Väga lihtne: jätsin menüüst välja suhkru ja jahu (tooted). Esialgu väga rangelt ja kõik kõrvetised kadusid. No praegu lihtsalt need toidud valikulised ja harva. Toimib! Kõrvetama hakkas kindlalt peenleiba peale - sööge juuretisega, mitte pärmiga leiba-saia. Ja küpsetatud kohupiim oli ka kurja juur (koogid!).
Kui kellelgi on huvi, siis - mina jahvatan linaseemned, keedan nendest keeduse (vahu riisun ära) ja joon seda pool tass hommikul tühja kõhu peale. Paksu segan keefiriga ja söön ära. Aitas gastriidist lahti saada.
mind on kõrvetised vaevanud alates 15 eluaastast ja võin ka mõndagi soovitada kõrvetiste puhul: 1. kõige lihtsam viis- jooge vett (borjomi) 2. kui vett pole käepärast, siis neelake ohtralt sülge alla, niipalju kui seda võimalik 3.kohe ja kiiresti aitab soodavee joomine soojas vees lahustatult 4.liha söömine viib kõrvetamise ajutiselt mõneks ajaks edasi 5.apteegist zantac tabletid, mõjuvad 15 min pärast
Päris jama haigus. Hommikul on tunne, nagu oleks pohmell. Pikemal perioodil tekib krooniline angiin. Vürtsikate toitude kohta märkus õige, aga siia kuuluvad ikkagi aasiapärased toidud. Märkimata on jäänud alkohol. Mingil määral aitab selle vastu sport ja kõhulihaste tugevdamine, samuti tuleb kasuks jooga.
KOMMENTAARID (8)