Keha

Kõrge kolesteroolitase: viitsütikuga pomm sinu kehas (17)

LISA KOMMENTAAR

Mäks9. november 2017, 04:38
Austraalia aborigeenidel on madalaim kolesteroolitase maalimas. Samas suurim surevus südame- veresoonkonna haigustesse. Selline uurimus on teht. Samas artiklis (rootsi keelest tõlg) öeldakse ka, et uuringud ei näita seost kolesterooli langetamise ja südame veresoonkonna haiguste vähenemise vahel.
ole terve7. oktoober 2016, 14:01
Kolesterool ja selle ravimid on üks 20.saj suuremaid tervisemüüte. Lihtne retsept terveks eluks on - söö ja liigu mõistlikult. Kui päeval istud kontorilaua taga ja õhtul teleka või arvuti ees, näksid pidevalt või vohmid mõõdutundetult süüa ja loodad, et mingi tablett asja korda ajab, siis ongi jama majas.
Erla7. oktoober 2016, 16:08
Ole hea, too oma jutu kinnituseks teaduslik uuring ka välja. Muidu oled vastutustundetu esineja.
kuule Erla8. oktoober 2016, 18:24
Meditsiini valdkonna esindajad ise räägivad, et statiinid teevad dementseks.Nii nimetatakse kolesterooli alandajaid mis apteegis müügil.
ats11. oktoober 2016, 10:27
Infoks7. oktoober 2016, 13:12
Parim preparaat mida kasutada on apteekides saadav Reg´Activ Cholesterol.
Tiiu7. oktoober 2016, 12:33
On olemas ka päritav kolesterool ,kui sul on veresuhkur normis ja ei tarbi isegi neid nimetatuid toite mida mainitakse. Minul on kõrge kolesterool, Tartus tehti kindlaks ja samamoodi pead ravimeid tarbima, nende kahjulikkusest võid lugeda ise ka patsiendi infolehest.
7. oktoober 2016, 21:36
Keha ise toodab kolesterooli veresoonte lappimiseks ja veresoonte lõhkujaks on süsivesikud, olen kuulnud soovitust süsivesikute tarbimist piirata, minul aitas hommikuti pekikillu söömisest (muud rasvad ka sobivad, aga tingimata hommikul ja ilma süsivesikuteta, see parandab rasvlahustuvate ainete väljaviimist ja ei lase veresuhkrul kõikuda, saingi niisama kolesterooli alla. Varem oli kolesterool kõrge ja labajalad nagu pärsid, nüüd on normis jälle.
7. oktoober 2016, 21:49
naturaalse tsee- vitamiini puudus oli ka kuidagi asjaga seotud.
7. oktoober 2016, 21:50
vitamiini nimi on siin ka keelatud?
No kuulge11. oktoober 2016, 10:29
infoleht ei saa olla teadmiste allikas, sest "iga juut kiidab oma kaupa"
...7. oktoober 2016, 10:54
See artikkel on äärmiselt pinnapealne ja mõjub rohkem inimeste põhjuseta hirmutamisena. Kollesteroolitase üksi ei näita veel mitte midagi. Selleks, et tada organismi seisundit, on vaja teha põhjalikum veretest, kus uuritakse lisaks üldkoleteroolile ja hea ja halve kolesterolli suhet ja muid maksanäitajad. Millegi pärast on kolesteroolist tehtud avalikkuse ees mingi püha sümbol, tegelikult on oragnism palju keerukam tervik ja see üks konkreetne näitaja eraldi ei näita tegelikult mitte midagi. Eriti haiged on need kaubanduskeskuste kiirtestiputkad, kus kõrgenenud kolesteroolile leitakse rkohe raviks ka väga kallid toidulisandid. Minge parem perearsti juurde ja laske endal korralik vereproov teha, kus uuritakse kõiki peamisid näitajaid ja vaadake oranismi kui tervikut.
mulle öeldi7. oktoober 2016, 14:16
Haigekassal ei ole raha minu analüüsidele.
naine7. oktoober 2016, 14:35
Sa ise oled pinnapealne. Kui sul on palavik, siis on sul palavik. Kas see näitab midagi? Muidugi näitab. Sama on ka kolesterooli tasemega. Kui kolesterooli tase on kõrge, siis kolesterooli tase on kõrge. Kas see näitab midagi? Muidugi näitab. Palun mine hari ennast.
mees7. oktoober 2016, 14:52
Ei näita, mitte midagi ei näita. Loe teaduskirjandust. Kolesteroolitase ei oma mitte mingit statistiliselt tõestatavat seost ateroskleroosiga.
lapsukõnõ7. oktoober 2016, 15:46
Kui palju on kõrge ja kuipalju on madal?
Tegelikkus on suht lihtne - kolesterooli toodab meie organism ka ise ja ilma selleta oled surnd momentaalselt.
Ja võiks ennast harida selles suhtes, et kogu kolesteroolimull oli meerikas paari rahajõmmide poolt äraostetud teadlase pr projekt.
Tänu millele keegi (ei tea küll kes?) on kolesteroolialandajate müügiga teeninud megavarandusi, pool meerikat on aga ülekaalulased.
7. oktoober 2016, 21:48
palavik võib olla paljudel erinevatel põhjusel, sama moodi kõrge kolesterool, sümptomite ravimine on täielik ummiktee, samal ajal inimene invaliidistub, kuna ei otsita välja põhjust. Praegu juba tunnistatakse, et rasvane toit ei ole kõrge kolesterooli põhjus, kuna