Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. juuni 2016, 15:52

Mida pajatab nädalapäev, mil sa sündisid, su iseloomu kohta? (4)

Nädalapäeval, mil sa sündisid, on su iseloomu kohta nii mõndagi öelda. Uuri, kas see peab paika!

Esmaspäeval sündinud inimesed on orienteeritud perele. Nad on loomingulised, kuid nad ei kipu oma ideedest kõva häälega pajatama, kirjutab Higher Perspective. Nad on head läbirääkijad, eriti olukordades, kui on vaja, et kõiki võrdselt koheldakse. Esmaspäeval sündinud püüdlevad edu poole ja võtavad võimalusel enda kanda juhirolli.

Teisipäeval sündinud on tundlikud kriitika suhtes. Samas on nad väga energilised ning pürivad eesmärkide täitmisele pigem varem kui hiljem. Teisipäeval sündinud on karjääris edukad. Nad on ka väga ausad, murdes teinekord liigse aususega ka kaaslaste südameid.

Kolmapäeval sündinutes on peidus palju head. Nendega on hea koos töötada, nad oskavad suhelda väga paljude erinevate inimestega ja tulevad toime paljude eripalgelistega olukordadega. Nad on hämmastavalt kiired õppijad ja teevad seetõttu oma tööd hästi. Mõnikord on nad liialt kärsitud. Kuid nad oskavad ka lõdvestuda.

Neljapäeval sündinud on loomult karismaatilised. Nad on sündinud juhid. Nad töötavad kõvasti, et jõuda eesmärkideni. Samas ei kaota nad oma optimismi ning leiavad võimaluse ka kaaslasi kiita, kui nad seda väärivad. Seiklusi armastavad sel päeval sündinud ka.

Reedel sündinud on äärmiselt loomingulised ja targad. Nad võivad tunduda oma kaaslastest veidi vanemad, sest nad on targad, vaimsed ja hämmastavalt intuitiivsed. Samas ei oska nad hästi tulla toime tagasilöökidega ja tunda sageli pettumust, kui asjad ei suju nende meele järgi.

Laupäeval sündinuid võivad kaaslased pidada snoobiks. Nad on väga kindlameelsed, targad, usaldusväärsed ja võtavad vastutust kõige eest, mis vaja. Samas, kui nende arvamust küsida, võivad nad olla liialt otsekohesed ja paristada välja ka kõik ebameeldiva.

Pühapäeval sündinud on väga elavaloomulised inimesed, nemad toovadki oma naeratuse päikese päeva ja seltskonda. Samas on nad üsna tundlikud. Neil on komme naeratuse taha peita ära kõik halb, see aitab neil pettumustest üle saada. Kõik, mis nad ette võtavad, viivad nad lõpule. Ja kuigi nad näivad seltskondlikud, vajavad nad ka oma ruumi, kus olla ise.