Terviseuudised

Ossinovski: Me ei poolda lastearstide süsteemi lõhkumist (9)

LISA KOMMENTAAR

nojah2. september 2016, 12:48
Sotsid on viimase 2 aasta jooksul paar korda rääkinud, millega nad nõus pole.
Aga lõpuks lömitavad ikka reffide ees.
Eesti muutub järjest inimvaenulikumaks, sotsiaalpoliitika kui selline on vaid nõrgematele järjest suurema koormise selga ladumist.
Refid on avalikult rahvavaenulik jõuk. Aga sotsid on ennast reklaaminud kui inimeste eest seisjatena. Millal lubadused teoks hakkavad saama?
Öige,hr.Ossinovski2. september 2016, 13:06
et seisad laste ja rahva eest.Selles haigekassa puudujäägis on süüdi Röivas oma suutmatusega raha öigesti paigutada.Prioriteedid on tal paigast ära.Maetakse raha möttetutesse projektidesse,rollotatakse,aga kuhu vaja, sinna ei jätku.Kus need suured ülejäägid on,mis töötukassal? olid.Läksid käiku Venemaa heidutamiseks?Röivas on kaevanud endale ise augu ja sinna ta peagi ise kukub.Ka helgemad pead tema erakonnast astuvad temast eemale.Tubli,hr.Ossinovski,vöitle rahva öiguste eest.
See pole võitlus.2. september 2016, 13:20
See on tühikargamine. Kui Ossil oleks munad, ja ta kutsuks rahva, kõik koos, Toompeale, õigust nõudma, oleks mehe tegu. Ja usu, sellise kutse peale saaks hulga rahvast kokku. Praegust juttu oleme varemgi kuulnud. See susiseb peagi tühjaks, et siis kunagi jälle, ainult teiste sõnadega, alustada. Need libedikud oskavad ühte ja sama mulli, erimoodi puhuda.
DR.2. september 2016, 12:40
erameditsiin tuleb haigekassast minema kihutada.kui läksid erasse,saa ISE hakkama.siin on ka põhjus pikkade järjekordade tekkeks.
Ei saa aru?2. september 2016, 11:53
Mis mõtte on nurga taga iniseda?
Oh, Gena, Gena!2. september 2016, 11:48
Tead? Tee, kuidas teed, perse see süsteem on juba läinud. Raha teil riigis juba ammu pole. Tead, miks? Sest eesotsas istuvad närilised. Ja sina, totuke, loodad, et jaksad neid toita ja kasida? Kelle arvelt, Gena? Munadeta mees!
Punane raamat2. september 2016, 11:12
küsin2. september 2016, 10:45
See ju puhas sotsialism, et ma pean hakkama oma lapsega jälle mööda igasuguseid lastearste jooksma. Minu pere perearst on meid kõiki väga hästi ravinud ja me oleme väga rahul. Ma ei saa aru kavandatavast, et lisaks perearstile hakkab minu lapsega tegelema tervisekeskuses ka lastearst. See tekitab jälle sellise segaduse, et keegi ei tea, mida teeb ja lõpuks ei vastuta ka keegi mitte millegi eest.
Ma saan aru sellest, et lastehaiglas on spetsialistid ja vajadusel ma saan nende poole pöörduda. Perearst peaks olema ikka kõige alus.
Odav Zhenja,odav2. september 2016, 10:34
Lapsed olid,kas nüüd lemmikloomad?