Uudised

Haigekassa: Solidaarne süsteem tagab arstiabi kõigile (13)

LISA KOMMENTAAR

maiken maran17. jaanuar 2017, 01:10
milline lollakas jutt. Solidaarne meditsiiniabi kõigile?! Sellise pisku eest ei saa õieti keegi midagi Inimesed ootavad kuude viisi arstile pääsemist Seetõttu on EMO-d sisuliselt muutunud polikliinikuteks,kuhu on hea sisse marssida,nõuda kohapeal iga organi kontrollimist ja karja spetsialiste Vahel on see õige ka,kui kuidagi ei saa,siis miskit moodi ikka saab .Inimene on ju leidlik . Ja veel-kindlustus polegi oluline Kui oled ikka hädas-trauma,infarkt äge kirurgiline probleem,marsid taas eMO-sse ja erakorralist vältimatut abi antakse sõltumata kindlustusest Kui asi vajab operatsiooni,siis on arstide mure sulle kähku invaliidsus vormistada,mis annab automaatselt kindlustuse J akui oled jub agrupil, no katsugu keegi sed aära võtta Kaebad korra,kaebad kaks,tükike kolmandatki ja tüdinult lüüakse käega.las ta istub seal grupil .Seega pole elul häda midagi .Erilise kohtlemise osaliseks saavad end täissittunud ja oksendanud joodikud tänavakontingent, ,kes tassitakse hag lasse,kasitakse puhtaks,pannakse valgete linade vahele,söödetakse 4korda päevas kõht täis . Tõeline paradiis Ja muidugi narkarid .Neid abistatakse selliste sireenide huilgel,mis võtab ka tervel inimesel hirmust kepsu värisema.
KUS see SOLIDAARSUS on, kulla Haigekassa?16. jaanuar 2017, 10:01
Käin tööl ja oleksin nõus rohkemgi panustama selle nimel, et ravikindlustus oleks tõesti KÕIGILE TAGATUD! Aga see EI OLE nii! Miks Haigekassa räägib solidaarsusest kui seda tegelikult ju ei ole? Eelpool kommenteerijatel kahjuks tuline õigus, et paljud inimesed tegelikkuses ei kuulugi abisaajate hulka, mis on ... Ja õiguskantsler ei soovi sellega muidugi tegeleda - ebameeldiv teema, eks ju.
Ants Rannula15. jaanuar 2017, 08:47
Maks- maksuks ,pool aastat ootad järjekorras ja visiidile pääsedes peab kaasas olema SURMATUNNISTUS!
Kõigepealt5. jaanuar 2017, 19:44
Tuleb kaotada need igasugused mõttetud palju liikmelised nõukogud ja juhatused. Kas see Pärnu
töll on selle elektrilise kärukonksuga maasturi juba kätte saanud.
Milleks levitada valet?2. detsember 2016, 11:25
Ma või lähiümbrusest leida mitmeid, kellele see arstiabi ei laiene, kui just kiirabikorda pole sattunud.
Ka minul pole varsti juba kolm aastat ravikindlustust, veebruaris saab kolm aastat.
Seega jutt: "Solidaarne süsteem tagab arstiabi kõigile" on paljasõnaline pläma, kui mitte lausvale.
mäletan ka5. jaanuar 2017, 18:45
kui kunagi avariisse sattusin, esimese asjana küsis kiirabi arst: kas haigekassa kaart on?
Ju sul oli16. jaanuar 2017, 11:14
kui siin veel kirjutad.
oli,16. jaanuar 2017, 14:48
Kõigile?29. november 2016, 16:08
Eestis on palju sissetulekuta töötuid, kel pole haigekassa kindlustust ja ei jõua mingit ravi kinni maksta, kas nemad pole mitte keegi? Neid inimesi on kümneid tuhandeid, kel puudub ravikindlustus.
Ants Rannula28. november 2016, 09:38
Elad riigis millise ISE valisid.... ja valid ka edaspidi!
jah8. jaanuar 2017, 17:50
ma mäletan ka, kui sündisin, küsis Jumal, mis riiki soovid elama minna :)? Mina lo*l valisin Eesti.
Reptiloid nr 66626. november 2016, 18:37
Mul pole küll tahtmist mingite narkaritega solidaarne olla!
Tühi plära!22. november 2016, 15:57
Minu tööstaaž on tänaseks 39 aastat. Mõlema riigikorra ajal olen maksnud kuulekalt makse. Kolm aastat tagasi läksin rumala peaga erasektorisse, mitte eimest korda, aga vahepeal oli 14 aastat riigitööd.
Kolme kuu pärast selgus, et mu uued "tööandjad" pole maksnud minu ja ka teiste pealt sotsiaalmakse ja ka muid makse. Nende äriidee oligi selline, et "katseaeg" jms ja rahadega sõideti ka muidugi üle.
Teada sain sellest, et mul puudub ravikindlustus, sain meili teel.
Sellest ajast lubasin endale, et ma ei maksa enam makse ja ei soovi ka seda sandipensioni, mis kunagi ehk (just ehk, sest asjad kisuvad vist hulluks) peaks saama hakkama.
Aga ma sooviksin, et mulle mu rahad tagasi makstakse, sest haige ma pole olnud, makse olen maksnud korralikelt palkadelt ja nüüd olen selle eest ravikindlustusest ilma.
See EI ole ravikindlustus, see on MAKS! Kusjuures selline, mille eest ma pole midagi saanud ja kui midagi ka juhtub- siis ikka ei saa.