Keha

TÄIENDATUD: lisatud e-sigareti müüjate ja kasutajate liidu kommentaar 

TUBAKAST VABAKS: milliseid võimalusi selleks on? (11)

LISA KOMMENTAAR

Mari12. september 2016, 13:00
Minu ema jättis maha laserteraapiaga ja on üle kahe aasta suitsuvaba olnud.
torujyri2. september 2016, 09:02
e-vedeliku jahutusvedelikuks nimetamine on totter ning eksitav. Samahästi võiks odekolonni joogiks nimetada.
Jahutusvedelike koostis:
a) EG- etüleenglükool+ aditiivid /+ vesi/.
b) PG- propüleenglükool + aditiivid /+vesi/
Aditiivid väldivad korrosiooni ja sadestite teket, vähendavad vahuteket ning annavad värvuse. Etüleenglükoolibaasil saadud jahutusvedelikud on rohelised või sinakasrohelised, propüleenglükooli baasil saadud- (purpur)punased.
Juhan.1. september 2016, 08:08
Kui me kõik suitsetamise ja viina joomise maha jätaksime millest siis meie riigiisad elama hakkavad kui aktsiisid ei laeku?
Joker31. august 2016, 22:53
...Aitab ainult alul sellestki kui öelda endale hetkel aitab, homme suitsetame edasi.
Volly31. august 2016, 22:15
Olin 22 aastat kõva suitsetaja ca 1,5 pakki päevas, siis läksin üle e-sigarettide peale ja aurutasin neid vedelikke mille nikotiini sisaldus oli 12 mg. vist oma 2 aastat ja viskasin needki nurkka. Nüüd juba 8 kuud suitsust prii ja kiusatust ei mingisugust. Alguses veidi pelgasin, et hommiku kohvi ja vahest õhtuti väikse õlle järel tekib suitsu isu, aga ei midagi. Korra proovisin naljaviluks ühte mahvi, no köhi või kopsud ribadeks.
Sander31. august 2016, 22:07
"milliseid võimalusi selleks on?"- on vaid üks võimalus JÄTTA MAHA. Omast kogemusest, ei mingit raketiteadust. Tõmbasin veneajal 15 aastat, mitte praegust supiauru, vaid "belomori" ja maha jätsin, mitte nn. päevapealt, vaid "lõunapealt". Nimelt läksin sööklasse sööma, viskasin koni ja poole pakki söökla trepil urni ning väljudes enam ei teinud ja tänaseni. Ei mingeid komme taskus, ega tablette, vaja vaid tiba tahtejõudu.
usun, et 31. august 2016, 17:44
jahutusvedeliku mõju organismile vist pole kuigi hea
Urmas31. august 2016, 16:23
Enda kogemusest võin öelda, et nõelravi ja tahtejõul suitsetamisest loobumine ei toiminud, aitas Allen Carri meetod. Olin suitsetaja 22 aastat ja praeguseks 2 aastat suitsuvaba. Ei ole ka mingeid kiusatusi olnud :-)
Mida iganes31. august 2016, 14:11
Kes on piisavalt tark, ei lähe sigareti ligi ka mitte. Igasugused 20 ja peale võimalused unustage ära.
Ravi, ravi, ravi, ainult ravi!31. august 2016, 14:11
Aga kas keegi on alustanud kampaaniat, et lastele, kes pole kunagi suitsu proovinud, ka edaspidi sisendada, et ei proovikski? Või, on keegi üritanud lastele leida tegevusi, mis asendaks tubakaisu? Tegevusi, mis ka rahakott välja kannatab? Alles uue põlvkonnaga saaksime suitsetamist vähemaks tõrjuda. Mina, vana korsten, 48 a. suitsetanud, ei jäta nii lihtsalt maha. Ja kas on enam mõtetki? Elu pikendamiseks pole enam mingit tolku tubakast loobuda. Ja kes ütleb, et lõhnaõli ei haise? See on haistingutes kinni. Mõni naine kui mees haisevad oma firma lõhnadega hingematvamalt kui teine suitsulõhnaline. Valik on teie!
mamma31. august 2016, 14:04
mitu sõpra, kes on tõesti tahtnud suitsetamisest loobuda, on tarvitanud arsti ettekirjutusel ravimit nimega Zyban ja
on lõpetanudki suitsetamise.