Keha

Tänasest tuleb tubakatoodete müügipakendid märgistada uute hoiatustega (5)

LISA KOMMENTAAR

Juku.22. mai 2016, 08:11
Mehele ei tee midagi poisikese paneb põdema, palju sa seda pakki ikka vaatad ainult ostmise ajal kas siiski on aega seda vaadata pistad tasku ja hakkad ühekaupa sigarette välja võttma.
ants21. mai 2016, 10:13
Ja sellist asja on juhtunud.Nägin üht dokfilm , kus 105 meest suitsetas
viha villu20. mai 2016, 15:52
meil käivad ikka äärmiselt totakad kampaaniad . Nüüd siis asutud suitsetajate,nende riigikassa täitjate,kallale. Nuidugi on iga pahe taunitav,kuid hulluks ei saa ka minna Suitsetaja kahjustab eelkõige oma tervist ,sest normaalne,rõhk sõnal normaalne,ei suitseta magamistoas ja ruumides,kus viibivad ta oma lapsed . Mida siis järgmiseks? Liiklus on hoopis ohtlikum Seal on ohus ka teised liiklejad .Seega peaks igale autoomanikule tegema kohustuslikuks kinnitada armatuurile klade võikate avariifotodega,laipagega teeäärtes ja muljutud autodes. Veekogude äärde plakatid halvatud voodihaigetest, kel lamatis tuharal luuni väljas, hoiatamaks hulljulgeid pea ees tundmatus kohas vettekargajaid . Edasi-iga poliitiku pildile hoitus- "Ettevaatust! Tegemist äärmiselt omakasupüüdliku isendiga,kelle peale ei tasu loota,sest ta mõtleb vaid iseenda heaolule,ei vastuta iialgi rumalate otsuste eest ja kes on end arvates asendamatu ja väärib elu lõpuni erihüvesid" .Aga maksumaksjatele äärmiselt ohtlik isend! " Kui juba kampaaniad,siis täiega! Edasi,seltsimehed seaduseloojad, elukorraldajad, potjomkinlased!
Kõhv20. mai 2016, 15:47
Millal ilmub siia kommentaar, et kellegi naabrimees, isa või vanaisa tõmbas kaks pakki sigarette päevas ja elas 110 aastaseks?
ma tõmban21. mai 2016, 22:02
praegu palju veab välja ei tea muud rõõmu ka pole suht alatu kampaania