Keha

Ettevaatust, suitsetajad! Te rikute ka mittesuitsetajate tervist! (10)

LISA KOMMENTAAR

Totaalne jama..! 4. juuli 2016, 20:42
Võibolla on mingi osa selles loos tõsi, kuid kui arvestada kui palju mürgiseid gaase tekitavad autod jm masinad, siis ma ütleks et hoopis autod tuleks ära keelata, sest nende (nähtavad ja nähtamatud) gaasid ja tossud tekitavad hoopis neid vähke ja muid terviseprobleeme. Eriti hästi on haisu tunda kinnistes või maa-alustes (nt. kaubanduskeskuste all) parklates. Aina käib jutt suitsust, mille kohta pole absull ühtegi teaduslikku katset/kinnitust, et just see on põhjus igasugu hädade ja haiguste põhjus. Kuid auto-tossust juttu ei tehta, sest autot kasutavad peaaegu kõik. 1. Juur- ja puuviljade kasvatamisel kasutatakse mürgiseid kemikaale, mis nii või naa söömisel inimese organismi satuvad. Miks seda ära ei keelata? Äkki sealt tuleb hoopis suur osa vähk-kasvajate põhjustest. 2. Nõude pesemisel kasutatakse igasugu nõudepesu vedelikke (Fairy jne). Kes ütles, et peale nõudepesu on ka kõik need kasutatud kemikaalid nõudelt eemaldatud ning organismi need süües ei satu? 3. Kehakreemid, deodorandid jne. Kõik, mida sa paned/määrid nahale, imbub läbi naha meie organjsmi ja vereringesse. Kes õelnud, et just need vähitekitajad pole? Niiet palju loba, et näida tark. kuid null teaduslikku katset, mis tõestaks 100%, et suitsetamine on kõigi nende hädade põhjus, mida alati meedias ette laotakse. Kuni pole tõestust, vot ei usu. Bla-bla-blaa..! Päikest..!
....5. juuli 2016, 08:38
Mine maga välja! Teema on suitsetamisest, laienda oma mõtteid uues teemas!
See...4. juuli 2016, 14:08
uudis on väikene reklaam tulevasele aktsiisile. Isegi looma kõhukaasid pidid rohkem õhku saastama kui tubakasuits. Nii, et kõike ei tasu ka uskuda mida kirjutatakse.
Maütlenkrt4. juuli 2016, 16:52
Löpetagu ära vöi tömmaku veel rohkem, et neist rutem lahti saaks.Suitsule10 kordne hind otsa!
to: see5. juuli 2016, 08:31
Nii nagu Sa ei oska kirjutada, oled ka rumal. Passiivne suitsetamine on kahjulikum, kui suitsetamine ja seda ei ole vaja 21. sajandi Eesti lehes kirjutada, sest seda teavad nagunii kõik.
vanainimene4. juuli 2016, 13:42
Palun keelake elumaja rõdul suitsetamine. Kõik tuleb ülemisse korterisse sisse. Ei saa tuulutada.
Õhtuleht4. juuli 2016, 13:27
Te ise reklaamide pidevalt alkoholi,eriti õhtusel ajal ,see tapab ka inimesi.Ja see Ülemiste reklaami ristikese seal nurgas võiks reklaami sulgeda esimese sulgemisega ja ristike võiks olla inimesele tehtud!
azza4. juuli 2016, 13:12
Räàgiks äkki pisut ka heitgaasidest,mida põhjustab üleautostamine,sõjalennukite madallendudest tekkiv saaste,mille sisaldus on enam kui eluohtlik,tolmu kahjulikusest,mis linnades kubiseb kansorogeensetest ühenditest,ehituses kasutatavatest keemilistest ühenditest,mis mürgitavad elanikke pärvast päeva, ja tubakasuitsu võimalik oht muutub kordades vähem tàhelepanuväärivamaks.Milleks võidelda kasutamisega kui on olemas lihtsam ja effektiivsem võimalus - suunake oma jõupingutused tubaka tootmise keelustamisele,kulla tervisekaitsjad - aga selles sfääris olete ju jõuetud,sest raha võim on kõige kõrgem võim
Saaks ükskord teada,4. juuli 2016, 12:52
mitu protsenti mittesuitsetajatest on kopsuvähki surnud? Oleks ju ausam kui kõigest räägitaks?
Aga5. juuli 2016, 08:34
mine ülikooli, tee uurimus ja saadki teada.