Foto: PantherMedia / Scanpix
Keha
30. juuni 2016, 10:03

SUURUS EI LOE? LOEB IKKA? Kogu tõde peenise mõõtude kohta (26)

Halvad uudised: kes iganes mõtles välja rahustava lööklause "suurus pole oluline", võis valetada, märgib Men's Health. Aga kuidas teha naisele rõõmu siis, kui sul pole väga võimast riistvara?

"The Journal of Sexual Medicine'is" ("Seksuaalmeditsiini ajakiri") ilmunud uuring sedastas järgnevat: kolmandik sagedamini vaginaalorgasme saavatest naistest väidab, et jõuab tõenäolisemalt lõpuni, kui seksib suurema peenisega mehega.

Teadlased uurisid enam kui 300 naiselt, kui tihti nad seksivad, kui sageli on neil olnud vaginaalseid ja/või klitoraalseid orgasme ja kas või mitte on peenise pikkus mõjutanud vahekorra ajal nende võimet jõuda orgasmini. 160 sageli ainult vaginaalseid orgasme kogenud ja suuruse võrdlemiseks piisavalt partnereid omanud naisest üks kolmandik ütles, et nad eelistavad keskmisest pikemaid peeniseid.

Aga enne, kui hakkad kartma, et su mõõt ei anna välja, jäta meelde järgnev: 60% uuringus osalenud naistest ütles, et suurusel pole vahet. Ja kui Men’s Health ise küsitles 3289 naist, siis ütles vaid 7% seksuaalselt rahuldatud naistest, et suurus on nende naudingu puhul tähtis.

Niisiis, suurus on oluline osade naiste jaoks – kindlat tüüpi orgasmide puhul. Hea uudis on see, et sa saad oma suurusest vajaliku välja võtta nutikusega isegi siis, kui sul – noh – ongi päris lühike. Ja salarelvad on? Kirg, eelmäng ja vaheldus. Järgnevalt juhiseid, kuidas neid rakendada.

1. Masseeri teda

See pole su peenis, mis toob naise su juurde hiljem tagasi veel saama – see on su kirg. Nii ütleb seksuoloog Yvonne K. Fulbright. Aga see ei tähenda, et peaksid kohe temakeselt riided seljast rebima, kui te magamistoa ukse olete sulgenud. Naised tahavad olla hinnatud ja vahepeal võib mitteseksuaalne puudutamine olla suurem käimatõmbaja kui otse tema tagumiku või tisside kallale minek, ütleb Loveology University (Armastuseloogia Ülikool) rajaja Ava Cadell.

"Libista sõrmedega läbi ta juuste, silita ta lõuajoont ja naase ta pead masseerima," juhendab Cadell. Edasi tööta sõrmedega ta kaelal ja õlgadel, jättes massaaži vahel hetkeks pooleli, et põgusalt suudelda ta kukalt või kõrva. Kui seda tüüpi kiindumuse näitamine ka tundub natuke võõras, siis uued aistingud äratavad kindlasti ta meeled üles, ütleb Cadell. 

2. Rahu, ainult rahu!

Kui eelmäng tähendab sinu jaoks paari minutit rindade mudimist, siis on aeg tõsiseks arendustööks. "Sa pead talle näitama, et sul pole kiiret," märgib Cadell.

Võta ta rinnahoidja ära, et saaksid üleni  suudelda, näkitseda ja lakkuda ta rindu. Võta nibu suhu ja tee keelega selle ümber ringe. Siis pane suhu jääkuubik ja korda tegevust. Kui ta nibu on külmast kõvastunud, siis võta jääkuubik suust ära ja jätka, kuni su suu ja keel on jälle soojad. Jää kasutamine võib Cadelli sõnul olla väga erootiline, eriti kui vahelduvad soe suu ja külm keel.

3. Tugevda oma erektsiooni

Kui temake on valmis pihta hakkama, siis vali meelitav asend. "Väldi misjonäri," ütleb raamatu "The Sex Drive Solution for Women" ("Seksisõidu lahendus naistele") autor Jen Landa. "Sa ei suuda nii piisavalt sügavale tungida ja nurk ei too su suurust esile."

Selle asemel proovi neid kaht poosi Men's Healthi "Suurest seksiraamatust". 

Pressraud

Pane ta voodile näoli lamama, nii et põlved on õrnalt painutatud ja puusad kergelt tõstetud. Mugavuse eesmärgil ja ka tema puusanurga tõstmiseks aseta ta alakõhu alla padi. Sisene temasse tagant ja hoia oma raskust käsivartega üleval. See asend suurendab ta naudingut, tekitades tunde, et sa oled suurem.

Cowgirl

Heida selili ja lase temal harkisjalu enda peale tulla. Et oleks mugavam ja tal lihtsam tasakaalu hoida, ulata talle käed. Muuhulgas annab see asend talle võimaluse tunda end psühholoogiliselt vastutavana tempo ja sügavuse üle. Ja kui sa pole varustatud pornostaari suurusega, siis kasuta vaheldumisi sügavaid ja madalaid tõukeid. "Madal stimuleerib ta vagiina eesmist kolmandikku, mis on kõige tundlikum," räägib seksterapeut ja raamatu "Seducing Your Man" ("Sinu mehe rahuldamine") autor Rebecca Rosenblat.