Lapsed

Kuidas aidata peavalude käes vaevlevat last? (5)

LISA KOMMENTAAR

MATS27. september 2016, 08:54
Tuleb lihtsalt arvuti tagant värskesse õhku minna ning näiteks joosta, mängida ning sportida. Ning nutitelefon tuppa jätta, mitte end sellega kiiritada. Soovitavad on ka värsked, vitamiinirikkad lma e-aineteta toidus ja puhas vesi. Mitte aga rämpstoit ning energiajoogid.
!!!27. september 2016, 01:35
Tuleb lihtsalt arvuti tagant digikeskkonnast välja õue, värske õhu kätte minna! Seal midagi aktiivset teha ning tegutseda. Näiteks sporti. Ja kiirgav nutitelefon tuppa maha jätta. Tuleks loobuda ka rämpstoidust ning energiajookidest j.n.e. Ning toituda tervislikult, värsket kraamist, juua puhast vett.
Neo26. september 2016, 21:46
Tahtmata vastu vaielda tublile doktorile peab siiski nentima ,et kui sinul miski valutab siis raiu see maha.
!27. september 2016, 01:37
See on idamaine moslemitarkus vist?
Tubli Dokktorr26. september 2016, 21:27
Soovitustes ei ühtegi põhjust, ei ühtegi viidet uuringutele, mis selgitaks peavalu suurenemise, ei ühtegi toitumis õpetust, ei ühtegi kiirguse kaitset, ei ühtegi soovitust vähendada kiirgustasemeid ja kokkupuudet kiirgavate vahenditega, ei ühtegi sundasendi toimetest, ei ühtegi depressiivsust süvendavaid põhjusi, nagu solk vool kaugloetavatest elektriarvestitest, repiitoritest koolimaja seinal, lähedal asetsevad mobiilimastid, kiirgav demotehnika, taskusolev 24/7 nutitelefon ja loomulikult absoluutne tervisepauk Digipöörde näol, kus kiiritamine algab 1.-st klassist koos tugeva wifiga ja 30 aktiivselt kiirgava tahvelarvutiga. Teate mis - peavalu on veel kuki-muki selle kõrval, mis hiljem tekib. Targad inimesed elavad meil ja targad on ka nende abilised.