Terviseuudised

"Vahepeal oli nii halb olla, et kergem oleks olnud surra, kui kõike seda taluda, mis mulle anti. Aga elu pärast vähki pole läbi!" (16)

LISA KOMMENTAAR

Nii või teisti8. juuni 2016, 09:17
Hüüda, et seljatasin, on ehk liiga enneaegne, kuid tõsi on siiski ka see, et vähist on vabanetud. Tean vanadaami, kes umbes 35 aastat tagasi oli rinnavähki suremas, aga elab tänini, on elurõõmus ja tubli, nagu Kunksmoor. Pole õige öelda, et see on raviomatu haigus. Meis kõigis on tuhandeid potentsiaalseid vähirakke, kuid tugev immuunsus tõrjub neid ja me elame.
nii ja naa7. juuni 2016, 14:44
see on väga tundlik teema ja inimesed ja haigused on erinevad.Minu väga positiivse ellusuhtumisega õde jäi haigusele alla. Kaheksa aastat pärast esimest oppi arvasime kõik, et ehk ongi haigus taandunud ja siis paraku kulus ainult seitse kuud ja oligi kõik.
Oma kogemustest võib ja peabki rääkima, aga see ei ole mingi tõekuulutamise teema, et nii on õige.
poder6. juuni 2016, 20:13
ajate paska kõik te siin.elame,põeme ja sureme kõik igal inimesel on õigus oma seisukohale.kes nukker ,kes naeratab lollakalt ja kisendab kõigile et ta seljatab vähi .ja las ta kisendab aga kõigile see ei sobi,mis teha ,inimesed on erinevad
6. juuni 2016, 18:45
võidetud lahing pole võidetud sõda veel. võitlen isegi vahelduva eduga.
Hetk6. juuni 2016, 15:01
Edu teile naised, kuid kas teil ka tegelikult oli vähk? Paraku on kujunenud opid teenimisvõimaluseks.
19. jaan. (neljapäev) 2007.a. teatati mulle, et minul on viimase astme vähkkasvaja, tohter küsis murelikult: Ei tea, kas ikka teisipäevani vastu peate (opiaeg)? Ma ei läinud opile hoolimata eriala ja perearsti helistamisest ning nad pole mulle tänaseni suutnud vastata, kuhu see viimase astme vähkkasvaja jäi?
Kaido6. juuni 2016, 11:08
Tublid naised!!
Nautige elu ja kasutage aega tagalt:)
6. juuni 2016, 10:07
Need, kes siin väidavad, et vähki ei ole võimalik seljatada (loe: sellest tervaks saada), ei tea, mida nad räägivad. Küll aga ei tohiks seda väita need, kellel vähk pole tagasi tulnud vähem kui seitsme aasta möödudes. Kui 7 aastat oled vähist vaba olnud, võid vaikselt loota, et nii jääbki. Küll aga ei oma mitte mingit tähtsust ravi edu või ebaedu osas see, kas patsient on rõõmsa- või kurvameelne. Lihtsalt ümberolijatel on lihtsam, kui hirmutavat haigust põdev lähedane vingus näoga pole, vaid kogu aeg naeratab ja neissegi optimismi süstib. Vähk ei ole tänapäeval tihtipeale enam surmaga lõppev, vaid käitub nagu krooniline haigus (näiteks diabeet), mida õige raviga saab kontrolli all hoida, kuid millest ei vabaneta. Igasuguseid vähijuhte on. Õnne naistele:)
//6. juuni 2016, 20:43
Kõik teavad, mida räägivad, aga vaja on rääkida, mida tead!
On siis võimalik seljatada? tead taas, miia räägid?
tublid naised6. juuni 2016, 10:02
nii peabki - õppima iseendale lootma j aise tegutsema, sest ega meil mingit riiklikku tugistruktuuri ju pole
oeh6. juuni 2016, 09:59
Tublid naised ja suur lugupidamine neile. Nemad on seisnud surmaga silmitsi ja õnn, et kõik on möödas. Usk iseendasse ja tahe sellest jagu saada ongi juba võit. Aga nendele kes siin parastavad ütlen ma nii, et jätame nende karistamise jumala hooleks. Öeldakse, et need parastajad kutsuvad endale ise haiguse kallale mida isegi seljatada ei saa. Aga Teile naised soovin õnne, õnne ja toredat perelu jätku. Vähki on võimalik võita.
aga -ga nõus6. juuni 2016, 09:33
kui oled asjaga seotud olnud, siis on nõme lugeda, et "seljatatud", sest vähki ei võideta. Ja maadluses vist tähendab "seljataimine " võitmist. Just nimelt, saad natuke juurde, aga sa ei võida. Ja see pole mitte virisemine ega irisemine vaid tõde.
Aga6. juuni 2016, 20:45
Ei ole mõtet hõisata,et ähk on seljatatud,; koht, kus peaks lootma, aga vaikima.
Ei ole ise seotud, aga mul on läinud mõned sõbrannad...
Kaks neist pääsesid vahepeal vabaks, vastavalt 4 ja 8 aastat, aga ikka läksid...;(((
Ja siis keegi hõikab, et tean, mida räägin! No mida tead? Mitte midagi Sa ei tea.
Jõudu kõigile!
Aga6. juuni 2016, 07:52
Seljatatud vähk ei ole tapetud vähk.
Anni6. juuni 2016, 09:29
Ikka peab keegi olema, kel isegi päike ei ole nii soe kui peaks ja rohi pole ikka nii roheline kui võiks.Tule taevas appi! Inimesed võitsid ju eluaastaid juurde....! Sinule, negatiivne AGA, teadmiseks, kord sureme kõik, kuid kui on antud aeg elamiseks , siis tee seda rõõmuga ja ÄRA VIRISE ega IRISE.
Annile6. juuni 2016, 20:47
Kas see on negatiivne, kes teab tõde?
Vastupidi, positiivne on, sest tunnistab ja räägib seda, mida teab, ka teistele!
Ole negatiivne, aga ole ka rumal edasi! Sulle polnudki jutt mõeldud.
Tervist kõigile!6. juuni 2016, 13:24
Las see vähk olla selili, peaasi, et enam pead ei tõsta. Ikka on võit!