Nutikas rattaparkla Ida-Tallinna keskhaigla Ravi üksuse juures.Foto: Ida-Tallinna keskhaigla
Terviseuudised
13. juuli 2016, 11:21

Ida-Tallinna Keskhaiglas avati tasuta nutikas rattaparkla (1)

Ida-Tallinna Keskhaigla Ravi üksuses avati tasuta nutikas rattaparkla, mis annab mugava ja turvalise võimaluse kõigil rattaga arstivisiidile või protseduurile tulijatel oma kaherattalise sõiduvahendi parkimiseks.

„Üha enam patsiente tulevad meie juurde jalgrattaga. Loodame, et uus kaasaegne rattaparkla teeb nende käigud haiglasse lihtsamaks ja motiveerib neid tervislikult liikuma,“ ütles Ida-Tallinna Keskhaigla turundusjuht Inge Suder. Ta lisas, et jalgrattaga liiklemist propageeritakse ka oma töötajate seas, kellel on võimalus kasutada haigla enda jalgratast. „Suvisel ajal ja eriti kesklinna piirkonnas, kus meie üksused asuvad, annab rattaga liikumine meie töötajatele hea võimaluse kiiresti ühest kohast teise jõudmiseks,“ julgustas Suder haigla töötajaid kaherattalise liiklusvahendi kasuks otsustama. „Rattaga võiks haiglasse tulla juba seepärast, et hetkel toimuvad Juhkentali tänaval remonttööd, mistõttu on meie juurde autoga tulemine mõneti raskendatud.“

Bikeep’i nutikas rattaparkla kasutab kõrgtugevat terast ja tarka tehnoloogiat, et lukustada jalgratta raam ja esiratas. Ratta parkimine toimub sissehelistamise teenusega – lukustamiseks ja avamiseks tuleb helistada rattahoidjal kirjas oleval telefoninumbril. Sellise moel parkimine on imelihtne, mugav ja tasuta ning kaasas pole vaja kanda ka isiklikku rattalukku. Parkla asub Ida-Tallinna Keskhaigla Ravi tänava silmakliiniku/polikliiniku sissepääsu juures.