Tilly Listeri "Kristallravi raamat ja kaardid. Maa iidne energia sinu teenistuses". (Kirjastus Varrak) Foto: Erakogu
Raamat
27. september 2016, 16:10

Kristallravi: pane maa iidne energia iseenda teenistusse (1)

Kristallide populaarsus on viimasel ajal meeletult kasvanud. Küllap on põhjuseks tõik, et inimesed on kristallide väge enda heaks ära kasutanud iidsetest aegadest peale ning selle vastu on hakatud järjest enam huvi tundma ka tänapäevases materialistlikus maailmas.

Üks võimalus kristallide maailmaga tutvust teha on kirjastuselt Varrak äsja ilmunud Tilly Listeri teos "Kristallravi raamat ja kaardid. Maa iidne energia sinu teenistuses".

Raamatu autor kirjutab, et kristallid on kõige korrapärasemad ja lihtsamad tahked ained universumis, nende ilu, rabavad vormid ja värvid on läbi aegade äratanud aukartust ning andnud neile vaimse mõjukuse.

Paljud kristallidega tervendajad usuvad, et keha dünaamika kordab kristallide korrapära – kristallid aitavad keha iseennast korrastavatel funktsioonidel tõhusamalt toimida. Kristallid võivad olla väga head abimehed, et vabaneda emotsionaalsest stressist ja taastada meelerahu.

Äsjailmunud komplektist – lisaks raamatule on kaante vahel ka kolmkümmend kuus kristallidega kaarti, mida saab kasutada ennustamisel ja visualiseerimisel kristallide asemel - leiab juhised, kuidas kasutada kristallide energiat iseenda huvides.

Raamatus on selged peatükid, kust saab aimu, kust kristallid on pärit ning kuidas need tervendavad. Välja on toodud kristallide omadused ja seosed erinevate planeetide ja tähemärkidega. Mahukas peatükk käsitleb ennustamist kristallidega ning lõpetuseks antakse veidi juhiseid ka kristallimaagiaga katsetamiseks. Kõik selle nimel, et iseennast paremini mõista ja tervendada.

See raamatuke koos kaartidega on maiuspalaks kõigile esoteerikast huvitatuile, kuid miks mitte ka nägus kingitus juhatamaks kaaslasi kristallimaailmaga tutvust tegema.