Foto: PantherMedia / Scanpix
Meeled
14. juuni 2016, 16:55

Soovid õnnelik olla? Tee enne magamaminekut neid viit asja!

See, kas olla õnnelik või mitte, on igaühe isiklik otsus, sest õnnetunne tuleb sisemusest. Higher Perspective annab viis soovitust, mida teha enne voodissepugemist – need aitavad õnnelikuks saamisele ja õnnelik olemisele kaasa.

* Veeda aega lähedastega – korralda armsamaga padjaklubikoosolek, loe lastele unejuttu või joo oma korterikaaslastega tassike teed. See on parim viis päeva lõpetamiseks.

* Tee homseks plaane. Või vähemalt anna oma parim – mõtle, mis kell pead ärkama, mida järgmisel päeval olulist tegema ning pane valmis riided.

* Pea päevikut. Parim aeg oma mõtete kirjapanekuks on aeg enne uinumist, siis saavad kirja kõige ausamad mõtted, mis hommikuks kipuvad ununema.

* Loe. Teadlased kinnitavad, et une-eelne lugemine on tervisele kasulik. Seejuures ei ole vahet, kas loed kerget ilukirjandust või populaarteaduslikke raamatuid, oluline on, et sa teeksid kogu oma tähelepanuga. Kui suudad raamatusse sisse elada, keha lõõgastub ja stress kaob.

* Mõtle häid asju. Mitte kunagi ei tohi magama minna negatiivsete mõtetega. Mõtle kõigele heale ja ilusale, mis sind õnnelikuks teeb!