Elu on imeline - tunne igast hetkest rõõmu! Foto: Foto: Matton Estonia
Nipid
4. jaanuar 2018, 13:32

Hommikud rasked? 3 nippi rõõmsamaks päevaks!

Kuidas sa alustad oma päeva? Kas tunned ärgates sageli väsimust ja tüdimust ning mõtled endamisi - alanud on järjekordne tüütu päev! Muuda oma mõttemustrit ning ärka juba homme õnnelikumana! 

Ole enda vastu aus ja vasta nendele kolmele küsimusele: 

 1. Kuidas sa elaksid selle päeva, kui teaksid, et see on sinu jaoks viimane?

Kujuta ette, et see on su viimane päev. Sul on täpselt 24 tundi aega, et elada oma elu nii, nagu oled alati soovinud! Kas sa oleksid enda vastu siiram? Kas sa armastaksid ennast ning teisi rohkem? Kas sa tunneksid, et su elu on õigesti elatud? Mis on need tegevused, mida sa teha sooviksid? Sõita kuhugile kaugele või teha ära langevarjuhüpe? Kes oleksid need inimesed, kellega sooviksid veeta need 24 tundi? Kellega tunned end kõige paremini? Mida sa teeksid? Kas sa elaksid suuremalt?  Iga hetk ja päev on väärtuslik, kordumatu ja ainulaadne. Naudi oma aega ja ole õnnelik. 

2. Mille eest sa oled tänulik?

Kui tihti sa tunned tänutunnet oma elu või lähedaste eest? Kui tihti sa mõttes tänad võimalust elada ning kogeda? Kiires elutempos jääb märkamatuks see lihtne, kuid nii oluline tunne - tänada, tänada absoluutselt kõige eest! Meil kõigil on nii palju eest tänulik olla- need asjad võivad olla väga väikesed või hoopis suured. Ütle kallitele inimestele "aitäh", selle eest, et nad lihtsalt sinu elus on! Täna oma kodu, et ta on soe ja hea. Täna oma keha, täna oma tundeid ja oma mõistust. Ole lihtsalt tänulik!

3. Mida võiksid teha, et su elu oleks lõbus?

Kuidas sa muudaksid oma elu lõbusaks? Kas sa sooviksid minna lõbustusparki? Lennata õhupalliga? Rõõmustada nagu laps? Hüpata porilompides, ilma et keegi keelaks? Tee seda! Tee seda kohe ja lusti! Ole rõõmus ja õnnelik! Isegi kui oled 50-aastane, on vahva hüpata porilompides ja teha lapselikke asju! Meie sees on alati väike laps, kes soovib vahel välja tulla ning lustida! Elu on loodud lustimiseks mitte piirides olemiseks! Elu on liiga lühike selleks!

Alusta juba täna oma hommikuid õnnelikumana! Foto: Foto: Matton Estonia