Lastefondi vabatahtlikudFoto: Allar Mehik
Terviseuudised
15. september 2016, 09:17

Lastefond otsib vabatahtlikke

Kõik hea südamega inimesed, kes sooviksid panustada oma aega raskelt haigete laste abistamisse, on oodatud liituma TÜK Lastefondi vabatahtlikega. 21. ja 28. septembril toimuvad ka selleteemalised tutvumisõhtud Tartus ja Tallinnas.

Lastefondi vabatahtlikuna on võimalik toetada raskelt haigete laste ravi väga erinevatel viisidel: osaleda annetuste kogumise aktsioonidel; tutvustada Lastefondi erinevatel üritustel; korraldada ja ellu viia heategevuslikke ettevõtmisi; pakkuda välja uuenduslikke ideid annetuste kogumiseks; otsida uusi koostööpartnereid; rakendada Lastefondi hüvanguks oma erialaseid oskuseid (IT, graafiline disain, blogimine, filmimine ja videotöötlus, müügitöö jms) jne.

Vabatahtliku tegevuse võimaluse tutvustamiseks korraldab Lastefond tutvumisüritused 21. septembril kell 18.15 Tartus kohvikus Spargel ning 28. septembril kell 18.00 Tallinnas Radisson Hotel Olümpias.

Fondi vabatahtlikega on oodatud liituma kõik need, kel võimalus ja soov panustada endale sobivas määras oma vaba aega raskelt haigete laste hüvanguks ning kel hinges kustumatu janu uute põnevate kogemuste, väljakutsete ja tutvuste järele.

“See inimene võiks olla hooliv ja abivalmis, aga ka entusiastlik, meeskondlik, kohusetundlik, usaldusväärne, avatud ja pühendunud,” täpsustab Lastefondi strateegijajuht Küllike Saar.

“Loomulikult on see kahesuunaline tee, mis tähendab, et tubli panuse eest pakub Lastefond ka üht-teist vastu,” lisab Saar. “Meie vabatahtlikud saavad hindamatuid kogemusi, toetava sõpruskonna, uusi ja huvitavaid kontakte ning suurepärase enesetunde teadmisest, et aidatakse ühiskonna kõige nõrgemaid.” Lisaks saab eduka vabatahtlikkuse korral tulevaseks karjääriks kaasa soovituskirja fondi juhtkonnalt.

Rohkem infot tutvumisürituste kohta leiab Lastefondi kodulehelt www. lastefond.ee ja Facebooki lehelt https://www.facebook.com/lastefond.