Foto: PantherMedia / Scanpix
Hea nõu
16. august 2016, 16:40

TÕHUS JA GENIAALNE: Valmista jook, mis põletab kangekaelse kõhurasva (8)

Sulle teeb muret kõhurasv? Ära muretse, sa ei ole geneetiliselt neetud – midagi on lihtsalt valesti. Selle kõrvaldamiseks ei pea sa pidama karme dieete või rassima jõusaalis. Abi on ka sellest tõhusast ja geniaalsest joogist.

Healthy Life Tricks soovitab seda jooki juua enne magamaminekut ühe klaasi ning tulemused on üllatavad. Selle joogi pluss on ka, et selle koostisosad on kõigile lihtsalt kättesaadavad. Ning paljud terviseeksperdid üle kogu maailma soovitavad seda – see jook parandab tervist tervikuna, puhastades keha kahjulikest toksiinidest, ning aitab üleliigsest kaalust vabaneda.

Öösel peab seda jooki jooma aga seepärast, ei ainevahetus on siis tavaliselt aeglasem, see jook kiirendab aga ainevahetust ning paneb kangekaelse kõhurasva põlema.

Joogi valmistamiseks vajad: ühte sidrunit, ühte supilusikatäit riivitud ingverit, supilusikatäis aloe verat, ühte kurki, peoga peterselli ja koriandrit, pool klaasi vett.

Pane kõik koostisosad blenderisse ja sega hästi. Joo mahla igal õhtul enne magamaminekut ning ärka juba hommikul tsipa kergemana!