Foto: PantherMedia / Scanpix
Mitmesugust
14. veebruar 2018, 07:45

Kuidas ka täiskasvanueas uusi sõpru leida?

Kas oled mõelnud, et täiskasvanueas on kuidagi eriti raske uusi sõprussuhteid luua? Siin on 5 nippi, mis meelitavad uusi inimesi sinu ellu.

1. Ütle kõigele "Jah"
Kui sa soovid enda sõprusringkonda laiendada, siis püüa kutsutud üritustele kohale minna. Olgu selleks siis naabrite sünnipäev või suvine grillipidu vanade tuttavate juures - sa ei tea kunagi ette, kellega õhtu lõpuks rääkima satud.

2. Ära karda üksi pidudele minna
Kas just ööklubidesse, ent näiteks nagu esimeses punktis mainitud - sünnipäevadele, grilliõhtutele või soolaleivapidudele. Üksinda üritustel osalemine paneb sind alguses küll veidi sunnviisiliselt uute inimestega suhtlema, ent see on taaskord hea võimalus enda tutvusringkonna laiendamiseks.

3. Ühine klubiga
Olgu selleks siis kaalulangetusklubi, beebigrupp või mõni muu sinu hobiga seotud kommuun. Räägi kaasa, osale ühiskohtumisel ja kohtu inimestega, kellel on sinuga samasugused huvid.

4. Kasuta telefonirakendusi
Tahad kohvile, teatrisse või niisama peole minna, ent pole kaaslast? Ole mureta! Rakendus nimega VINA töötab samal põhimõttel nagu kohtinguäpp Tinder, ent suhte asemel võid leiad endale uue sõbra.

5. Ole järjepidev
Ära anna alla! Kui sõber/sõbranna on kaugeks või eemale jäänud, siis ilmselt on sellel mõjuv põhjus ja pole kuidagi sinuga seotud. Ära karda, et oled midagi valesti teinud. Tuleta end lihtsalt meelde, paku võimalusi uuteks kohtumisteks või helista talle ja uuri, kuidas läheb.

Allikas: Purewow