Foto: PantherMedia / Scanpix
Mitmesugust
26. september 2016, 11:52

38 KAOTATUD KILO PÄÄSTIS ABIELU: naine oli liiga paks, et seksida...

121 kilo kaalunud naine taipas, et tema abielu on karidel, sest tema on lihtsalt liiga paks. Nii võttis naine end käsile ja asus kilosid kaotama, et oma meest mitte kaotada.

Nelja lapse ema Sue Hayes (47) kandis rõivaid suuruses 24 ja keeldus abikaasaga seksimast, mistõttu leidis mees voodist vaid naise poolset külmust ja ükskõiksust, vahendab Mirror.

Sue vihkas oma suurt keha ja oli kindel, et kui mees teda alasti näeb, siis vihkab ka abikaasa teda.

Aga Sue polnud alati olnud nii suur.

Kui ta 39-aastase abikaasa Lee-ga abiellus, siis kaalus ta 66 kilo, kuid aastate möödudes kaal muudkui kogunes. Nii hakkas see mõjutama paarikese suhet ja aktiivsust voodis.

Rasedused, stress ja isa surm  - see kõik pani naist vaid veelgi enam sööma. Seeläbi kannatas aga abikaasa vaikivalt naise kõrval argielu seksita.

"Mida rohkem ma sõin, seda halvemini ma end tundsin. Seega pidin veel sööma. Ma olin nõiaringis. Pärast suurt söömist lubasin, et homme on helgem päev ja kõik ei kordu," meenutab naine.

Kui järgmine päev hakkas kõik taas uuesti pihta...

"Ma teadsin, et mu mees armastab mind minu pärast. Ta kohtles mind alati printsessina - hoolimata mu kaalust. Aga suuremaks muutudes - mu enesekindlus kadus," selgitab Sue. 

Kuhjusid tervisemured ja vaidlused mehega...

Aastad läksid, kuni mees võttis lõpuks naise käsile ja ütles, et ta on suhtes õnnetu, mistõttu võiksid nad proovida nõustamist.

Nõustamine aitas ja naine andis lubaduse, et korrastab enda elu, et hoida koos peret ja abielu.

Naine liitus programmiga ja asus kilosid kaotama, mis tõstis ta enesetunnet ja tahet oma kumerusi ka mehega jagada.

"Seks Lee-ga on fantastiline," naudib Sue nüüd tervislikumat elustiili ja aktiivset voodielu õnnelikus abielus.

Fotod!