Instagram.Foto: JUSTIN SULLIVAN
Inimesed
15. juuni 2016, 13:35

Anna kommentaarides märku, keda sina Eesti kuulsustest Instagramis jälgid ja soovitad teistel jälgida!

10 Eesti kuulsust, keda Instagramis jälgida (3)

Instagram on nüüdseks koht, kus oma tegemisi kajastatakse piltidega juba rohkem kui Facebookis. Kuulsustele on see hea võimalus fänne oma tegemistega kursis hoida. Järgnevalt toobki Õhtuleht välja 10 Eesti kuulsust, keda tasub Instagramis jälgida. 

1. Grete Klein. Tema kontot tasub jälgida, sest näitlejanna toob oma alati heatujuliste ja ilust pakatavate postitustega sinu päeva kindlasti positiivsust. Grete konto leiad siit.

2. Jüri Pootsmann. Jüri tegemistele on alati tore kaasa elada. Tema esinemiste ja muude toimetustega saab ennast hästi kursis hoida just Instagrami kontot jälgides.

3. Iti-Pätrik Järve. 2016. aasta parim moeblogija, kelle kontolt leiab alati lahedaid ilu- ja moetrende. Iti konto leiab siit.

4. Liis Lemsalu. Alati rõõmsameelne Liis on ennast eestlaste südamesse laulnud. Tema postitused Instagramis on samuti lõbusad ja pakuvad rohkelt silmailu.

5. Teele Viira. Lauljannale meeldib reisida ja uusi kohti avastada, seega on pildid alati väga ägedad ja positiivsed. Kontot jälgides võib omale reisi sihtkoha osas ka huvitavaid ja uusi ideid saada.

6. Reket a.k.a Tom Urb. Kõikide naiste lemmikut lihtsalt peab Instagramis jälgima. Andekas räppar postitab pilte nii puhkuselt kui ka esinemistelt, neid vaadates on hea tuju garanteeritud. Tema konto leiab siit.

7. Egle Eller-Nabi. Fitnessikaunitari konto jälgimine annab kindlasti motivatsiooni rohkem trenniga tegeleda. Näha saab ka fitnessivõistluste lavatagust maailma.

8. Kelly&Henry Sildaru. Noorte sportlaste vahvaid tegemisi saab hästi jälgida Instagramist. Pilte on nii võistlustest kui ka puhkuselt. Nende konto on siin.

9. Liina Stein. Moelooja kontolt näeb tema superilusaid kleite, mis annavad ideid näiteks uute värvikombinatsioonide kandmiseks. Koolilõpetajatele on kasulik teda jälgida, sest häid mõtteid lõpukleitide ja -pintsakute jaoks saab sealt kindlasti.

10. Tanel Padar. Laulja tegemistest ja inspireerivast eluviiside muutumisest tervislikkuse poole saab osa siit.