Kui sind kimbutab pidev energiapuudus, võta ette suurpuhastus kehas kahjulikest toksiinidest vabanemiseks.Foto: PantherMedia / Scanpix
Keha
3. oktoober 2016, 16:30

Viis märki, et su keha on täis kahjulikke toksiine (3)

Ebatervislik toitumine, vähene kehaline koormus, alkoholi tarbimine ja suitsetamine täidavad meie keha toksiinidega, mis mõnikord võivad põhjustada tõsiseid terviseprobleeme.

Et mõista, millal on aeg võtta ette suurpuhastus kehas, pööra tähelepanu sellele, kuidas keha toimib, soovitab Healthy Foodstar ja toob välja viis märki, mis näitavad, et su kehas on liialt palju toksiine.

1.            Keel on muutnud värvi. Kui su keel on pealt kollane või valge, on suur tõenäosus, et su kehas on liialt palju toksiine.

2.            Nahaprobleemid, vaatamata korralikule hügieenile, viitavad toksiinide üleküllusele.

3.            Peavalu on esimene märk sellest, et mingi osa sinu kehas ei tööta nii nagu peaks ning üks põhjus võibki olla suur toksiinide hulk kehas.

4.            Energiapuudus. Kui sa tunned kroonilist väsimust ükskõik kui palju sa ka ei magaks, võta kehas ette suurpuhastus.

5.            Unetus. Kui sul on probleeme magamajäämisega ning une kvaliteet on halb, võib see olla märk liiga suurest toksiinide kogusest kehas.