Keha

MEESTELE: Kuidas parandada sperma kvaliteeti? (5)

LISA KOMMENTAAR

.18. august 2016, 09:13
Huvitav on see, et mõned on ilmselgelt ülekaalulised, panevad ohjeldamatult tina, suitsetavad, söövad rämpstoitu, vedelevad igal võimalusel kusagil saunas--ja nii kui mõnele eidele selga ronivad, nii kohe on ka rasedus platsis.
Ilmselt on loodus ise niimoodi sättinud, et "kehv tõug" on sigivam, kui "kvaliteettõug"
17. august 2016, 21:57
Brunn17. august 2016, 18:29
Väga haige jutt aga kui saun aitab tuleks murkad sauna saata. Vanasti mõjus laastavalt elektriväli nagu tramm-troll-lift. Viimaseid juhtisid vaid naised. Tlna aga piitsutab eesti mees elektriautol ja kotid kuival.
milleks parandada,17. august 2016, 18:25
!!!17. august 2016, 16:02
Ega loodusasjatult meeste munandid pole rippuvaks loonud. Kehas sees varjul olles olnuks need ju traumade eest palju paremini kaitstud. Aga ei, pandi ohtlikult ripakile, et need paremini tuulduksid ning et temperatuur jahedam oleks. Ju see onsiis sperma kvaliteedi huvides vajalik. Seega peaksid mehed loobuma igasugu moodsatest tihedalt liibuvatest aluspükstest, mis munandid tihedalt vastu keha suruvad ning jahtuda ei lase, sperma üle kuumendavad.
Tuleks tagasi minna veńe-aegsete, avarate ning lohvkate aluspükste, niinimetatud trussikute (nimetati nende avaruse tõttu ka perekonnapüksteks) juurde.