Uudised

Suveks saledaks I Kaal kaob, kui mugid aeglaselt ning sööd kõvasti kiudaineid ja köögivilja (10)

LISA KOMMENTAAR

kohutav29. mai 2016, 16:52
muud ei ole kui, et kaalust alla, kaalust alla. leidke mingi muu tegevus, elus on palju muud põnevat, aga tundub, et inimestel ei ole enam midagi teha. Krall oli varem selline rõõmurull, nüüd on kuidagi hall ja igav
tüdinenud29. mai 2016, 11:56
Kui kõiki nn toitumissoovitusi järgida, on psühhoneuroloogiahaiglaravi kindel. No mis juurviljad, mis kiudained? Kiudained sisalduvadki juurviljades. Jah, teraviljades on samuti kiudaineid, aga need on jällegi kaloririkkad ja mõni ei kannata gluteeni jne. Üksütleb: söö rasvast kala, teine ütleb: ära söö, sest see kala on kasvanduses mürgitatud ravimitega ja on stressis, et peab seal väheses vees tunglema; üks ütleb, et söö aga räime, teine ütleb, et merevesi on nii saastunud, et sööd nagu mürki; üks ütleb et söö kanafileed, aga kui tea, kuidas broilereid piinavates tingimustes peeakse ja jõhkralt tapetakse liini pea. läheb isu ära; üks käsib osta ökotooteid, teine kinnitab, et ... ah ma ei viitsi rohkem seletada. Tahaksin süüa nii, nagu mu vanaema ja vanaisa talus söödi - see oli tänapäeva mõistes tapvalt kahjulik. Nad surid muidugi lõpuks ära, aga vähemalt ei kepitud nende ajusid iga päev sellega, kuidas peab sööma.
Õige!29. mai 2016, 12:58
Nagu siin allpool juba penskarid kirjutavad, on tegelikult loodus andnud inimesele isu tekitamisega teada, millist ainet su organism vajab. See ongi kõige lihtsam arusaam, mida ja kuidas toituda. Üks väga suur viga tänapäeval on, et koos interneti ajastuga on tulnud ka endast möödakihutamise elustiil. Kõik teavad, kuidas teised peavad elama. Ja kui siis vastu väidad, oled sa kõige hullem rahvavaenlane. Hea, vana ütlus: "Miks küll peab oma elu nii keeruliseks elama"?
to õige29. mai 2016, 21:54
No ma ei tea... mul on iga päev isu šokolaadi järele. Võiksin süüa pool kilo korraga. Ikka tuleb osata ennast kontrollida ning paljusid toite endale ka keelata, mis siis, et isu on. Kui mina ennast niiöelda käest lasen, siis paari kuuga on numbrid 175cm/85kg. Pole just väga normaalne. Suure tahtejõuga suudan 80 kilo peale saada, aga vähemaks isegi mitte ülisuure kontrolliga.
Võib olla30. mai 2016, 06:01
sa ainult nii palju liigudki, et šokolaadi järel käia? Söön minagi palju magusat. Eluaeg söönud. Šokolaad maitseb oi kui hästi. Aga käin palju looduses, kalal, seenel. Muidu ka liikuv. No, poole kiloga panid küll üle. Proovi ära, kas suudad. Siis kirjuta uuesti.
Veesaar29. mai 2016, 07:55
kõigepealt tee oma hobusehambad korda siis tule pildile
Jummala 5+ värk,28. mai 2016, 14:54
et mina oma elu jooksul pole segaste maailma trüginud. Olen penskar, 182 pikk ja kaal 80 kg. Oleksin neid uskunud, oleksin ehk ka ülekaaluline, haige ja peast segane. Kuradi hea on olla realist!
Naispenskar29. mai 2016, 12:50
Mõtlen sama.
Enne oli DIEET haiglasõnavara, nüüd on igaühel mingi dieet - neid ei jõua kokku lugedagi. Veel peab selgeks tegea, mis su veregrupp on ja vastavalt sellel sööma :-)
Pealegi kohustuslik TRENN! See vist seal jõusaalides umbses ruumis higistamine linnainimestel ja kusagil maanteel autotossus jooksmine.
Netis kopeeritakse blogides igasuguseid "tarkusi", kuu-ajalistel kursustel õpitakse toitustusterapeutideks ja siis raha eest jagatakse nagu poolearulistele mingeid menüüsid, nii et ullikesed tassivad karbiga ka koosviibimistel oma annuseid kaasas.
Võiks veel edasi heietada, et pidevalt on telekas igasugused kokassaated ja enam ei sööda selleks, et kõht täis oleks vaid elatakse söögi hulluses, aga ei viitsi ...
Neli miinust praeguseks29. mai 2016, 12:51
Kui aru ei saa, siis pole sellepärast veel vaja punast tampida.