Joogafestival Haapsalus 2015. aastal.Foto: TIINA KÕRTSINI
Uudised
12. juuli 2016, 12:35

Joogafestival kutsub paljulapselised emad tasuta lõõgastuma

Nagu mullugi, oodatakse ka tänavu kümnekonna päeva pärast Haapsalu piiskopilinnuses toimuvatele joogapäevadele Läänemaa suurperede liidu emasid tasuta joogaga tutvuma. Kokku on kutse saanud 78 paljulapselist ema.

Läänemaa Suurperede Liidu juhatuse liige Svea Stamberg rääkis, et neil on organisatsioonis 78 tublit ema. Korraldajad pakkusid neile sada kohta ja 22 lastele või abikaasadele mõeldud lisakohta on naised oma lähedaste tarvis juba kinni pannud. Huvi ürituse vastu on suur ja juba eelmisel aastal, kui festival hakkas lõppema, tundsid emad huvi järgmise ehk tänavuse aasta võimaluse vastu.

"Osalemises on peamine rahuteema, et tuled ja oled omaette, festivalile tullaksegi meelerahu ja kindlust saama. Päris paljud naised said eelmisel aastal seal aega mõelda ja leidsid lahendusi," räägib Svea Stamberg. Tema sõnul huvitavad emasid erinevad joogastiilid ning ka kontserdid ning ka igapäevaelus leiavad nad aega jooga ja teiste vaimsete asjadega tegelemiseks. Svea ise on joogafestivalil juba aastaid käinud ja tunneb ennast seal suurepäraselt.

Festivali peakorraldaja Merit Raju rääkis, et Läänemaa suurperede emad kutsutakse üritusele juba teist korda ja ettepaneku tegid nad ise, et saada vaheldust pereelule. "Me otsisimegi üritusele heategevuslikku aspekti ja nende pakkumine oli meie jaoks hea leid," selgitas ta.

Joogafestival toimub Haapsalus 23.-24. juulil.