Foto: PantherMedia / Scanpix
Hea nõu
3. august 2016, 14:50

Kolesterool kõrge? Energiat napib? Valmista lihtne segu - sellest saad abi! (9)

Kui sind kimbutab kõrge kolesterool või energiapuudus, on see artikkel just sulle – siit saad näpunäiteid, kuidas valmistada äärmiselt võimas segu, mis aitab puhastada artereid ja maksa, alandada halva kolesterooli taset ning teeb sind palju energilisemaks.

See võimas segu on kasutusel olnud sajandeid ning paljud inimesed üle kogu maailma kasutavad seda paljude tervisehädade leevendamiseks – sellest saab abi näiteks ateroskleroosi, kõrge kolesteroolitaseme, väsimuse ja infektsioonide korral, kirjutab Healthy Life Tricks. See imeline segu puhastab ka maksa ning tugevdab immuunsüsteemi.

Segu valmistamine on lihtne. Sa vajad nelja sidrunit koos koorega, 3-4 sentimeetri pikkust juppi või kaks supilusikatäit riivitud ingverit, neli küüslaugupead ja liiter vett.

Pese sidrunid hoolikalt ja lõika tükkideks. Koori küüslauk. Pane sidrunid, küüslauk ja ingver blenderisse ning blenderda, kuni valmib ühtlane segu. Pane segu seejärel pannile ja lisa vesi. Aja segu keema, eemalda tulelt, jahuta maha. Jahtunud segu kurna ning vala pudelisse või purki.

Joo üks klaas seda segu kaks tundi iga enne söögikorda vähemalt kolm nädalat järjest. Kui sulle selle segu maitse ei meeldi, lisa sellele pisut mett.

Tulemused annavad endast märku juba esimese nädalaga, esimese sammuna tunned energia tõusu.