Foto: PantherMedia / Scanpix
Hea nõu
18. juuli 2016, 14:20

VALMISTA ISE: jook, mis aitab kaalu alandada, paneb naha särama ning pühib tselluliidi justkui peoga! (8)

Sellest joogist räägitakse üle kogu maailma ning seda soovitatakse ennekõike naistele. See kiirendab kaalulangusprotsessi, aitab vabaneda tselluliidist ja trimmida ka nahka. Ja selle valmistamine on imelihtne!

Tegu on nimelt linaseemneteega. Linaseemned on paljude tervislike toitainete allikaks – need sisaldavad paljusid tarvilikke vitamiine, mineraale, rasvhappeid ja kiudaineid, kirjutab Healthy Life Tricks. Samuti aitab see kehast välja viia toksiine, alandab veresuhkru taset ja pärsib isu. Linaseemned kiirendavad ka rasvapõletusprotsessi ja aitavad põletada kangekaelset kõhurasva. Ehk nagu öeldud – linaseemned aitavad vabaneda ülekaalust ja püsida soovkaalus. See jook teeb naha elastsemaks ja paneb naha särama. Ehk mida veel tahta pärast üleliigsetest kilodest vabanemist. Just seepärast ongi see jook paljude inimeste lemmikuks.

Linaseemne tee valmistamiseks vajad sa 1 liiter vett ja 3 spl linaseemneid. Vala linaseemned keeva veega üle ja jäta segu üle öö seisma. Hommikuks on jook tarvitamiseks valmis.

Seda peaks jooma 150 ml 3-4 korda päevas, umbes pool tundi enne suuremaid söögikordi. Igaks päevaks tuleb keeta värske tee.

Tee kümnepäevane kuur ja seejärel kümnepäevane paus.

Korda protseduuri, kuni oled jõudnud soovitud tulemuseni. Ning ära unusta juua linaseemnetee kuuri ajal ohtralt vett.

P.S. Linaseemneteed ei soovitata inimestele, kellel on neerukivid või keda kimbutavad maksaprobleemid.