Uudised

"Sööge rasva, et saledaks saada! Rasv on teie sõber!" (12)

LISA KOMMENTAAR

rasvas6. juuni 2016, 07:54
imenduvad vitamiinid ja mineraalid kehasse.
inimesed6. juuni 2016, 07:53
tulge mõistusele.Paksuks ei tee mitte toit,vaid toitainete puudus,muundatud tärklis,mida igale poole topitakse,gmo ,mineraalainete ja vitamiinide puudus,mida keha vajab igapäevaselt.Inimene vajab päevas üle 80 mineraali-vitamiini,kas me saame seda?Meie salat kasvatatakse kasvuhoones ja pisikestes pottides,arvate,et mullas on vajalikke aineid,et organism saaks kindlustada tervise,vastan ei.Eestis pole enam mullas seleeni,selleks ka inimestel erinevad liigestehaigused,vees puudub jood-joodipuudus tekitab ainevahetushäireid ja diabeeti.
5. juuni 2016, 17:51
rasva otse just ei söö kuid valin poest või ja pekist teen kõrneid ja ülejääk praadimiseks
suht õige jutt, minu poolt veel lisaks veebipood kust saab toidulisandeid jm taolist osta
http://kp00234.juiceplus.com/content/JuicePlus/en_fi.html
Ave4. juuni 2016, 21:41
Nüüdseks peaks olema juba vähem neid suu ammuli toitumisteadlasi kuulavaid dieeditajaid, sest teadlaste uuemad uuringud lükkavad alati eelnenud arusaamad ümber.
Aga neid ullikesi vist ikka jätkub, sest ega meedia muidu pole sellest toidu- ja rasvumise teemast oma
leivanumbrit teinud.
xxx4. juuni 2016, 20:58
Piimatoodete osas ma nii optimistlik ei oleks. Piim maitseb paljudele, sh mulle enesele, aga ohud vaikitakse maha. https://www.youtube.com/watch?v=EFwHhZ2qhhk&ab_
Mina4. juuni 2016, 16:06
söön ühe kulbitäie suppi,2 tundi hiljem praad salatiga(u.300 gr. ja õhtul soolane kohupiim.Hommikusöök
1 muna leivaviiluga.Aga millegipärast olen ikka 10 kilo üle.Kusagil on vist mingi koer maetud?
4. juuni 2016, 19:16
Arvan,et see supi,prae ja magustoidu näide oli ainult lõunasöök.
4. juuni 2016, 21:19
Sööd kõike segamini ja organism ei saab sellest söömisest ainult alkoholi, maks kannatab sellise toitumisega. Õige toidu seedimise rütmi saad tagasi siis kui hommikul sööd muna, rasvast, liha, mõru joogiga; päeval hapukat midagi; õhtul puder, aedviljad, piimatooted, enne magama minekut natuke midagi magusat, siis kõht läheb puhkerežiimile.
Kui see ka ei aita tuleb mõtlema hakata, kas sinu toidusedelis on toiduained, mis sulle ei sobi või on mini muu seedimise probleem, et kaal normi ei lähe.
4. juuni 2016, 15:58
Inimeste rasvumine tuleneb ülesöömisest. Kõike võib süüa - magusat ja rasvast, aga mõõdukas normaalses koguses. Tänapäeval ei sööda enam nii, et paar kulbitäit suppi, praad salatiga ja lõpetuseks kissell kohupiimavahuga. Nüüd on pitsad, burgerid , grilltoidud jne. ning kuna on väga maitsvad, siis teeme teise ringi kohe veel.
torgu4. juuni 2016, 13:34
nüüd jääb ainult oodata, millal perekond Orgu oma nime all selle jutu letti lööb
Sõber?4. juuni 2016, 11:31
Alles oli uudis, kui tunnete väsimust pärast söömist, siis toit oli liiga rasvane. Kas väsimus on sõber?
sid4. juuni 2016, 13:35
Toit tahab seedimist ja selleks kulub samuti energiat. Sellest ka väsimusetunne. Pisike tukk peale sööki on igatahes minu sõber.
Ka vanasti oli kombeks peale sööki leiba luusse lasta ja samuti on loomariigis tukastus peale rammusat söömaaega au sees.