Keha

Armastad päeval tukkuda? Loe, millised terviseprobleemid sind ähvardavad! (9)

LISA KOMMENTAAR

J. A. Kiir8. juuli 2016, 07:51
Mis jutt! Kogu aeg toonitatakse, et väike "power nap" päeval olevat just südamele kasulik.
Üks teine penskar.8. juuli 2016, 06:58
Olen eluaeg maganud, tukkunud siis kui und on. Vahel öösiti, rohkem vara hommikuti, kalale. Söönud, joonud olen, mida hing ihkab, millal tahes. Terve elu pole kaalu probleeme. Vererõhk pole kunagi kõrge olnud. Diabeedist ei tea midagi. Inimesed! Ärge minge pläraga hõlptulu teenivate arvamusliidrite õnge! Ongi ainus soovitus, mis tegelikult tervislikum kui paska elu aeg lugeda.
vähe imelik see targutus8. juuli 2016, 05:49
aga mul tuleb sageli uni peale just lõuna ajal kui kõht on täis söödud ja sageli nii öelda, vajun magama,mis siis sellest?Pealegi olen penskar ja vaene ja unes unustan oma vaesuse:)
Sõltumatu sveitsi instituut teatab7. juuli 2016, 23:07
Kui lasete kakale minnes püksid alla, on tõenäosus kaka püksi teha väiksem.
kas tõesti?7. juuli 2016, 22:40
Kas ei ole siin segi aetud põhjust ja tagajärge? See väsimustunne, mis nõuab selliseid uinakuid, on pigem esimene signaal hiilivalt kujunevast haigusest? Uus üleskutse: äratuskellaga diabeedi vastu?
lise7. juuli 2016, 22:31
Jama jutt. Chruchill magas iga päev ja elas väga vanaks vaatamata tervist kulutavale eluviisile.
vanarahvas7. juuli 2016, 22:10
armastas alati leiba luusse visata päeval. Diabeeti polnud olemaski. On viimase aja moehaigus ja ei teki päeval magamisest. Sedavastu juht, kes on väsinud ja artikli hirmutamisest juhinduvalt väsinuna liiklusesse läheb, võib põhjustada hoopis liiklusõnnetuse. Mõelge enne, mida avaldate. Kõik uuringud ei ole kaugeltki usaldusväärsed. Häda kui vähe magad, häda kui palju magad, häda kui seda sööd ja häda kui söömata jätad. Nagu sügisesed langenud puulehed tuules. Igal normaalel inimesel on oma sisetunne, mis talle ütleb, mis tema jaoks hetkel õige on. Ja seda ei lükka ümber ega dikteeri mitte keegi teine maapeal. Kui on uni, tuleb puhata. Kui on nälg, tuleb süüa. Mingid teadlased ei tea, mis teisele hetkel õige on. Igaüks vaadaku iseennast, mitte ärgu targutagu ega tehku rumalaid üldistavaid järeldusi. Teete sellega rohkem kahju kui kasu. Nagu meenub, et sellest samast õhtulehest olen lugenud artiklit, kus päevane uni pidi väga kasulik olema.
Ja tunnistan ausalt ülese magan töö ajal7. juuli 2016, 21:50
Ähvardab jalaga prse ja väravast välja
Seega, head orjad:7. juuli 2016, 18:25
Ärge mõelgegi magada! Tööle!