Foto: PantherMedia / Scanpix
Hea nõu
20. mai 2016, 11:25

Geniaalne! Isetehtud segu, mis pühib valud nagu peoga! (6)

Enamik inimesi sirutab väiksemagi tervisehäda tekkides käe ravimite järgi, selmet katsetada esmalt end looduslike vahenditega aidata. Viimast aga tasuks, sest need annavad ravimitega võrreldes sama, mõnikord isegi parema tulemuse. Ilma kõrvaltoimeteta.

Näiteks – kaela osteokondroos on päris valus haigus, mis võib palju meelehärmi tekitad, kirjutab Healthy Life Tricks. Kangete valuvaigistite asemel tasub katsetada aga isetehtud segu, mis viib valu pikaks ajaks.

Segu valmistamiseks on vaja 10 supilusikatäit kõrge kvaliteediga soola, 20 supilusikatäit rafineerimata oliivi- või päevalilleõli. Sega ained korralikult ning pane klaasnõusse. Sulge nõu õhukindlalt ning jäta segu kaheks päevaks pimedasse ja jahedasse seisma. Kahe päeva pärast on segu valmis.

Segu peaks probleemsetele kehapiirkondadele masseerima kohe pärast ärkamist. Esialgu võiks alustada 2-3 minutist massaažist kuni masseerimisaeg pikeneb 20 minutini. Lõpetuseks pühi nahk puhtaks niiske rätiga.

Kui nahk on pärast segu kasutamist ärritunud, rahusta punetavat piirkonda beebipuudriga.

Tulemused on üllatavad – juba kümne päevaga ilmnevad esimesed tulemused, sest kümnepäevane valuliku piirkonna masseerimine stimuleerib vereringet ning lihaseid. Segu viib kindlasti peavalu, sest see ergutab verevarustust ka tervikuna.