pupsik17. mai 2016, 15:11
selle tüübi koht on vangimaja-las kallistab seal vange särasilmselt.
to multitalendi otsijale17. mai 2016, 14:58
tartu pereisa peksmise lugu polnud ju ettekuulutatud telesari.
tartuga seoses meenub 1 teine lugu. lustil oli tartus 1 muusikust sõber, alkohoolik ja narkomaan. sell on ennast sisse seadnud Saksamaal, kodutuna. elu on tal seal ilus, pole muret peavarju ega kõhutäie pärast, saksa riik maksab veel ka toetuseid. omal ajal kuulutas lust, et teeb Saksamaa kodututest filmi. see on tal senini tegemata.
niiet juba enne seda, kui moslemite massid hakkasid rändama Saksamaa marjamaale, olid seal juba ees eestlased-parasiidid.
sd17. mai 2016, 14:31
haigekassa võiks ju maksta kinni 60 või 90 protsenti veet mano ravimise tasust nii nagu makstakse kinni ravimifirmade poolt pakutavate ravimite hinnad.Kusjuures haigekassa maksab kinni ainult ravimid aga mitte loodustooted, taimsed ravimid, toidulisandid . Juhul kui need ravimid raviksid terveks siis polekski haigeid inimesi aga need ei ravi ja kui mujalt abi otsida siis tõstab keegi kohe kisa .
17. mai 2016, 16:38
Te olete ikka päris naljatilk.
KALLISTUSED SENSITIIVILT ?17. mai 2016, 14:03
Hiljuti lugesin ühest saksa ajakirjast, kus seisis kirjas, et kallistused on tihtilugu väga negatiivsed ja kurjast! Ei ole õige lasta teist inimest, ammugi siis võõrast ja veel sensitiivi, oma isiklikule hingemaale....Kallistused on mõeldavad ainult väga väga lähedaste inimeste vahel. On inimesi , kellede käepuudutus on isegi negatiivne ja tekitab külmavärinat. Täielik piin on sõita pikka bussisõitu näiteks Tallinnast Tartusse kui su kõrval istub täiesti jäine ja luine ja puine inimkogu, kes isegi su mõnele üksikule viisakus küsimusele vastab ühesõnaliselt
Nii et, kallid inimesed, ärge usaldage kallistustega võõrale oma hingeenergiat!
17. mai 2016, 14:21
Papi tõmbab kallistustega omale energiat.
jumalast õige jutt17. mai 2016, 14:24
Kallistused on energia vahetus ja energia kõigil erinev.
Evi Dence17. mai 2016, 16:39
Arusaamatu, miks sind häirib, kui bussis su kõrval olev inimene sinuga suhelda ei taha. Saab talle siis pahaks panna, kui ta sinuga (ehk võõraga) kädistada ei taha ? Täiestu suva inimesega ilmast ja tühjast-tähjast rääkida on totaalne energiakulu.
to Evi17. mai 2016, 17:18
kuule kulla Evi . see kommenteerija rääkis muust . sa ei saanud aru. ja ajad mulli. õpiks enne aru-saamist . kamoon ! pika sõidu ajal mõni sõna vahetada on igati norm ja ok. siin ei mõeldudki ju tühja loba ajamist.
tahtsid tarka panna. tegelt tegid end lolliks. jäta järgmine kord oma moka-kobin endale. ära raiska teiste inimeste aega / energiat . sa näid väga rumal.
?17. mai 2016, 13:28
Kui ma teda esimest korda telekast nägin vaatasin kohe ,et mingi tuule puhuja ja hea psühholoog ta võib ju olla aga ,et ta nüüd on mingi ime tegija ja ravitseja no seda vaevalt ta on lihtsalt osav oma jutuga see ongi see mis inimesi paneb uskuma PUHAS ÄRI !
multitalent lust17. mai 2016, 13:23
tean palju teemasid, millega lust on lubanud põhjalikult tegelema hakata. alati alustab ta suure hurraaga ja lõpuni ei jõua.
nii oli tõlk omari eestisse toomisega. lust lubas isiklikult omarile indiasse järele sõita ja ta eestisse tuua, ühtlasi sellest filmi vändata. alustas koos aferist ants punninguga selle jaoks ka raha kogumist. omar eestisse pole jõudnud, annetusteks kogutud raha saatust teavad ainult 2 inimest- lust ise ja punning.
hiljuti lubas ta spetsialiseeruda põllumajanduse teemale. ilmutas paar pealiskaudset lookest ja haakis ennast põllumajandusministri kaaskonda hiiumaale reisimiseks. põllumajanduse teemade käsitlemise asemel kasutas enamuse eetriajast hoopis presidendi kandidaadi kandidaadi kaljuranna promomiseks.
kõige viljakam sari oli tal teisikutest, no see oli eriline jama.
multitalendi otsijale17. mai 2016, 14:28
Aga kuhu sa jätsid selle Tartu pereisa peksmise loo?
to multitalent18. mai 2016, 01:11
Ei ole mingit Omarit Eestile vaja.
Omar oli Inglismaa palgal, nii et inglased võtku ta vastu, aga ju nad ei soovi.
vanaema17. mai 2016, 13:14
Lugesin kõik kommentaarid. Pooled on kirjutatud ühe ja sama isiku poolt, kes kaitseb Manood. Miks te seda teete? Et rahvast veel rohkem lollitada? Kirjalik hüpnoos? Ma ei usu teid ja Manood. Kallistage teine teist, andke oma energia teine teisele, aga ärge jamage rahvaga.
To vanaema17. mai 2016, 13:46
Võimalik, et on olemas PALGALISI KOMMIJAID. Mina lugesin ka kommid läbi ja leidsin, et nii palju asjalikke komme kus ÜLDSE Manot ei mainita pole ma veel ühegi loo all lugenud.
Mina ei poolda ühtegi sensi ja arvan, et sensi juurde läheb inimene kes EI USU enda väesse ja seega annab tegelikult oma väe sensi valdusse. See pole hüpnoos vaid ebakindlate programmerimine-kõik info on see mitte niivõrd tervendaja töö. Sina seisa enda eest ja ära mine ja mina ka ei lähe.Las teised teevad mis nad ISE tahavad-kas usuvad endasse või annavad oma raha ja väe sensile.
17. mai 2016, 14:03
"...seega annab tegelikult oma väe sensi valdusse...."
Ja pärast selline "tervendaja" kilkab et tal on nüüd 4 mehe vägi!
Sinusugustel17. mai 2016, 14:22
pole üldse mitte mingit positiivset väge. Käid netis teisi halvustamas ja arvad, et saad sellega väge juurde.Ei aita sind ei kursused ega sinu arvates teistelt maskide maha kiskumine. Mul oli ka kunagi tööandja kes sai VÄGE teiste sõimamisest ja käis kooli direktorina lastel kättpidi kallal.Lasti lõpuks lahti.
14:22-le17. mai 2016, 14:33
inimesi17. mai 2016, 14:43
eristabki see kas oled tasakaalus ja endasse uskuv või mitte. Mina ei põe teiste väe pärast vaid vaatan, et ise oma eluga hakkama saan. Minusuguseid on teisigi kes toetavad teisi ja ei käi kedagi sõimamas ega halvustamas ei päriselus ega netis.
saab korraks energiat,17. mai 2016, 14:52
aga mitte väge. Seda ei saa võtta kui inimene ise usub endasse..Inimesi hoiab tervena usk, lootus ja armastus. Villu Põldma kirjutab sellel teemal kuidas inimesed sünnivad erineva väega ja kuidas šamaaniks saab vaid nelja kordse väega inimene. See on lihtsalt tema jutt, kuidas aga tegelikult on pole teada.
17. mai 2016, 14:58
Ei põe keegi sinu väe pärast. Küll aga põete te ise sellepärast, et järjest rohkem tuleb umbluude müüjaid päevavalgele. Kardavad oma sissetulekute vähenemise pärast. Kursustel polegi meiesugustel vaja käia, sest seal ei räägita midagi rohkemat kui kuskilgi raamatutes kirjas.
kursustele ja ravile sensi juurde17. mai 2016, 15:11
lähevadki ebakindlad ja segaduses olevad inimesed. Elada tervislike eluviisidega on kõigile jõukohane. Raamatuid on ka einevaid nagu inimesi.Ühed on rahulolevad ja teised vihased ja rahulolematud ja süüdistavad ja ründavad teisi ehkki võiks rahulikult vaadelda ja olla sõbralikud. Mina ei põe ja Mano ega Volli ega kellegi tantra tädi pärast.
Talupoja mõistust on ju igal inimesel endal olemas.
17. mai 2016, 15:38
Kust sa selle võtad, et teised siin midagi põevad?
On erinevad arvamused, mitte põdemised. Ning need arvamused kommentaariumides tihti omavahel põrkuvad kokku. Kui mõni arvab, et keegi kedagi sõimab, siis vaadaku eelkõige enda sisse - millise tundega ta seda kommentaari ise loeb, mis talle ei meeldi. Kui ta leiab et see on mingi sõim, siis seesama sõim ja viha on hoopis ta enda sees.
Kunagi ütles üks maailmakuulus suurmees ühe väga ilusa lause: "Kui te vaid teaksite kui palju mul on vigu, siis te kritiseeriksite mind veelgi rohkem."
Meie beibilik põlvkond aga on allergiline kriitikale. Lapsik, või mis?
Arvamused17. mai 2016, 16:29
ongi inimestel erinevad, Avalda seda rahulikult ja sõbralikult. Muide me oleme sinuga ühest põlvkonnast, aga minus pole kadedust ja õelust nagu sinus. Sa alles sõimasid tantra jutu all nii,et maa oli must. Tore ,et end nüüd pisut tagasi hoiad.
peale sinu17. mai 2016, 17:06
ei põegi keegi midagi. Sina põed, et väge on sul vähe ja jooksed mööda kursusi kisud maske maha.
17. mai 2016, 19:01
Kas sul on mingi kevadine jooksuaeg oma "väega" või , et omaette räägid? Kes neid mööda kursuseid jookseb? Mina või? Otsi lolli. Mulle piisab teiesuguste naisaktivistide ühekordsest nägemisest, et kaugele hoiduda.
usk või vägi17. mai 2016, 19:29
endasse või mingisse jumalasse või tervendajasse ongi inimese valik.
Olen tähele pannud,et ka kadedad ja kibestunud annavad niinimetatud enda väe sellele keda kadestavad. Energia pidi minema sinna millele või kelllele tähelepanu pöörad. Ärritanud inimene kaotab energiat ja rahulik hoiab oma energiat ja saab häid tulemusi, sest ei leki.
eksid17. mai 2016, 14:23
Kui sina kirjutad mitmete nimede all, siis ei maksa sinu kombeid võõrastele omistada. Ela oma elu!
peeter L17. mai 2016, 13:05
Tulge minu juurde---ma räägin teile veelgi lollimat juttu. Lollidelt tulebki raha ära võtta !
17. mai 2016, 13:03
Ma arvan et siin on kadedus. Koik teenivad sellega millega oskavad. Las ta siis teenib, tehke järgi!
17. mai 2016, 13:23
17. mai 2016, 13:41
Ikka kadedus, mis muud kui kadedus, eksole. :) Et on olemas inimesi, kellel on olemas siiski ka südametunnistus mitte lollitada teisi, need on lihtalt kadedad. Mida siin tuleks selleks osata? Mõelda välja oma lugu, millega peibutada ja lollitada hädalisi ning äri õitseb.
anubis 17. mai 2016, 13:02
kallistajast kommionu, hoidke lapsed temast eemale ,
Sasaul17. mai 2016, 12:58
Pesuehtne šarlatan !!!! Lubas siin käies suure suuga väikse Varvara mõrvari paljastada kui tagasi Eestisse tuleb aga la persetki ikka tuli politseil ise see sulest ajapikku välja imeda!
random17. mai 2016, 12:41
Ja jälle haibitakse Vttmanoo nimelist välismaalast kes näeb KUI kerge on LÜPSDA rumalaid maalasi.Idee seiseneb selles et olla sõber kõigele mis hingab ja inimene on iseenda jumal.
naine17. mai 2016, 12:37
lollidelt tulebki raha ara võtta,haige värk.
Tark mees, see Veet Mano17. mai 2016, 12:29
Mano ei ole sensitiiv. Ta on psühholoog, kes oskab anda inimesele seda, mida ta kõige rohkem vajab: hoolimist, tähelepanu, kallistusi, lootust paremale. Noh, ja mõned praktilised nõuanded lisaks. See on, millega ta tuhanded isata kasvanud kliendid või turvalise meheta elavad üksildased naised on ära võlunud. Ta on isa- ja täiskasvanud turvatunnet pakkuva mehe figuur. Eestis on tal loomulikult laialt klientuuri, hoolivate inimsuhete defitsiit on meil vääga suur.
Veet Mano eriline hoolivus....17. mai 2016, 13:58
"Veet Mano, kes ravis oma võimetega blogijat Kadri Luike, räägib Kadrist nüüd kaamera ees avameelselt ja tunnistab, et ei tunne tüdruku surmale põrmugi kaasa."
.
.
.
http://publik.delfi.ee/news/kino/kuuuurija-katrin-lust-paljastab-uues-autorisaates-veet-mano-kuidas-...
aron17. mai 2016, 16:43
Keegi ei tunne kaasa, see on ju selge. sa ise ju ka ei tunne kellelegi kaasa.
köik see on ju ainult silmakirjalik mäng
jama18. mai 2016, 10:34
miks ta peakski kaasa tundma. Nii ei saa elada kui sa kogu maailma mure enda sisse lased. Ja kuna energia nagunii läheb edasi siis polegi midagi kaasa tunda. Ise tuleb elada oma elu mitte teistele kaasa tunda (see võtab väe ära see hala, mis reaalselt abiks ei ole vaid nõrgestab), see on sisemiselt tugeva inimese tunnus (see ei tähenda et inimene pole hooliv).
ja-jah18. mai 2016, 12:48
Sul on õigus.Just täpselt seda vajab eesti inimene.sellega lähevadki kõik haiged ka kaasa.Ainuke ravi on hea sõna ,mis muidugi ka ravib -hingehaavu.Aga kroonilise ja fataalse lõpuga haigusi ravib ikka arst või siis leevendab haiguse kulgu.
U S K iseendasse on see, mis teeb terveks 17. mai 2016, 12:24
Sa usud, et su elus muutuvad asjad paremaks. Sa usud, et sa saad parema töökoha, sa usud, et sooritad eksami edukalt. Veet Mano toetab sinu arenguteed ja emotsioone positiivses suunas. Nii tugeva positiivse energiaga inimesega suhtlemine annab sulle enesekindlust ja jõudu eluprobleemidega hakkama saada. Piltlikult öeldes, Veet Mano aitab sind ktõstab sind kõrgemale
nojah17. mai 2016, 12:12
Kusjuures K.E. von Baer on juba kakssada aastat tagasi andnud eestlastest tabava võrdluse http://www.kirikiri.ee/article.php3?id_article=664. Kõik klapib ning seletab ka seda, miks Mano nii populaarne eestlaste, eriti naiste seas on. Veel naljakam on see, et kuigi von Baer rääkis eestlastest selliseid asju, asetati ta ikkagi Eesti kroonile.
K.E.von Baer-i kirjutisi eestlastest peab ikka õigesti tõlgendama17. mai 2016, 12:32
K.E.von Baer kirjutised eestlastest tähendavad tegelikult seda, et kui imekspandavalt on eestlased selles karmis kliimas vastavalt oludele hakkama saanud ja kui otstarbekalt nad on oma elukorralduse , tööd ja tegemised sättinud. Ja kes seda ei mõista, see ärgu halvustagu eestlasi! Selge?
Sa küsi mida näiteks zirinovski arvab Eestlastest 17. mai 2016, 12:50
Kui inimene kedagi vihkas , siis on imelik võtta tema vaadet , kui õiglast hinnangut . Kui see oleks olnud tõsi , siis poleks Eestimaa ja Liivimaa kubermangu Eesti osa olnud kõige suurema kirjaoskusega koht tsaaririigis . Algas talude päriseksostmine ja mõisade ostmine Eestlaste poolt .Enne mõisade võõrandamist 1919 kuulus 822 rüütlimõisast Eestlastele juba 66 . Eesti talupojad võisid saada seaduslikeks mõisaomanikeks alates 1869 enne seda võisid talumehed mõisu ainult pantida . Baer targa inimesena sai nendest arengutest aru . Aga kahe kroonine on paberraha sedel ja pealegi ei ole ta enam ringluses .
nojah / 12:12, 17. mai 2016 -le17. mai 2016, 14:32
Ka see inimene rääkis peaaegu sama eestlastest:
https://et.wikipedia.org/wiki/Mura_Budberg
eh17. mai 2016, 12:11
ei midagi uut siin päikese all! Ja kõik, keda on nö.röövitud, on olnud täisealised ja on ISE vabatahtlikult oma raha loovutanud. See, et harimatus ja rumalus ruulib, selles pole süüdi sellised tüübid, kes on valmis igast võimalusest kinni haarama. Niisugustest asjadest on ju ka hollivuudki (komöödia)filme teinud, seega - ei midagi enneolematut. Samas - annab väikesegi võimaluse mõista, miks olid ajad, mil nõidu tuleriidale saadeti....
mm17. mai 2016, 11:57
Kui Veet Mano käest abi ei saa,on viimane võimalusDeli Mano.
reaalsus17. mai 2016, 11:46
On teada, et Veet Manod on kasutanud julmalt ära tegelikkuses Eesti pettistest röövettevõtjad, vahendajad oma projektidega keda Mano ilma asjata usaldas. Ja nüüd toimub Mano mustamine nende samade Eesti röövelärikate poolt.
Ravitsejaid ja andekaid inimesi on olnud iidsest ajast ja leidub ka Eestis, nendega ei mängita, ei peteta, ei laimata seljataga sest see võib kätte maksta peatselt varem või hiljem nendele petistele, laimajatele ja mänguritele endile. Aeg oleks juba Eesti rahval mõistusele tulla.
17. mai 2016, 13:10
Manole endale on neid vahendajaid vaja ja vahendajatele on Manot vaja. Vahendajatel endil aga on mitu firmat, mis raha kergelt sisse toob.
kõrvaltvaataja17. mai 2016, 11:25
Oletan, et see mees mõjub oma positiivse kiirgusega paljudele hästi. Tema abi kasutas ka üks mu tuttav, kes on ise ülikooliharidusega psühholoog. Mingi tase peab Veet Mano'l olema. Mis aga puutub seekordse kriitiku tasemesse, siis Mano'st kõrgem see kindlasti ei ole.
läbilugeja17. mai 2016, 14:34
Pole vahet, aga peaasi, et paljastab! ("...Mano'st kõrgem see kindlasti ei ole.")
ema17. mai 2016, 11:18
on veel üks kanal,mis pumpab iga jummmala päev vanuritelt raha, vist kanal 11.Penskarid annavad oma viimased sendid kalli telefoni kõnele,et kuulata sellist tänavalt tulnud jobude ila.Need ka enda arust parandajad.Kas see ei ole vanade inimestele valetamine ja varastamine.Kuidas on selline asi üldse lubatud?
Artiklit lugeda e saa, aga guugeldasin17. mai 2016, 11:06
Kallis Eesti Rahvas17. mai 2016, 10:51
te olete sõgedaks kõik läinud ! Exel tabelid paika ja iga Eestlasele oma "tõe" kast selle järgi , kui lähedal sa oled kapitalismile ja rahale ! Raha annab võimu inimesi suunata ja nendega manipuleerida!
oige artikkel17. mai 2016, 10:40
omal nahal kogemus tegemist on lihtlabase kelmiga.
Volli võtab rohkem kui MANO17. mai 2016, 10:53
Minge kes ennast ei usalda.
valikutest17. mai 2016, 10:13
Arusaadavalt oskame me hinnata ainult seda,mida meid on õpetatud hindama. Aga mõtle, mitmeid aastaid tuleb õppida, end täiendada, endaga tööd teha, et jõuda tasemele, millisel on Veet Mano! Kui kõik inimesed seda teeksid, oleksid arstid ja röövettevõtjad-kapitalistid tööta.
Veet Mano teeb tänuväärset tööd psühholoogina, kui asja objektiivselt vaadata. Ja see, et tema meetod pole nimekirjas, mida meie kultuuriruumis tunnustatakse diplomitega, on lihtsalt kahetsusväärne.
17. mai 2016, 10:34
Mis Veet Mano tasemest sa räägid? Rääkida vähihaigetele, et ära võta ravimeid? Oma juba surnud klientide kohta öelda, et ta oli "seest külmunud", sellepärast surigi ära? Seljahädade käes vaevlejatele, et nad loobuksid kohvist ja siis saavad seljahädast lahti? Ja et seda kõike tohib neile rääkida vaid "õige energiaga inimene"?
Haloo, tule mõistusele!
Tema kaitsjate hulgas on ju terve kari meie blonde, kes on ise seotud ta vahendusfirmadega. Kaob Veet Mano meilt, kaovad ka nende sissetulekud. Kuid siis otsivad kiiresti uue "guru" siia asemele.
17. mai 2016, 10:34
Inimpsühholoogias on Mano kindlasti tugev, nagu enamus nn selgeltnägijatest". Ka propagandaga on nii, et kui mingit asja piisavalt korrutada, muutub nõrgema närvikavaga inimene sellele vastuvõtlikuks. Aga millegipärast käivad needsamad posijad enda tervisemuredega ikka arsti juures, mitte ei ravi ennast ise. Kuskil on mingi sharlatan, kes enda jutu järgi elab vaid päikese "söömisest". Kui üks kahtleja ta korduvalt nurgataguses söögikohas pitsat vihtumas nägi ja selle ka filmilindile püüdis, eitas "pühamees" loomulikult kõike, ja jüngreid, kes ka tegelikult pidevalt päikesesse vaatavad ja niimoodi enda nägemisest varem või hiljem ilma jäävad, kuid kelle usku ei suuda miski väärata.
Mjahh17. mai 2016, 12:16
Kelmid ongi need kõige paremad psühholoogid.
17. mai 2016, 10:05
Aga TV 3 , kes mürgitab Eesti rahvast selgeltnägijate saadetega , kas poleks aeg seda kanalit rahaliselt karistada ? Satanismi propageerimine telekanalil on nagu liig ? Me karistame perearsti , kes tahab soodaga kõike haigusi ravida aga kerrod lollitavad vabalt rahvas TV3 pealt edasi ?
17. mai 2016, 10:11
Telekanalit saaks karistada näiteks nii, et seda jama ei vaata. Soodaga ravivat perearsti peaks karistama, sest tema ei tohi olla posija, vaid ülikoolist teaduspõhise meditsiinihariduse saanuna peab tegutsema arstina, mitte posijana.
to /17. mai 2016, 10:26
Milles seisneb selgeltnägijate saate mürgisus?
17. mai 2016, 10:37
Selles, et lihtsameelseid ja/või hädas inimesi selle jamaloogiaga mürgitab. Kui inimesed võtaksid seda saadet sellena, mis ta ka tegelikult on ehk meelelahutusena, poleks ju hullu midagi, aga inimesed ju hakkavad seda jama uskuma, sest "telekapilt ju ei valeta".
Selgelt nägija17. mai 2016, 10:53
selgelt saab näha ainult inimese eneseteadvuses, st kui loetakse minu mõtteid või alateadvust ja mulle räägitakse asju, mida ainult mina tean, millel pole teisi tunnistajaid. Aga telesaates võib olla kõik mängitud ja ilmselt ongi, sest kes vaataks saadet, kus selgeltnägijad ühegi ülesandega toime ei saa. Sellepärast ei olegi kunagi vaadanud.
Siililegi selge17. mai 2016, 09:56
Miks ta nii tihti Eestis on. Eestlasi on kergem lüpsta kui teisi rahvaid. Palju on siin lolle,kel on raha.
lihtne vastus17. mai 2016, 10:43
Tal on siin oma kontor ja Eesti kui paik on talle endale , kus ta hing saab rahu. Ega ta ei otsi inimesi, nemad ise otsivad teda. Mõtle positiivsemalt-oled tervem, kadedus on paha asi tundmiseks.
jutu jätkuks17. mai 2016, 09:55
sells mõttes Mano ei valeta, et need inimesed ei taha ise elada.
Tuleb aru saada põhitõest: IGA inimene vastutab enda eest ja teeb elus valikuid, mis kujundavad tema elu.
Kui sa juba "ei ela oma elu" vaid teed valikuid endale vastuolus ... on väga raske seda muuta ... ja ainult sa ise saad seda TEHA. Mis tähendab oma elu? Kooskõlas oma hingega.
Inimene ei ole pelgalt füüsiline keha vaid ka vaim ja hing.
Meie kaasaja vastuolu seisneb selles, et meid õpetatakse-kasvatatakse tunnistama vaid keha ja vaimu. Kogu meie süsteem on ehitatud üles Mõistusel ja põhineb sellel ... tähelepanuks Mõistus ei ole Tarkus vaid lihtsalt infovoog, mille üle puudub inimesel kontroll. Tarkus tekib alles siis, kui Mõistus on täidetud Armastusega ja see tuleb vaid läbi meie südame (mis on kontaktis Meie hingega).
vanaema17. mai 2016, 10:10
Kahtlen väga, et meil elatakse OMA elu, sest meie eest ju keegi pidevalt teeb otsuseid. Meie oleme võimetud, isegi siis, kui meil on Mõistus, Tarkus ja Armastus.
to vanaema17. mai 2016, 10:28
Olen ka sinu ealine, kuid erinevalt sinust ei pane vastustust enda käekäigu eest kellegile teisele peale enda. Elus on minu jaoks ainult 1 reegel-suhtumine-rahulolu või rahulolematust. Sisemaailm loob välismaailma-sama klaas kas on pooltühi või pooltäis. Raha ja materiaalseid hüvesid on jah inimestel erinevalt, aga kas selleks me siia ilma sünnime,et neid kokku kraapida. Lastele võiks õpetada kuidas olukordades toime tulla,et hing ei kärbuks edukust taga ajades.
17. mai 2016, 10:36
Kuid Mano kraabib raha kokku.:D
10:28- le17. mai 2016, 11:11
Teie jutt samasugune, nagu Manool. Ärge looge illusioone enda ja teiste jaoks. Suhtuge reaalselt ellu. Vaadake, mis toimud meie ümber, ärge elage unistuses. Püüdke teha selgeks inimesele, kellel on kõht tühi, et ta ei tahagi süüa. Tehke lapsele selgeks, et tema on väga õnnelik, et tema vanemad on töötud joodikud. Kas õnnestub? Teie jutt on puhas demagoogia.
miks te tahate kellegile selgeks teha17. mai 2016, 12:07
ei ole vaja selgeks teha.
Olukorrast väljatulemiseks on vaja muutusi ja selleks saada endast teadlikuks. Keda Teist uskuda ... ennast tuleb uskuda. Selgeks peab ise saama, mitte teistele tegema.
Alkohooliku lapse probleem ei ole see, et tema vanemad joovad vaid see, miks nad joovad???
See MIKS hakkab ka seda last tulevikus mõjutama, kui laps ei saa endast teadlikuks - teadlikuks sellest, et tema pole tema vanemad vaid iseseisev inimene, kes võib ISE teha oma valikuid (ka mõelda, tegutseda, kui valida elu millist elada).
Enamik meie probleeme on selels, et me keskendume Tagajärgedele ja jätame põhjused tähaelapanuta kuid teadlikkus põhjustest annaks võimaluse nt. ka terveks saada. Keegi teine ei pea seda sulle ütlema või selgitama - sa pead ise selelni jõudma (kasvõi teiste inimeste) olukordade abiga.
Teha ise valikuid - tähendab elada Armastuse energias ja kasutada seda, mis sünnipäraselt meile kuulub ... seda sama, mida riigid-süsteemid-korporatsioonid meilt inimestelt (elusatelt) röövivad (energiat).
Ma tänan Teie suhtumise eest ... see räägib vaid Teist endist palju ja ka sellest, et rahvana on meil veel pikk tee käia ... leidmaks endas rahu, tervist, tasakaalu.
peale seda tühja juttu17. mai 2016, 12:23
Lähme tantra massazi tegema, see aitab, rahustab, õpetab ja röövib raha, nagu Mano.
tõsine arvamus17. mai 2016, 09:52
Kui inimene on veendunud, et ta ei saa niikuinii abi aga annan raha, äkki siiski teeb imet...See on vale. Surmahigusi ei paranda isegi arst, pole vaja end petta, raha eest ei osteta tervist. Tervise annavad terved eluviisid ja ainult, pika ea annavad ka terved eluviisid ja korras mõistuse vanas eas annab saatus või võtab taevaisa, täpselt nii igale ühele nagu ta patustnud või mitte patustand. Kuidas on oma elu elanud. Olen reaalselt Veet manoga kohtunud juhuslikult pikas koridosris ühes asutuses. Mina läksin ja tema tuli, kuna kõik teda tunnevad, astusin ligi tervitasin ja kallistasime kergelt. Tal on suured soojad silmad, pikk ja väga kõhetu mees, paistab noorem oma vanusest. Olen ka näinud ühte inimest ,kelle pärast ta sõitis kaugeid maid maha, et tolle selga ravida( see on Manu põhiline ala, seljaravimine) . Harjutused ja massaaž, ju ta andis nõu, käis mitmel korral abivajaja juures,kuidas teha ja mees,kes jalgu ei liigutanud, mingi kolme nädalaga hakkas vähekene liigutama jalgu...Ei tea, mis temast praeguseks on saanud aga mõningaid asju suudetakse mõista ja suunata, kõike mitte ei saada tulemus ei reaalselt ega ka targema käe läbi...Arstiteaduse vastu pole meil aga midagi analoogset. Muide, selgeltnägemine ei tähenda mingit ravimist. Ravivad ainult arstid.
peaegu nõus17. mai 2016, 10:09
siiski terved eluviisid ei anna sulle tervist vaid tagavad selle (olemasoleva) jätkusuutlikuse-kestvuse ... see on protsess. Lisad enda austuse ja endast lugupidamise ... saad ka positiivse arengu osaliseks. See kõik tingib KINDLASTI ka suured muutused "haige inimese" elus, sest "haige elu" (suhtumised, suhted, keskkond, teadlikkus, teadmised, tegevused, väärtused, jne. võivad muutuda) ei saa jätkuda vaid peab muutuma "terve eluks".
Kuid haigusest vabanemiseks ei piisa tervetest eluviisidest vaid vaja muuta Iseenda mõtlemist-käitumist-suhtumist ELLU ja eelkõige endasse. Kogu VÕTI peitub meie maailmavaates - see kuidas me elusse, kui kõige pühamasse suhtume ... sest ka meei oleme elu ja osa loodusest ning universumi energia väljast.
Inmiese mõte on nii tugev, et see loob reaalsust kogu maailmas ... küsimus on selles: Kas sa kontrollid seda või lased Teistel (mõttemustritel, struktuuridel, asjadel, rahal jne) kontrollida ennast.
Täpsustan "raha" on väga hea ja vajalik asi kuid kuid vaid ASI s,ee on vahend ja sellesse suhtumine määrab ka meie enda rikkuse ... raha ei saa olla usk või põhiväärtus, millele oma elu toetada. Elu saab toetada Elusale ... Armastusele ja sellest energiast tulenevatele põhiväärtustele.
TT17. mai 2016, 11:30
Ei tea te midagi. Kõige paremini teab perearst jakui veel telefoni teel paneb diagnoosi ja määrab ravimid. Ravimid proovib ta kindlasti sokutada firma järgi, mitte toimeaine põhiselt. Kindlasti loeb tervendamisse ilus ja värviline pakend, mitte selle sisu ning veel mida kallim hind, seda paremini ravib.
Tegelikult kõik nn nõiad, kes suudavad haigega kontakti saada ja panna ta uskuma tervenemisse ning toetada protsessi maa- ja metsarohtudega, siis positiivsed tulemused on kiired tulema. Ei ole ju saladu, et enamus hädasid algab inimese mõtlemisest - seega on pöördvõrdeline ka tervenemisprotsess.
17. mai 2016, 12:40
Inimesed mõtlevad endale ise hädasid välja, see on õige:)
Marike18. mai 2016, 18:20
TT-le. Perearst kirjutab sulle retsepti, mille peal on toimeaine ja sina lähed apteeki ja ostad endale sobiva rohu, st mis on sinu rahakotile sobiv. Tavaliselt on sul apteegis valida 3-4-5 firma rohu vahel.
Jätke juba see rumal jutt, et perearst saab firma käest raha ja meeletult rikkaks, kui soovitab patsiendile mingit rohtu.
Mõtle positiivselt ja ära räägi rumalat juttu, st seda, mida sa ei tea.
silmakirjatseja17. mai 2016, 09:47
Loo autor on ise samaväärne ... küsib artikli lugemise eest raha.
Tegin loo lahti, kogu tekst oli saadaval ... ja siis järsku ... tasuline.
just17. mai 2016, 11:42
artikli autor ja ajalehe töötajad soovivad raha teenida, aga veet manol pole vaja arveid maksta vaid peaks töötukassa motivatsioonikoolitustel elu lõpuni käima, et koolitajad saaks oma korralikku tööd ja palka teenida.
Uraali pelmeen17. mai 2016, 09:47
Kui ma varem pidasin lugu selle tibina kirjutistest, siis selle loo peale jääb vaid imestada, kui madal on tegelikult tema IQ, arusaamad maailmast ja meid ümbritsevast elust. Ja võib vaid oletada, missugune kiskja selle on selle näitsiku sees tegelikult elamas.
Juula17. mai 2016, 09:46
Viimases hädas haarab inimene viimasest õlekõrrest kinni. Ei usu, et keegi ravitseja juurde nalja pärast läheb ja see toitumise ja tervislike eluviiside ja positiivse mõtlemise jutt on ju õige. Keegi ei saa sind ravitseda (ei arst ega ravitseja) kui sa ise ei taha.
117. mai 2016, 09:36
“You know what they call alternative medicine that's been proved to work? - Medicine.”
― Tim Minchin
17. mai 2016, 09:32
Vanga,Veet Mano, meie Kerro, teisel pool lusti katrin.Keda uskuda? Loomulikult esimesi! Löpeta ära,katrin,sa könnid väga öhukesel jääl.Sa ei ole kellegi öpetaja,igaüks tunnetab ise,kuidas toimida.
/17. mai 2016, 09:46
Jaah - las viskavad oma raha lõkkesse - tervis tuleb, mis müriseb :D
17. mai 2016, 10:08
Sa hakkad Vangat võrdlema Kerroga ? Kas sa inimene oled täie mõistuse juures ?
Kas17. mai 2016, 10:36
kõik see, mis tuleb välismaalt, on ikka parem kui oma, kummardame siis risti ja budismi. Vandaalid tulevad nüüd uue usuga, tagumikud püsti, siis on jälle uus ja huvitav.
17. mai 2016, 10:38
Mis siis nende kahe vahe on? Vahet polegi.
//17. mai 2016, 11:57
Meie Kerro jne. ?? Räägid Venemaa meelelahutussaates nime teinud inimesest nagu mingist inimkonna suurkujust. Katrin Lust ei õpetagi kedagi, vaid kutsub mõistusele, mitte loobuda selliste tegelaste soovitusel professionaalsest arstiabist. Kui see teie nimetatud "lusti katrin " päästab seetõttu kasvõi ühe inimese on ta päästnud ühe väikse maailma. Keegi ei keela altenatiivmeditsiini. Kuid posijate poolsed soovitused loobuda meditsiinist...on kuritegelik.
huh17. mai 2016, 09:30
Siin on tabel mis demonstreerib reaalajas kui palju ametlik meditsiiin tapab inimesi : http://pharmadeathclock.com/
Nelja Nikoforonva ravis ja aitas17. mai 2016, 09:25
Liivalaias ühes majauberikus inimesi tasuta. Koplisse kolides hakkas visiiditasu võtma, kuna seal võttis riik meeletu renditasu. See oli rubla ajal, ta maksis 200 rbl.m2 (suur vastuvõturuum ja esik), ja Vene Kultuurikeskus maksis renti 1 rbl.m2 ( Gennadi Ever, kes oli tollel ajal linna volikogus ja pürgis linnapea kohale, pidas peenikest naeru, kui nendest hindadest rääkis). See ei olnud muidugi avalik saladus. Ega tänapäeval asjad teistmoodi käi. Nii, et me ei tea tagamaid, aga otsustama oleme kärmed.
ulo17. mai 2016, 09:16
Nii arsti kui selle omaarust ravitseja puhul on hindamise kriteeriumiks nende teod. Kui palju on reaalselt tervenenuid onkoloogil ja kui palju sel Manol? Ma arvan, et võrdselt vähe. Onkoloog lõikab haige koha välja mis aga pole ravi ja see Mano ...ma ei tea millega ta ravib aga tervevenuid on tal sama vähe kui onkoloogil.
17. mai 2016, 10:09
Teie kommentaar on lihtsalt rumal. Meditsiiniteadus areneb mühinal ja paljud vähivormid, millesse veel kümmekond aastat tagasi surdi, on nüüd tänu meditsiinile lihtsalt kroonilised, lisaks on hüppeliselt kasvanud operatsioonijärgselt tervenenute arv. Selgeltnägijad peaks kokku siduma ja kaugele saarele saatma, las koorivad seal üksteiselt raha.
ulo17. mai 2016, 10:35
Minu arust on teie vastus lihtsalt rumal. See mühinal arenemine ei ole kuskil nähtav. Inimkonna tervis on järjest nõrgem ja rasked haigused tabavad järjest nooremaid. Krooniliseks muudetud vähk ei ole ravimine. Operatsioonijärgselt tervenenud? Mida see veel tähendab? Kas seda, et peale operatsiooni kus inimesel eemaldatakse üks haigestunud kehaorgan, kasvab terve asemele või? Kui arst on haige organi lihtsalt eemaldanud, ei saa selle inimese puhul enam kunagi rääkida kui tervest inimesest! Te esindate mõttemaailma mis on omane ametlikult meditsiinile kus ei ravita inimest vaid piirdutakse haiguse sümptomite kõrvaldamisega. Vulgaarmaterialistlik maailmavaade kus inimest ei nähta suure universumi kui terviku ühe osana, ei hakka kunagi kedagi terveks tegema.
17. mai 2016, 12:46
Kui patsiendil lõigatakse operatsiooni käigus välja vähkkasvaja ja ta pärast seda paraneb, ongi tegemist operatsioonijärgse paranemisega. Mis siin keerulist on? Ja kui Te veel aru pole saanud, siis inimese eluiga on viimase saja aasta jooksul hüppeliselt kasvanud, ja paljud seni ravimatud haigused ravimatud. Ja kui on selline vähitüüp, millesse veel mõni aeg tagasi teise ilma mindi (rinnavähk näiteks), siis nüüd on need tihtipeale küll mitte väljaravitavad, vaid õige raviga kroonilised (ka diabeeti ei saa välja ravida, kuid õige ravi aitab eluiga pikendada aastakümnete võrra).
soe17. mai 2016, 13:15
Oled peast või? Uuri natuke kuhu see kaasaegne meditsiin toit ja elustiil meid viinud on? Inimesed pole kunagi olnud haigemaid kui praegu, meditsiin tapab samapalju kui ravib. Ps manot ei usalda.
to soe17. mai 2016, 13:33
Kas Te väidate, et inimese eluiga pole mühinal tõusnud? Rootsis oli keskmine eluiga 20. sajandi alguses 34 aasta, aga praegu? Kui kõrge elueaga inimesi on väga palju, on loomulik, et ka haigusi on rohkem. Väita, et meditsiin tapab samapalju, kui ravib, on ikka kõrgpilotaazh.
Nii et peast soe olete ikka Teie.
mu isa oli Türgi alam17. mai 2016, 09:08
lambaid tulebki pügada, muidu pulstub vill ära )
vana17. mai 2016, 09:01
Aga Katrin on ikka üks ilus tüdruk küll. OSHO näiteks niitis tibisid nagu loogu, magas mitmetuhande naisega ja kõik olid rahul. Meil aga pikamaa ekskursioonide bussijuhid kurdavad, et kui ühele naisele natuke rohkem "tähelepanu osutad" siis teine teeb kindlasti kirjaliku kaebuse. Sellised me oleme. Head sõna naljalt teisele inimesele ei ütle aga sellest piisabki paljudel juhtudel. Arvan, et Veet-i süüdistada on ülekohtune, kahju ta kindlasti kellelegi ei tee. Aga teiste raha lugemine on üksjagu mõttetu tegevus, tekitab negatiivseid emotsioone ja ei ole objektiivne ka.
17. mai 2016, 08:57
Eestis suur tömp ja tume mass (arult),vôib koorida..
värdi17. mai 2016, 08:51
kui ma tavaliselt suhtun Kati lugudesse mitte just väga positiivselt siis seekord olen temaga 101% nõus.teine sarnane "sensitiiv" on tädike kaldre keda kah miskipärast hullult promotakse..
Soomes oli17. mai 2016, 08:45
töötab kahel televisioonikanalil mitu sensitiivi. Oli vist 3 e minut. Keegi ei loobi neid kividega ja seaduslikult lubatud sest nii monigi saab probleemile lahenduse.
ants17. mai 2016, 09:38
no meil ju sellekks Vasiljev,,kuigi tasuta
meil ka kana l12 sama17. mai 2016, 10:33
Tiit.17. mai 2016, 08:43
" Selgeltnägija " ülesanne ei olegi inimest RAVIDA, vaid inimene USKUMA PANNA, et haigusest on võimalik jagu saada. Kui inimene oma tervenemisse usub, hakkab organism ise tootma haigusega võitlevaid hormoone ja muutub üldse tugevamaks.
17. mai 2016, 09:04
Ärge rääkige rumalusi.
marx17. mai 2016, 10:11
Tiit räägib täitsa õiget juttu.
Ei räägi17. mai 2016, 10:40
Ei räägi. Kui näiteks inimesel on vähk, siis on täiesti teaduslikult tõestatud, et see, kas patsient on optimist või pessimist, ei oma ravi õnnestumises mingit rolli. Küll aga on kõrvalseisjatel kergem olla, kui haige rõõmsat nägu teeb.
!!!17. mai 2016, 12:30
Teaduslikult on tõestatud, et sigimatul naisel võivad suurest lapse saamise soovist tekkida kõik rasedusega kaasnevad kehalised ja hormonaalsed sümptomid sh positiivne rasedustest. Ainult, et tegelikku rasestumist ei ole, on vaid suur soov rasestuda.
to Tiit17. mai 2016, 09:46
"Kaks seljahädaga noormeest olid eelmine aasta ta juures käinud ja maksnud 100 eurot personaalvastuvõtu eest ning olid nõutud - Veet Mano oli neil soovitanud oma seljahädast lahtisaamiseks.... loobuda praetud toidust ja kohvist...("...? )
Kas pole vaffa "imeravitseja", kes pidi teadlik olema isegi massaazhivõtetest, kuid seda millegipärast 100 eurose tasu eest oma oskusi nende peal ei kasutanud?
Sellise filosoofilise bluffija jutu peale meenub kuidas ma ise ilma igasuguste "imevõimeteta" olen aidanud nii mõnelgi inimesel seljahädast lahti saada. Selleks tuleb terve keha korralikult läbi masseerida, alates varbaotstest kuni peanupuni, lihaspinged vabastada ning vajutada teatud punkte.
Kuid Osho jünger Veet Mano seda ei teadnud...?
Oskab vaid noortel naistel pükse rebadele tõmmata ning samas jätab kogu nende keha püstiasendisse ja pingesse..
http://p.ocdn.ee/40/i/2015/5/25/fv1vuf2m.h2j.jpg
ainul iseennast me ei usu17. mai 2016, 08:39
Kui arst ütleb, et võta kaalust alla, lõpeta suitsetamine ja alkoholi tarvitamine, toitu tervislikult ja ole positiivne ja seda täiesti tasuta, siis on sellest meile vähe ja me ei võta seda kuulda. Kui hädad suureks lähevad ei usalda me iseennast ega kedagi teist vaid kuklast taob üks haamer, otsida selgeltnägija, ravitseja, mida kallim seda kindlam. Ravitseja jutt on ju täpsel sama, mida arst sulle aastaid räägib kuid ta pole selgeltnägija ja teda ei saa uskuda. Ei mäletaks, et Mano Vene Selgetlnägijate tuleproovid oleks kõik katsed hiilgavalt läbinud, pigem oli palju selgusetut ja lihtsalt oletusi, mis teemast mööda läksid.Kuidas siis saan ma kindel olla,et just see millele mina seletust vajan, õige on.Ei vaidlegi vastu, et on ülitundlike inimesi, kes näevad ja tunnevad rohkem, kui keskmine inimene, aga abivajaja aitamine ei tähenda ainult suurte summade kasseerimist. See ei ole enam aitamine selles otseses mõttes. Kui me ennast natukenegi kuulata viitsiksime, siis jääks see raha meile endile, aga oma harjumusi ei viitsita muuta ja hädalised ongi nende leib.
Just!17. mai 2016, 09:19
Sarnastele "sensitiividele" makstakse kinni oma laiskus ja mugavus ning lootus, et keegi teeb sõrmi nipsutades roosat haldjaudu ja probleemid kaovad.
17. mai 2016, 10:13
Mis mõttes "mõni inimene ongi tundlikum ja näeb rohkem"? See on täielik jama, nad on kõik isehakanud jamaloogid, kes on leidnud endale elatusallika, sest lolle maailmas jätkub.
Tasuta arstiabi?17. mai 2016, 10:20
Muidugi sina seda raha ei näe, aga küsi siis oma tööandjalt millise summa sinu töötasust ta igakuuselt tervishoidu üle kannab.
17. mai 2016, 12:49
Lõpetage see tööandja haletsemine, tööandja maksab töötajale Eestis üldjuhul sandikopikaid, aga kisa ikka taevani.
to tasuta arsti.....17. mai 2016, 20:10
Siin pole ju jutt tasuta arstiabist ega sellest palju tööandija sinu eest tervishoiule maksab vaid sellest, et sensitiivi jutt on sama, mida arstid räägivad ja tõesti tasuta.Kui sa meediat loeks ja telerit vaataks, saaksid ka sina sealt sama info kätte.
Mida haigem oled, seda rohkem17. mai 2016, 08:38
saadab perearst sind teiste arstide juurde,halvasti korraldatud riigi poolt see jama.Olen käinud selja probleemidega juba 4 arsti juures,kes lihtsalt ajasid juttu, lõpuks sain ravivõimlemisse,. Mis puudutab selgeltnägijaid,siis osa on neist targad ja ka ravitsejad,mul omad kogemused,nii, et neid on väga ausaid küll.ei maksa lahmida ja neid hukka mõista, eks minge siis perearsti juurde:)
oled haigem jah17. mai 2016, 09:29
Just-just! Selle asemel, et ise võimelda on parem hulga nutsu vistata, et keegi teine sinu eest võimleks! Pane tähele - selle teise selg saab korda, sinu oma on vähemalt sama nõrk ja valus edasi!
lihtne vastus17. mai 2016, 09:56
Perearst ei saada sind mitte teiste arstide juurde, vaid saadab vastavalt su haigusele eriarsti juurde. Pererast ei ole kirurg, ortopeed, günekoloog, ja nii edasi.
Spiritism või mittespiritism,17. mai 2016, 08:35
aga ega õppind arstid suurelt jaolt ei hakka ravimist pihta tõvega kaasneva stressi likvideerimisega.
Stressi mõju organismile aga on üsnagi kahjulik.
Piisab heast sõnast17. mai 2016, 09:46
ja usust tervenemisse, mida Mano oskuslikult valdab. Vähihaigena puutusin kokku keemiaravi arstiga, kes oli rääkides seljaga minu poole. Tema ütlemise peale, et ma peaksin ravi lõpetama tahtsin tagasihoidlikult teada, kas ma siis nii haige või juba nii terve,vastas arst, et seda näitab tulevik ja saatis mu uksest välja..
17. mai 2016, 10:15
Vaat see on teine küsimus. Arstid küll ravivad, aga inimlikkusest jääb puudu, ja seda kasutavadki igasugused sharlatanid edukalt ära.
Mitte sharlatanid ei kasuta ära17. mai 2016, 11:19
vaid haige läheb ise selle inimese juurde, kes annab talle lootust paraneda. Sellest on väga suur abi, kui ta usub tervenemisse, see on juba pool võitu.
miku17. mai 2016, 08:31
Juba mõned kuud tagasi kirjutasin, et see Mano on šarlatan ja leidis nüüd Eestis koha, kus on lolle kergeusklikke väga palju ja samuti ka hädasolijaid palju, sest meie meditsiin on nii põhja käinud, kui üldse võimalik on. See tüüp aga teab seda ja on aru saanud, et siin saab hästi teenida. See on ka õige, et kui inimesel on kõik lootused kadunud, siis ta haarab kinni ükskõik millest või kellest, et siiski veel leida mõni võimalus. Aga jälk on see inimene, kes kasutab seda oma tasku täitmiseks ära. Ja see Mano on see ebainimlik rahaahne elukas, kellele meeldib lisaks muule veel naisi käperdada. Ta silmis põleb kohe mingi eriline helk, kui mõni naine tema jutule tuleb. Kohe hakkab ajama, et pean sealt ja sealt teda katsuma. Vastik mees. Vabandan, aga inimesed on ise andnud talle sellise võimaluse. Kui ta oleks tõeline ravitseja, siis jumal ei lubaks tal oma heateo eest raha võtta. Nii lihtne see ongi.
17. mai 2016, 08:37
Ju siis Lust sai tema kallistusest seal vanalinna käikudes aru, et ta on sharlatan.
to uskmatutele17. mai 2016, 08:25
Nii enesekindel ei saa mitte keegi olla, et paneb pea pakule ja vannunb, et selles ilmas ei ole võimetega inimesi, selgeltnägijaid, ravitsejaid. Kõik me teame ju bulgaarlannast pimedat Vangat ja teisi, kelle juures käisid isegi riikide juhid abi saamas. Seetõttu vabandan Katrin Lusti ees, kuid tarkusega ta küll ei hiilga, pigem on ta ise pimedusega löödud ning põhjendamatult enesekindel veel pealekauba. Kõigepealt püüame ikka mõista ja alles seejärel hukka mõista!
Sven17. mai 2016, 10:05
Pead pole vist tõesti pakule pandud, aga Hr. James Randy pani 1 000 000 dollarit välja, kui keegi suudaks tõestada üleloomulikke võimeid. Seda auhinda oli võimalik mitmeid kümneid aastaid "omastada". Kõigepealt peaks ennast harima cold-reading ja muude mõtete suunamise võtetega ja alles siis tegema otsuseid, kas on tegemist millegi üleloomulikuga.
NB: Kindlasti vaadake James Randy videosid youtube'st ja usun, et põnev vaatamine on ka näiteks Eestiski jooksnud "Long Island medium" paljastamine.
Soovitan ka Richard Dawkins 'i "Enemies of reason".
arvamus17. mai 2016, 08:23
lõputult imestan, et meil on 21 sajand ja inimesed usuvad "ravitsejaid".
Kadestamisväärselt enesekindel oled!17. mai 2016, 08:34
Mina ka imestan lõputult, et teadlased uurivad fenomene, peaaju saladusi, universumit ning leiavad, et peaaegu kõik on veel inimkonna eest varjatud, et inimajustki on vaid väike piirkond uuritud.... Aga sinusugused inimesed, kes pole ilmselt mitte midagi lugenudki, imestavad, et 21. sajandil on võimalik veel midagi avastada.
to kadestamisväärselt...17. mai 2016, 09:35
Huvitava fenomeni leidsin - kommentaariumis on "selgeltnägija". Ühe lause põhjal "tuvastab", kes on ja kes "pole ilmselt mitte midagi lugenudki,..." Vot see on enesekindlus!
Ma arvan17. mai 2016, 08:23
et Lust ei peaks ytlema kuhu inimene peaks pöörduma häda korral. Koige tähtsamad on praegu pagulastega tulevad probleemid. Töhtis on see kuidas edasi elada. Ja iga inimene teab ise mis talle hea.
kas tavameditsiin ei koori17. mai 2016, 08:14
sadat nahka. käisin perearsti poolt saadetuna 3arsti vastuvõtul-15euri. kõik kolm kirjutasid välja ravimid-49euri. neist pooled viskasin minema, sest ei saanud kasutada. olid vastunäidustatud aga arst ei küsinud. kokku 64euri. ahjah tellisin ise maarohtudest salvi mis lõpuks aitas-20euri. ja kui inimesega juhtub kasvõi kaks korda aastas taoline ravitsemine siis palju see kokku teeb?
tava-tohman!17. mai 2016, 09:41
Viska ravimid ära jah - siis on hea lõuata, et ei mõjunud!
rahune maha. teine arst ütles, et minu tervise probleemidega ei oleks tohtinud ta neid mulle välja17. mai 2016, 10:30
kirjutada. ära vana-tohman nii pöördesse mine.
7.päeva adventist17. mai 2016, 08:13
Ekstrasentside ja nõidade puhul on suurim probleem see,et nad panevad inimesi uskuma spiritismi,asi on nii,et kunagi ei ilmuta end surnu,vaid langenud inglid,kes mängivad surnut,võttes tema hääle ja välimuse ja jagades usaldusväärset infot ja inimene ongi lummuses ja lõpuks nende olevuste kontrolli all.
Huvitav18. mai 2016, 11:54
Kes või mis on langenud ingel?
7.päeva adventist18. mai 2016, 15:55
Langenud inglid on kunagised taevariigi elanikud,kes on Looja aust ilma jäänud oma mässu tõttu ja paisatud maale elama,kuni kohtuni.
ullike17. mai 2016, 08:11
Ainuke mis sind aitab , on sinu aju . Kui usud seda pässi ja arvad ,et ta ravib sind siis tegelikult saab su aju mingeid signaale ja su enesetunne paraneb . Lihtne platseebo , aga vahest toimib.
jeh17. mai 2016, 08:02
ma saan aru noorest inimesest ja ta pahandamisest , et inimesed loobivad oma raha tühja. Kui inimese elu on mõtestatud, oma homsega, tulevikunägemusega, vaimsete huvidega, kui ta on ümbritsetud kokkuhoidva perega, sugulastega, sõpradega, kui ta on nii vaimselt kui füüsiliselt terve, siis on tõepoolest narr otsida abi Manolt.
Aga ära arva, et kõigil on see nii. Oleneb , kui rikast elu vaimses mõttes, inimene elab. Mõnel jätkub mõtteainet saja aastani, teine kaotab neljakümneselt huvi ja elurõõmu , jääb üksildaseks või on seltskonnas, mis ei paku midagi peale tühja lobisemise ja lameda igapäevasuse. Las ta siis maksab paar korda aastas , selle eest, kui ta saab tervendajalt impulsi mõneks ajaks ja tal on jälle mõtted
avatud.
Eks ka teater, kino, kontsert, muuseumid, näitused, on ju mõttetud, aga vajame seda vahetevahel, et elada.
Igaühele oma.
Elagu selgeltnägijad Rattus ja Lust!17. mai 2016, 08:02
Rattus ja Lust on järelikult ülimalt targad selgeltnägijad! Hurraa! Ja olgu nad kiidetud! Sest nemad näevad selgelt, et Mano ei näe selgelt. Küll siin maamunal on ikka palju omaarust kõiketeadjaid, teiste üle otsustajaid, oi kui palju rumalust.
Bisness!17. mai 2016, 08:02
Äri ei anna häbeneda! Raha ei haise, teadsid juba roomlasedki.
Kuri17. mai 2016, 07:58
Ilma mingisuguse kahtluseta on tegemist sharlataniga. Õnnetute ja hädas inimeste käest neile valelubaduste jms eest raha (ja mitte väikese summa) võtmine peaks olema karistatav.
17. mai 2016, 08:29
Järjest ahnemaks on läinud.
Praegu17. mai 2016, 07:56
voiks parem arutada mis saab Eestist kui Kallas toesti saab åresidemdiks..
Ilmselt17. mai 2016, 08:21
...on kuskilt midagi veel varastada kui sinna pukki trügib.
Kuna meie ei tea17. mai 2016, 07:53
kumb variant on oigem siis voiks moni ajakirjanik käia Mano juures ja kui ta saab mehe tagasi siis on manost abi. Proovida ka näiteks psyhhiaatri juures käia. Kui see aitab probleemist lahti saada siis hakkame tulevikus lootma ...
uskmatutele17. mai 2016, 07:51
Isegi mitmed dokfilmid, kus sõna võtavad teadlased, kinnitavad, et SELGELTNÄGEMINE ja inimeste ravimine selgeltnägijate poolt on täiesti võimalik ning reaalsus. Näiteks on uuritud inimesi, kes on läbi elanud nn surmajärgse kogemuse. On läbi teinud kliinilise surma, ent siis taas elule tagasi tulnud. Nende hulgast võib leida selgeltnägijaid. Seda fenomeni uuritakse siiani. Seepärast ei maksa ISEENESE TARKUSEST (nagu see "ninatark" artikli autor) kohe igat tuntud võimetega inimest risti lüüa.... Loomulikult on olemas ka petiseid. Kuid üks tühipaljas ajakirjanikust kirjatsura pole ka see kõiketeadja jumal, kes otsustab ning SÜÜDISTAB ja NÄPUGA NÄITAB. Nende teadmiste põhjal, mis ma lugenud ja teadusfilme vaadanud olen, julgen öelda, et kõige lollimad on need inimesed, kes on omaarust kõiketeadjad, jumalasarnased... ja kes, vähe iseoma upsakusest, hakkavad ka laiu inimmasse veenma selles, millest neil endil aimugi ei ole. Kõik on võimalik siin elus ja tohutult palju on uurimata valdkondi ning seda, mida me veel ei tea. Kui inimesel on surmahirm, siis püüab ta abi saada. Ja jäägu see tema enda otsustada, kas aitas või mitte, kas maksta 115 eurot või mitte... Olen kindel, et ka selle artikli autor läheks Mano juurde, kui näiteks arstid ei suudaks aidata tema last vms. Nii et ei maksa hõisata enne õhtut. Ise pole ma selgeltnägijatega kokku puutunud. Ei välista petiseid, kuid ei välista ka võimete olemasolu.
Kuri17. mai 2016, 08:01
Tänu teiesugustele lihtsameelsetele ongi igasuguste posijate ja selgeltnägijate tegutsemine üldse võimalik. Mitte ükski teaduslik uuring ei kinnita selgeltnägemise olemasolu. Vaadake kasvõi nende posijate paljastajana tuntud teadlase James Randi etteasteid, kus ta nende võtteid ja töömeetodeid paljastab. See, kuidas need "nägijad" teenivad kannatajate ja leinajate käest hiigelsummasid, on ikka häbiväärne.
njah17. mai 2016, 09:43
Selgeltnägijad teenivad raha oma nn näegimste-võimete pealt ja see paljastaja James Randi teenib raha nende võimete lavastamisega-naeruvääristamisega.
Ei ütleks, et J:R teenimisviis ausam oleks. Lihtsalt ka üks võimalus kedagi uskuma panna midagi mida tegelikult ehk polegi. Kõik teenivad kuidagi viisi elatist.
Mutt17. mai 2016, 10:19
Teadlased uurivad ka ainult seda milleks rahastus antakse. Lisaks on tulemuste tõlgendamine alati tõlgendaja suva. Võib ju omal soovil rõhuda vaid soovitud tulemustele
17. mai 2016, 10:20
Mis on Teie kommentaari mõte? Randy ei teeni oma paljastustega raha, ta lihtsalt paljastab neid ja kutsub inimesi mõistusele. Kusjuures ta hoopis pakub raha, kutsudes nn selgeltnägijaid tõestama oma väiteid, olles pannud välja miljon dollarit. Ja tegemist oleks igati seadusliku ja igatpidi tagatud katsega.
mis sa arvad18. mai 2016, 09:57
tema pakutav raha tuleb kust? eks ikka ravimifirmadelt.
kes maksab, see saab ka soovitud tulemuse
...18. mai 2016, 20:17
Dokfilmid :D :D :D :D
DIKTAATOR17. mai 2016, 07:50
Olen Katriniga täiesti nõus,kogu see jama mis tv tuleb on pettus.merylin karro,nastja on ju tavalised rahva röövlid.ilonast ma üldse ei räägi see on tavaline varas.
kunagi kirjutasin, et selgeltnägijate tuleproov on lavastus,17. mai 2016, 08:23
nagu seda mainis ka üks vendadest saatejuht, pidi eesti rumal naisrahvas mind ära sööma.
Väga paljud17. mai 2016, 07:48
ajakirjanikud kirjutavad lookesi selleks et Eestis tegelikult toimuvatest jubedatest asjadest tähelepanu korvale juhtida. Ja ei ole esimene kord.
Oraakel17. mai 2016, 07:44
Nad on kõik petised, kuidas te aru ei saa?
MTi17. mai 2016, 07:44
Meditsiin on ju sõjatööstuse järel suurim bisnes maailmas.Lähed arsti juurde kirjutatakse sulle ämbriga tablette ,üks kallim kui teine.Mida ohtlikum haigus seda kallimad rohud.Kasu neist üldjuhul ei ole ja kui on siis kõrvalmõjude raviks on jälle uusi rohtusid vaja.Kui sul raha otsa saab siis ei huvita sa enam kedagi... Meditsiin on bisnes ja mitte midagi muud ja Veet mano on konkurent ,ehk ilmselt samasugune sodimüüjast bisnesmen nagu legaalsed ravimifirmad.Võib olla on mees nii palju parem ,et ta sisendab inimestesse usku,kasvõi korrakski... nii kaua kuni raha jätkub.
huvitav17. mai 2016, 08:43
Missuguse tööstusharu toidulisandeid müüb selle artikli peategelane? Seda, et ta "usku" sisendab-see on jah, aga sisendamine on hüpnoos ja seda on ta õppinud Osho juures ja v-olla mujal ka, ma pole teda uurinud. Aga, mis teeb mind isiklikult valvsaks ja skeptiliseks, on see pilk-helk, mida ma näen ka nüüdseks juba selleset maisusest lahkunud SayBaba silmis ja see on kõnekas. Järeldused tehke ise.
maamees17. mai 2016, 07:40
Ajakirjanikud on samuti mitmeid aastaid õpinud ja lisaks end täiendanud. Kuidas on antud loo autoriga? Või on ka tema soolapuhuja?
loo autori23. mai 2016, 13:01
kohta ei tea. aga lust on õppinud vähe, bakalaureuse kraadi tal pole, magistrist rääkimata.
ja täiendanud pole ta ka ennast mitte kusagil. kirjatükid kubisesid tal kirjavigadest. nüüd parandab keegi suuremad vead seal ära.
Nonoh...17. mai 2016, 07:36
Mul oli seda kommentaari alustades kaks teooriat - a) ta ise ka usub, et tal on ravitseja võimed ja omaarust aitabki siiralt b) ta teab väga hästi mis on mis ja on lihtsalt leidnud võimaluse meeleheitel inimestelt raha välja meelitamiseks! Aga... Kui ta ise usuks, et on ravitseja ja saab inimesi aidata, siis ta aitaks niipalju kui võimalik ja ei oleks nii mures raha kokku kraapimisega! Seega mulle tundub, et tegemist on psühhopaadiga, keda tegelikult inimeste hädad huvitavad täpselt nii kaua, kuni sealt raha pudeneb.. Kohe kui raha lõppeb, ei taha ta ka enam kedagi aidata. Kuna tal on tegelikult ükskõik. Ta ju TEAB, et enamus peavad tema konsultatsioonide kinni maksmiseks laenu võtma, oma isiklikke asju müüma jms.. Normaalne empaatiavõimeline inimene ei suudaks nii teha hädasolijatele.. Kui ta oleks tõepoolest ravitseja, kes päästab tänapäevase meditsiini poolt mahakantuid - oleks tal võimalik elada annetustest! Ei peaks tegema väljapressimisega.
17. mai 2016, 08:24
"Seega mulle tundub, et tegemist on psühhopaadiga, keda tegelikult inimeste hädad huvitavad täpselt nii kaua, kuni sealt raha pudeneb.. "
.
Milliseid oskusi on vaja sellistele "imeravitsejatele", et inimesed neid uskuma jääksid ning oma rahakoti rauad neile avaksid?
Ei midagi muud kui head jutumula, lisaks ka karismaatiline esinemine. Põimida oma jutu sisse filosoofilisi traktaate, püüda inimesi uimastada oma jutuga, et neil on lausa "4 mehe vägi", (sensitiivid nägid ja numeroloogid ise arvutasid välja! koodide alusel!!) Neil on "puhas meel ja nad on meelepetetest vabad"! Nad oskavad "transformeerida oma energiat!" Nad on nagu elavad buddhad meie keskel, kuid teie, tobukesed ei taha neid uskuda!
Ning loomulikult käia korraks ära ka paarinädalastel massaazhikursustel, et osata veidi oma näpukestega siit-sealt silitada ning jätta mulje, et nad on teadlikuld inimorganismi talitusest ja teavad täpselt, mida teha.
Kui aga keegi hakkab selliseid "imeravitsejaid" kritiseerima, siis tuleb nähvata, et nad on hoopis kadedad neile ning üleüldse vastikud olevused, kes julgesid neile vastu hakata ning peegli neile nina ette toppida.
Soome arstide töö17. mai 2016, 07:33
Kuri17. mai 2016, 08:03
Õnnetusi juhtub alati.
Kui 17. mai 2016, 07:05
Pusa17. mai 2016, 07:41
need inimesed ei ole lollid, nad on meeleheitel. kui sulle öeldakse, et meditsiin ei saa sind aidata ja varsti on "minek". siis inimene satub paanikasse ja haarab igast õlekõrrest, mis tundub abiks olevat. ükskõik kui ajuvaba see tundub kõrvalseisjale.
Kuri17. mai 2016, 08:34
Just. Ja siis ilmuvad välja igasugused "selgeltnägijad" ja muud Muinas-Julled, kes siis ilma igasuguste südametunnistuse piinadeta õnnetu rahast paljaks koorivad.
olen ka sealt abi otsinud17. mai 2016, 12:17
Mano ütles mulle 40 eur eest, et minu haiguse (vähk) põhjuseks kanaliha ja mee tarbimise ja soovitas osta ja keelele lasta tema enda vahendatavaid vitamiine. Uurisin ja valisin endale parima onkoloogi, kellele ma ei ole mitte midagi maksnud ning kellega ma olen 10 palli süsteemis rahul 10+. Hea arsti leidmine on raske , aga mitte võimatu!
Pendli Ivan17. mai 2016, 06:58
Minu käest saate sajaga! Ma sama osav ja teen kah kõik korda.
Ta aitab17. mai 2016, 06:57
samas 10 korda inimest rohkem kui arst. Teate ju kyll et rohtude bisness ja näiteks kolestorooli rohud tapavad ka noori inimesi. Kui rohte ei vota siis 100 inimesest voib surra yks. Kes votavad nendest sureb mitu korda rohkem. Marevaani tottu näiteks minu tuttav oleks surnud verejooksu pärast. Poolteist liitrit jooksis välja kui abi tuli. Rohud antakse suurtes kogustes ega vaadata kas tegemist noore inimese voi vanuriga. Väga tihti on arstidel sahtlis moni rohi mida pole inimeste peal veel testitud. Mulle anti selline ja votsin ja öösel oleksin surnud. Peale koige selle ei vaata arst tihti otsagi ja haugud saate peale selle koige. Seevastu Mano paneb inimesed endasse uskuma ja sisendab optimismi. Endal dianeetikuna tuleb Lantust systida. Missugune ravim tekitab vähki. Kui palju Mano sissetulek on suurem näiteks ajakirjaniku sissetulekust? Voi on kysimus selles?
17. mai 2016, 09:05
Aitab 10 x rohkem kui arst?
Loe täispikk artikkel läbi. Seal on ilusti kirjas kuidas Veet Mano soovitas isegi vähihaigetel loobuda ravimitest. Blogija Kadri Luik oli ka Veet Mano fänn. Loe mida Veet Mano tema kohta nüüd ütles - süüdistas Kadri Luike, et ta "olevat seest külmunud", seetõttu surigi ära. Manol endal aga on Eestis mitu firmat.
Veet Mano fännid on põhiliselt Osho sõltlased.
Vahest on tunne, et selline Venemaalt ja mujalt sissetoodud "gurunduse gurud" on tahtlikult tekitatud. Et vahendusfirmade äri õitseks ja eestlaste arv kahaneks.
17. mai 2016, 06:55
ja olgem ausad, abi ei saa sa ei arsti käest, ega mano käest, ega kellegi teise käest. abi saad anda endale ainult ise. muutes oma mõtlemist, suhtumist, toitumist jms. aga seda on jube raske teha, parem maksad kellelegi, lootuses, et ta teeb need muutused sinu eest ära ja sina hakkad ainult tagajärgi nautima. aga nii lihtne see ei ole.
katrin, sul17. mai 2016, 06:49
on tuline õigus, see on hea bisnis.Aga tekib küsimus, miks just Eesti inimestega nii on ja miks see mees just siinmail on? Kes on süüdi sellises inimeste haigestumises, et nad on nõus hädas kõike andma?
Tõde17. mai 2016, 06:55
aga eile hõigati riigikogu infotunnis et eesti õde teenib 1120 ja arst 2230
milleks lärm
sellest 1120-st17. mai 2016, 08:25
läheb 400 maha riigi maksudeks, 300 üüriks v pangalaenuks, 100 olmeks, 130 söögiks, hea on kui suudad midagi selga osta, et viisakalt tööle minna.
kena keik!17. mai 2016, 09:55
jaa-jah, maksuaritmeetika on tore küll, kuid mõni (ja mitte vähesed) saavadki nii palju kui antud juhul maksudeks läheb - millest siis "midagi selga osta, et viisakalt tööle minna."?
to sellest 1120-st17. mai 2016, 10:46
Palun toksi see bruto summa siia ja saad riigi maksudeks 222,26
Ära suurenda asju.
http://palk.crew.ee/
aga18. mai 2016, 21:52
kas 900 ruublit selle töö eest on sinu arvates OK? ning see 2x vahe arstiga?
17. mai 2016, 08:35
Ei ole see ainult Eesti probleem, kuid Eesti on lihtsalt väike ja siinses lollused paistavad hästi silma.
sest17. mai 2016, 15:25
Tihtipeale puudub Eestis haigetel alternatiiv. Tasuta arstiabi ei jõuta kinni maksta.
Tiit olen!17. mai 2016, 06:47
Mina ei ole teda mitte kunagi usaldanud. Juba esimesest pilgust oli selge, et ta pole see, kellena end esitleb.
17. mai 2016, 08:35
Samad sõnad. Millegi pärast teda huvitab just Eesti. Ilmselt meie vahendajad vahendavad ning osa raha läheb nende tasku. Meil on igasuguste vahendusfirmade buum.
Raivo17. mai 2016, 06:46
Inimesed lähevad viimases hädas soolapuhujate juurde ja niisugustelt on hea mitut nahka koorida.
tolereerime ja sallime17. mai 2016, 07:18
Eestis võib kõike teha!
ei või ikka küll17. mai 2016, 08:26
geisid ei tohi pilgata. nad ka inimesed, kuigi haiged.
võib 17. mai 2016, 08:46
Homoseksuaalsus kui haigus tõsteti haiguste nimekirjast välja! Nii et täiesti terved ja võib pilgata nagu muidki inimesi.