Foto: PantherMedia / Scanpix
Terviseuudised
5. oktoober 2016, 13:15

Hea kohvi nädalal koguti Doktor Klounile 1570 eurot

Eelmisel nädalal toimunud Hea kohvi nädalal koguti kohvi müügi ja vabatahtlike annetustega Tallinna, Tartu, Rakvere, Pärnu ja Kuressaare kohvikutes-restoranides Doktor Klouni heaks 1570 eurot.

Dr. Kloun teeb rõõmuvisiite haigetele lastele Tallinna, Tartu ja Narva haiglates. „Kui haiglas viibivatel lastel käivad külas Doktor Klounid, saavad rõõmsamaks kõik osalised. Laste naer ja tervistav hea tuju on meie külastuste eesmärk. Doktor Kloun tänab kõiki Hea kohvi nädalal osalenud kohvikuid ja KAFO-t pikaajalise ja tugeva toetuse eest rõõmu jagamisel,“ on Doktor Klouni asutaja ja eestvedaja Romola Vesker tänulik kõigile projektis osalenud inimestele.

Hea kohvi nädal sai toimuma teist aastat järjest KAFO Keskuses ja kohvikutes-restoranides Platz, Pagaripoisid , Veski kõrts, St. Patrick`s, Sardiinid, Basiilik, Reval Kondiiter, Bliss, Reval Cafe`, Truffe, Hektor Hostel, Cafe XS, Classic, Arensburg Boutique Hotel & Spa restoran ning Rakvere Teatrikohvikus. Nädala jooksul annetati igalt müüdud kohvijoogilt 10 senti ja lisaks sai eelnimetatud kohvikutes teha ka vabatahtlikke annetusi Doktor Klouni heaks. Eelmisel aastal koguti Hea kohvi nädalaga kokku 1046 eurot.

MTÜ Doktor Kloun tegevus rajaneb vaid ettevõtete ja eraisikute toetusele ning igaüks saab laste paranemisele kaasa aidata. Hea kohvi nädala projekti eestvedaja KAFO on toetanud Doktor Klouni selle asutamise algusest. „Doktor Klouni näol on tegemist Eesti ühe ainulaadsema ja tähelepanuväärsema sotsiaalse algatusega, mille toetamine on meile läbi aastate siirast rõõmu pakkunud,“ selgitas KAFO tegevjuht Indrek Nõlvak.