Foto: PantherMedia / Scanpix
Keha
13. august 2016, 12:20

Miks tasub seksimisega mõnikord viivitada? (11)

Leidsid uue silmarõõmu? Siin on välja toodud mõned põhjused, miks sa iseendale mõeldes ei peaks seksimisega kiirustama.

Sa pole oma tahtmises kindel. Enne kellegagi seksimist pead sa läbi mõtlema, kas tahad temaga intiimsust jagada, kirjutab Allwomenstalk. Kui sa hiljem alles mõistad, et ta ei ole sinu jaoks õige, on sul hea meel, et te ei läinud oma suhtega liiga kaugele.

Kvaliteet. Pea meeles, oluline on asja kvaliteet, mitte kvantiteet. Pigem nautida head seksi vähestega kui tihedat, kuid samas mitte nii head seksi.

Eneseasustus. Austa ennast ja oma keha. Ja selleks, et tunda end austatuna peaksid magama ainult sellise inimesega, kes väärtustab sind kui inimest.

Riskid. Mis siis, et on olemas kondoomid, kuid needki pole sada protsenti kindlad. Kui kaitsevahend peaks purunema, siis võib tekkida hirm soovimatu raseduse või suguhaiguste ees. Kindla partneriga koos olles on see kõik lihtsam.

Kas ta on seda väärt? Millal on õige aeg alustada kellegagi seksuaalsuhet? Kas selleks on nädal, kuu või kolm kuud? Mõni eelistab pikemalt oodata, mõni vähem - igatahes peaksid sa mõtlema, kas tema on see inimene, kes on seda väärt. See mees, kes sind seksile kiirustab, pole päris kindlasti õige.

Väldi kahetsemist. Oleme kõik teinud elus vigu, kuid neid ei peaks mitte kahetsema, vaid neist õppima. Sama kehtib ka suhetes.