Foto: PantherMedia / Scanpix
Hea nõu
26. august 2016, 14:05

KOLM KILO KOLME PÄEVAGA: valmista ise tõhus rasvapõletaja (7)

Keegi ei taha ringi käia niinimetatud päästerõngaga. Kuid ometi on just kõhult üleliigse rasva kaotamine raske ja keeruline protsess, mis nõuab nii toitumise korrigeerimist kui jõusaalis rassimist. Abi saab aga ka sellest joogist.

See supertervislik tee nimelt kiirendab kaalulangusprotsessi ning aitab kõhupiirkonnast rasva põletada, kirjutab Healthy Life Tricks. Lisaks on selle joogi valmistamine odav ja väga lihtne.

Joogi valmistamiseks võta peotäis värsket peterselli ja purusta see köögikombainis. Pigista petersellile peale ühe sidruni mahl ning vett poole olemasoleva segu jagu. Blenderda paar sekundit.

See supertervislik segu on võimas ja toimub kiiresti, esimesed tulemused annavad märku paari päevaga ning kolme päevaga on võimalik seda juues kaotada 3,5 kilo. Joogi võlusõnadeks on vitamiinide ja mineraalainete rohke petersell, mis toetab seedimist. Ning ka sidrun on kaalulangetajatele hea.

Parimate tulemuste saamiseks joo seda jooki viiel päeval järjest igal hommikul kohe pärast ärkamist. Pärast seda võta kümnepäevane paus ja tee soovi korral veel üks kuur.