Foto: PantherMedia / Scanpix
Hea nõu
2. oktoober 2016, 14:00

USKUMATULT TÕHUS: Üleliigsed kilod viib ja energiat annab sidrunidieet! (18)

Kui tahad üleliigseid kilosid kaotada ja välja näha nagu alati särav lauljanna Beyonce, võta appi sidrunidieet - see aitab puhastada keha sellesse kogunenud kahjulikest ainetest, kiirendada ainevahetust ning parandada immuunsüsteemi tööd.

Beyonce kaotas nimelt just seda dieeti appi võttes pärast rasedust 38 üleliigset kilo, vahendab Healthy Life Tricks.

Dieediks vajaliku segu koostamiseks vajad sa: 8 tassi vett, 6 sidruni mahla, ½ tassi mett, jääkuubikuid, 10 piparmündilehte.

Segu valmistamiseks pane vesi kaussi ja pane see pliidile. Soojenda vett 60 kraadini, vesi ei tohiks minna üleliia kuumaks või keema. Siis pane kõik vajalikud koostisosad vette, sega kaks minutit ja eemalda anum pliidilt. Kui segu on jahtunud, pane see külmkappi mõneks tunniks seisma. Hiljem sega veel kõik korralikult läbi ning imejook ongi valmis.

Hiljem jälgi, et paneksid iga joodava klaasi kohta ühe jääkuubiku. Seda põhjusel, et inimese keha kasutab rohkem energiat, kui ta peab külmi toite või jooke tarbides neid soojendama.

Joo klaas seda jooki enne hommikusööki. Hommikusöögiks võiksid eelistada puuviljasalatit. Teine klaas joo õhtul kell 16, seejärel söö samuti puuvilju. Kaks tundi enne magamaminekut joo kolmas klaas.

Kogu dieedi ajal võiksid su toidud olla pigem kergemad, hoidu töödeldud või ebatervislikust toidust. Dieet võiks kesta viis päeva järjest.

Ning kui sa kasutad seda segu oma keha puhastamise, mitte kaalulangetamise eesmärgil, joo päeva jooksul ära kogu valminud segu.