Terviseuudised

Haigeid lapsi sünnib järjest rohkem (41)

LISA KOMMENTAAR

Uunu14. oktoober 2016, 21:52
Praeguse mittesuitsetaja elu on mürgisem, saastatum ja bakterite eest kaitsetum, kui seda oli 30 aastat tagasi suitsetaja oma.
puhtus on inimkonna hukk14. oktoober 2016, 16:40
sööge rohkem keemiat ehk toppige kogu toit keemiat täis, steriliseerige kogu elukeskkond jne. Saategi selle mida loote.
murr13. oktoober 2016, 19:42
ja need sündinud lapse vaktsineerimised mürkidega
õnnetu vanaema13. oktoober 2016, 17:19
Minu tervel ja tublil tütrel sündis tänu tartu sünnitusmaja hooletusele väga raske hapnikupuudusega laps,kes jääb kahjuks elu lõpuni haigeks.Suur haiglates ei jätku kõigi jaoks piisavalt aega.
tiidja13. oktoober 2016, 17:10
see on ilmselge näide sellest, et elu on veel hüvamaks muutunud kui vanas Kreekas . Seal aadelkond sukeldus ulaelusse ja nautis pordut kohe täiel rinnal. Tulemus on ajaloost teada, Sama kordus ka Roomaga. Nüüd on siis kord meie käes.
13. oktoober 2016, 16:52
kub oli esimene?kallas,ansip,rõivas.mida nooremaks-seda lollimaks
kirjutasin13. oktoober 2016, 16:36
Et liiga palju juuakse, suitsetatakse ja sellega rikuvad rasedad enda ja oma lapse tervise...Pidev pidu peo otsa, vaadake noori naisi! Millised nad välja näevad lisaks suures ülekaalus.
mida13. oktoober 2016, 14:07
rohkem jauratakse tervislikest eluviisidest,seda hullemaks asi läheb.kõik ainult targutavad,mis on hea mis halb.iga inimene on isiksus ja kõik on erinevad.minu arust on vaja taastada maaelu.loomapidamine,aiamaad olgu igas talus.vähemalt maalapsed kasvavad tervete ja tugevatena.see sodi ,mida me sisse sööme on loomulikult inimesele kahjulik.sissetulekud on nii väiksed,et seda kallist ja kvaliteetset toitu ei jaksa osta,ja söömegi jama.kust siis need terved järglased saavad tulla.
no13. oktoober 2016, 15:13
Mida olen veelpannud tähele, et rasedad suitsetavad ja joovad. Vanasti elati maal, kõike kasvatati ise, eimingit keemiat ja lapsed terved nagu purikad.
lisaks14. oktoober 2016, 13:51
Rasedad jõid ja suitsetasid ka varem. Aga vanasti ei olnud nii palju autosid ja lennuliiklus oli kõvasti väiksem. Kõik kütusel töötavad masinad toodavad saastet, Lisaks vaadake, kui palju tarvitatakse tänapäeval igapäeva elus keemiat. Müüdav toit on keemiast saastatud. Vanasti ei olnud nii palju keemiat igapäevases elus kasutusel. Vanasti kasvatati aiasaadused sõnnikuga väetades, tänapäeval on sõnnik samuti kemikaale täis sest looma sööt sisaldab kemikaale.
seda võiski arvata13. oktoober 2016, 13:19
suuremjagu toit on läbi immutatud igasugu nitrititega. kõik kaua säilivad toiduained ei ole tegelikult söödavad. pluss närviline keskkond, arvutid, nutid jne.
Eestis13. oktoober 2016, 13:54
on veel küllalt saada looduspuhast toitu. Võrreldes Läänega. Aga laiskusest me ei viitsi mujale minna kui lähimasse marketisse. Peale selle, ostke kõik nutikad! Inimene kaugeneb loodusest. Ja sinna pole midagi parata. Uskuge rohkem "teadlasi" ja "toitumisnõustajaid"! Kas kuskil koolitatakse ka toitumisnõustajaid? Aga iga teine seda ametit peab.
keemia tapab13. oktoober 2016, 15:03
Kasuahnus:
https://www.youtube.com/watch?v=Nlf_FxaeLU8
Samamoodi toimivad ka umbrohutõrje-mürgid (Round-up).
Need, kes praegu elavad üle 60ne eluaasta, on kasvanud puhtas keskkonnas, puhast toitu süües. Peagi on nii, et kasuahned suurtöösturid pakuvad vaid maitsestatud-lõhnastatud mulaaže. Aga hirmus saab see lõpp neil olema...
Õnneks või õnnetuseks13. oktoober 2016, 16:09
olen juba 65. Aga tõsi. Ei ole kunagi kehakaaluga probleeme olnud. Magan hästi. Söön kõike, mis hing ihkab. Loomulikult teen vahet, mis marketist, mis õemehe talust. Suhkrut ei pea mingiks mürgiks. Liigun palju looduses, ikkagi kalamees ju. Ja teate vastust neile, kes kõike teavad? Laulust "Kauge aeg", "....ikka mäletan ma taati, jalul varavalgest saati. Teate? ".... kuidas elu ka ei talland, ja ei tunnistanud võõraid tõdesid"! Kes pole veel kuulanud, kuulake, eriti sõnu.
jaak13. oktoober 2016, 13:16
kui ei panda piiri toiduainetes nii suurel hulgal keemia kasutusele, sünnib veelgi rohkem haigeid ja arstide koormus pidevalt samuti tõuseb
minumeelest13. oktoober 2016, 13:14
Ei maksa ajada keemia kaela, inimene sööb, mida ta ise tahab. Kuid ebaterved eluviisid ongi peamine põhjus, miks sünnivad haiged titad.
Maailma Ime13. oktoober 2016, 14:11
Kust Sa sis normaalset toitu saad- selverist?
üldistamine on tore14. oktoober 2016, 01:37
Olen põhimõtteliselt karsklane - vahel harva pokaal šampust vastuvõttudel. Ei ole suitsu isegi proovinud mitte. Sama lugu narkoga. Pole minu jaoks olnud kombeks ka voodist voodisse hüpata. Kogu elu sporti teinud ja toitunud mitmekesiselt. Ei armasta rämpsu ega magusat.
Ometi on kõik minu lapsed pärast sündi vajanud intensiivis kosumist. Kui palju on seal olnud arstide tähelepanematust, jääbki teadmata. Osaliselt süüdi geeniviga, mida kannan ja mis on põhjustanud raskuseid rasedustega ning mõjutanud lapsi. Kõik need kolm on statistika kohaselt haigena sündinud lapsed, kuid nüüdseks suured ja täiesti normaalsed, koolis viielised ja muidu asjalikud. See geeniviga elu niivõrd ei mõjutagi, ainult rasedusi.
Diagnoosimisvõimalused ja oskused on paranenud. Avastatakse kõike sedagi, mis varem oleks tähelepanuta jäänud (näiteks see nn auk südames, mis peaks kohe pärast sündi sulguma - tänapäeval leitakse see üles, aga tean oma põlvkonnast mitmeid, kel alles täiskasvanuna samad probleemid avastatud. Kusjuures paljud kasvavad sellest välja ka). Paljud nendest "muudest vastsündinute haigustest" ei ole midagi tõsist ja neist kasvatakse välja.
Kusjuures minu kogemus ühe lapsega: arstid ei lubanud mul last piisavalt rinnal hoida, et ta kosuda saaks. Toppisid lisatoitu ja siis imestasid, miks laps oksendas ja miks tal ainetest puudus tuli. Kui sain lapse enda tunnetuse järgi rinnale, olid näidud paari päevaga korras.
Samuti oli arstidel probleem, et laps on nii nõrk, et nuttagi ei jõua. No miks ta ei nuta, kui temalt verd võetakse. Lapsel oli kõik hästi, ta lihtsalt oligi rahulik. Oodatud ja armastatud ning kisa tegi väga harva. Süstide peale pole ta iial nutnud. Sama lapse puhul väideti, et ta ei hoia kehatemperatuuri, kuigi lapsel oli nahk normaalset värvi ja käed-jalad soojad. Nende tulemused kraadimisel ei meeldinud neile ja nii leiti lapsel uus häda, miks ta peaks olema termomadratsil, mitte ema kaisus oma soojareguleerimisega harjuma. Õnneks oli üks õde, kes lähtus tunnetusest, mitte kraadiklaasinumbrist, mis pildiga kokku ei sobinud. Kui palju on neid "haigeid" lapsi, kes vajaks vaid oma ema, aga arstid neid jälgimises hoiavad ning emadele vaid kellaaja peale väljastavad rangete õpetussõnadega, mis emade stressi suurendavad ja seega ka lapse vaeva pikendavad?
Ei taha üldistada, on ka väga häid arste, kuid kahjuks näib, et mõned peavad nagu oma eksistentsi tõestama pideva ülediagnoosimisega. Laps sünnib, see on raske töö. Ta ei pea vastama kõikidele kriteeriumitele, iga asja peale karjuma (et tõestada oma jõudu), hakkama sööma ja juurde võtma täpselt raamatute järgi. Natukene võib lasta taastuda ja vähemalt mitmenda lapse puhul aktsepteerida ka emade tunnetust.
mammi13. oktoober 2016, 13:12
Eks see ole sellest, et naised ei hoia ennast, osa trääpavad mööda baare ja magavad igasuguste meestega, osa joovad alkoholi liiga palju ja see suitsetamine ning suur ülekaal. Süüakse kah jumal teab,mida. Ebaterved eluviisid, raseduse ajal jätkatakse joomist, ringiaelemist ja suitsetamist. No kust peaksidki terved lapsed sündima.Ja see ongi seesama ainukene probleem, ebaterved eluviisid.
ja15. oktoober 2016, 10:18
kust tulevad mehed, kes selliseid "eelistavad"?
mmm13. oktoober 2016, 13:09
Kas pigem ei ole põhjus selles, et lapsi saavad aina vanemad inimesed. 30+ vanuses last saades on tõenäosus haige laps sünnitada märgatavalt kõrgem. Ja keskmine sünnitaja tänapäeval ongi 30+ vana.
kõiki hoitakse elus,13. oktoober 2016, 13:07
kuid õigem oleks nutta üks kord kui kogu elu.
Kõigil 15. oktoober 2016, 10:20
pole tänapäeval sellist selgroogu, nagu Samsungi juhtkonnal oma Note7-ga oli.
jah13. oktoober 2016, 12:58
Aktiivselt soetavd lapsi alkost ja narkost läbiimbunud , kes loodavad lasterahade arvel vegeteerida.
Põlvest põlve kantakse geenidega edasi palju vaimuhaigusi, samuti paljusid teisi pärilikke haigusi, üle neljandiku elanikest on invaliidipaberitega, puutega saavad invapensioni. . Geneetika ja vildakas leuviis , tulemus palju vigaseid järglasi.
Imelik13. oktoober 2016, 13:02
Hea, kui Sul järglasi poleks!
puutega13. oktoober 2016, 14:11
Ann13. oktoober 2016, 16:52
Masendav lugeda sellist kommentaari. Paraku terved ja korralikud inimesed võivad ka saada geenirikkega lapsi. Kahjuks on see tõenäosus kõigil.
aga 15. oktoober 2016, 10:43
varem polnud probleem nii terav, sest võimalused loodusliku valiku takistamiseks olid väga kesised.
.13. oktoober 2016, 12:38
Meditsiin teeb imesid, ja pole kaugel aeg, kus sünnitada saavad ka vanaduspensionile jääjad.
Saabki olema uus trend--jäädakse pensile ja sünnitatakse esimene laps. On sissetulek, ja aega täielikult lapse kasvatamisele pühendada.
See aga. et siis sünnib 99 protsenti kas puudega või mingi tõvega, pole kah probleem.
Küll mošlemite terved lapsed võtavad sisse oma nišši ühiskonnas.
14. oktoober 2016, 13:13
Neil shlemitel pole ka midagi hõisata, tuulega õhku kergitatud ja sisse hingatud rikastatud uraani tolm ning selle tolmu sees kasvanud viljade söömine, euronõuetele mitte vastavad keskkonnad tööstuspiirkondades, lõunamaiste parasiitide sisse söömine ja veest läbi naha saamine. Aga igasugu muu keemiaga kokkupuude peaks neil väiksem olema, kui mitte arvestada, et naftatööstus, kaevandused ning ohtlike jäätmete matmine suvalistesse kohtadesse on Aafrika mandril paljud piirkonnad ära reostanud, kus pole ka neisse haigestumine ja suremine mingi uudis.
Urmas Klaasele ja Strandbergile13. oktoober 2016, 12:36
teie kaks toetate normaalse ja tervisliku eestimaise põllumajanduse ja loomakasvatuse TAPMIST. Võtame oma lauale aina enam mikihiirte geenimuundatud teravilja ja liha ja olemegi oma väiksuses hävinenud tänu paarile ahnele ja rumalale poliitikule.
13. oktoober 2016, 13:58
no ühest jubedast miki hiirest saime just lahti.
oh ei14. oktoober 2016, 14:13
ripub surmani riigikassa küljes nagu puuk koos naisega. Selle asemel võiks tervislikku toidu tootjat toetada.
..13. oktoober 2016, 11:15
just säilitusained, hormoonsööta sisaldavad lihatooted, sest need hormoonid ei hävi ka kuumutamisega, jäävad inimese organismi ja hakkab organite ´muundamine, kui ema on nende saastadega, saab ka loode.Lisaks meeletu elektroonika me ümber päeval ja öösel, see paneb siiski organid suuri võnkeid taluma, mida see teeb, lugeda saab ka sellest, organid võnguvad 24 tundi ja kogu elu, vanasti seda polnud, polnud ka selliseid haigusi, maainimesed ja lapsed polnud haiged, olid palju õues ja elektroonikavabalt, ka kõige muu saasta vabalt, linnadki olid autovaesemad, süsihappegaase oli seega vähem, suuri hiigelmasinaid kaubavedudeks ka polnud.
njah13. oktoober 2016, 11:35
Õige aga sellele tuleks lisada ka liiga kaugele arenenud med.süsteem mille tõttu on võimalik vegeteerima jätta neid looteid, kes/mis tavaolukorras hukkuks.
veel14. oktoober 2016, 14:32
lisaks see meeletu keemia kosmeetika näol, mis imbub läbi naha organismi. Meeletu olmekeemia mida igapäevaselt kasutatakse. Vanasti oli neid olmemürke ikka palju vähem. Vanasti ei olnud igale asjale eraldi puhastusvahendeid, pesuvahendeid, igale juuksekarvale erinevaid möginaid, ei põletatud õhku saastavaid lõhnaküünlaid ega pihustatud keemiat sisaldavaid õhupuhastusaineid eluruumidesse. Samuti ei koosnenud enamus riided naftast.
uurer.33 to viga peaks olema13. oktoober 2016, 10:41
uurer.3313. oktoober 2016, 10:25
Loomulikult igasugune keemia mõjub inimestele, mida edasi, seda hullem. Kas need konserv(eeritud ele)vandid, mida tarvitatakse nii ohtralt, on ikka enne loomkatsed läbinud?
aga14. oktoober 2016, 14:38
inimkatsed on küll edukalt läbinud. Vanasti oli toidu allergia vähestel. Tänapäeval on vähe neid kellel allergiat ei ole. Järjest rohkem esineb allergiat korraga mitme toiduaine vastu.
viga peaks otsima13. oktoober 2016, 10:14
meie üle kemiseeritud toidulaualt.
Kolime linna!13. oktoober 2016, 19:30
Pigem linnastumisest... Linnad on täis kas pulkpeeneid hädiseid või vastupidi - ülesöönuid... Füüsiliselt terveid/tugevaid maalapsi, kellel ka tugevad lapsed sünnivad, jääb järjest vähemaks :(